«

»

Кві 09

Місто розвиває співпрацю зі спонсорами

КозицькийВ процесі реалізації мікропроектів, які розробляє Старосамбірська міська рада важливу роль відіграють наші головні друзі-спонсори, які не стоять осторонь від проблем міста.

Особливе місце у цьому ряду займає “Компанія Еко Оптіма”, яку донедавна очолював Максим Козицький. Впродовж чотирьох років підприємство сумлінно сплачує державні та місцеві податки, а також здійснює фінансову підтримку життєвих процесів у місті Старий Самбір.

Зареєстроване у Старому Самборі підприємство ЕКО-ОПТІМА — найбільша компанія Західної України, яка займається розробкою та впровадженням відновлювальних екологічно чистих джерел енергії. Це перша приватна компанія, яка отримала кредит Європейського Банку (ЄБРР) та збудувала першу вітроелектростанцію в Західній Україні.

Впродовж останніх років керівник компанії, а на сьогоднішній день голова Львівської облдержадміністрації Максим Зіновійович Козицький постійно сприяв розвитку міста, як меценат і спонсор.

Допомога у спільному фінансуванні компанією “Еко-Оптіма” мікропроектів, реалізованих у 2017-2019рр. та запланованих на 2020-й стала щорічною. Вартує згадати підтримку у святкуванні днів міста Старий Самбір; реалізацію проекту по навчанню старосамбірських дітей лижному спуску на гірськолижній базі «Буковиця» в місті Борислав; фінансову підтримку видання книги про Старий Самбір за авторства Олександра Глінки; щорічну допомогу для придбання різдвяних подарунків для дітей міста, а також з багатьох інших питань, з якими зверталася міська рада.

Особливо варто відмітити, що обійнявши на посаду голови Львівської ОДА Максим Зіновійович не забув про наше місто. За його сприянням у 2020 році виділено фінансування на часткову реалізацію проекту по заміні центрального водогону в місті Старий Самбір. Після проведення закупівлі за державні кошти в місті буде розпочато роботи по встановленню нової центральної траси системи водопостачання. Крім цього, за сприянням Максима Козицького, міська рада розпочне у поточному році роботи по облаштування бруківкою вулиці Гоголя і продовжить ремонт дорожнього полотна та тротуару на вулиці Зарічна.

Оцінюючи зроблене, висловлюємо  щиру вдячність компанії “Еко-Оптіма” та голові ЛОДА Максиму Козицькому за підтримку та тривалі партнерські відносини. Сподіваємося на подальшу плідну та довгострокову співпрацю на користь міста Старий Самбір.

print

Pin It on Pinterest