«

»

Тра 22

Привітання міського голови з нагоди 949 річниці з Дня заснування міста Старий Самбір

Міська радаШановні мешканці Старого Самбора!

У травні наше квітуче та старовинне місто відзначає 949 річницю з Дня заснування.

День міста – це спільне свято всіх, хто тут народився і виріс, чи приїхав колись, щоб залишитися назавжди.

Старий Самбір завжди славився своїми людьми — щирими, добрими, талановитими й працелюбними. Усі досягнення та здобутки, на які багате наше місто, складаються з щоденної праці, знань і талантів його жителів.

Тож у ці передсвяткові дні від імені міської ради, виконавчого комітету, депутатського корпусу та від себе особисто, висловлюю слова щирої вдячності усім мешканцям за любов та вірність рідному місту.

У цей день кожен з нас відчуває себе частиною великої родини. Це свято об’єднує усіх, кому дорогий наш Старий Самбір.

На превеликий жаль, ці святкові дні припали на період карантину, введеного в Україні через розповсюдження коронавірусної інфекції. Тож проведення масових розважальних заходів у Старому Самборі скасовано. Сьогодні, у цей неспокійний час, ми маємо зробити все для духовного єднання, поширення у суспільстві ідеалів гуманності, злагоди, відповідальності за свою малу батьківщину та всю державу.

У наступному 2021 році виповнюється 950 років з дня заснування Старого міста. Ми вже розпочали підготовчу роботу для відзначення цієї славної історичної дати. Маємо велику надію, що цей День міста стане святом всіх, для кого Старий Самбір є своїм, кого доля звела з цим містом.    

Бажаю, щоб з кожним роком наше місто ставало ще затишнішим і комфортнішим, щоб заможніше жилося його жителям, щоб ми ставали толерантнішими, добрішими і милосерднішими один до одного, щоб спільне свято – День народження нашого міста, завжди єднало і гуртувало нас в одну дружню міцну родину.

Нехай у місті завжди панують мир, взаємна повага, довіра та злагода, а в кожному домі – родинний затишок, достаток та любов.

З повагою, Старосамбірський міський голова Ігор Трухим

 

 

print

Pin It on Pinterest