«

»

Кві 30

Старосамбірський ринок відновив торгівлю продуктами в умовах карантинних обмежень

IMG_6616 [800x600]Починаючи з 29 квітня роботу ринку в Старому Самборі було відновлено. Дозвіл на проведення торгівлі продовольчими товарами підприємство ТзОВ “Старосамбірський ринок”отримало на підставі рішення міської комісії ТЕБНС за умови забезпечення на території ринку цілого переліку рекомендацій Міністерства охорони здоров’я, що стосуються основних вимог до роботи продовольчих ринків в умовах карантину. Передували прийняттю такого рішення численні звернення підприємців та адміністрації ринку.

Старосамбірська міська рада підтримала звернення товариства про відновлення торгівлі зазначеною групою товарів на ринку, яка була припинена минулого тижня у зв’язку з втратою чинності постанови головного державного санітарного лікаря, яка дозволяла працювати продуктовим ринкам в умовах карантину.

У рішенні комісії зазначено цілий перелік профілактичних заходів, які є обов’язковими до виконання: допуск працівників, продавців і відвідувачів ринку за наявності вдягнутої медичної маски, проходження обов’язкового безконтактного температурного скринінгу, контроль за кількістю відвідувачів, здійснення відпуску продуктів у пластикових або паперових пакетах та інше.

IMG_6614 [800x600]Працівниками виконавчого комітету здійснюється контроль за виконанням рішення комісії. Крім цього адміністрацію ТзОВ “Старосамбірський ринок” зобов’язали забезпечити постійне інформування відвідувачів ринку щодо встановлених обмежень та щодо профілактики коронавірусної хвороби, а також проводити контроль за дотриманням вимог щодо профілактики поширення COVID-19 та оперативне усунення порушень.

На фото зафіксовано умови виконання рішення міської комісії ТЕБНС, станом на 11 годину 30 квітня 2020 року.

print

Pin It on Pinterest