«

»

Тра 07

Запрацював торгівельний майданчик Відкритий Ринок

mapa-rynokВідкритий Ринок – сайт на якому виробники сільськогосподарської продукції та її споживачі можуть зустрітись без посередників!

Проект Відкритий ринок реалізовує громадська організація Освітньо-аналітичний центр розвитку громад у партнерстві з Асоціацією міст України.

Проект Відкритий ринок – відповідь на виклик епідемії коронавірусу та її наслідків. Ми розуміємо, що багато мешканців села опинились у складній ситуації, не маючи можливості реалізувати власновирощену продукцію на ринках та ярмарках України. Водночас, мешканці міст і селищ вимушені купувати фрукти, овочі, м’ясо, молоко та іншу продукцію виключно в магазинах та супермаркетах.

Даним проектом ми прагнемо створити майданчик, на якому виробники сільськогосподарської продукції та її потенційні споживачі зможуть зустрітись без посередників та допомогти один одному.

zelene-yabluko-viddushka-логПроект Відкритий ринок не є комерційним, а виключно соціальним, тому ми не передбачали жодної системи оплати. Проект не несе відповідальності за якість продукції та доброчесність виробників і споживачів, а є майданчиком для їхньої комунікації.

Сайт є простим та зручним у користуванні і допоможе мешканцям, як Ужгорода так і села Байрак, Харківської області, Киянам та жителям містечка Балта, що на Одещині.

print

Pin It on Pinterest