«

»

Тра 26

Звіт Старосамбірського міського голови за 2019 рік

Слайд1Відповідно до ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» надаю звіт про діяльність Старосамбірської міської ради та її виконавчого комітету у 2019 році.

Оприлюднено на 47-й сесії Старосамбірської міської ради 26 травня 2020 року.

Міська рада представляє інтереси усіх жителів міста Старий Самбір. Тому все, що зроблено за звітний період, є результатом колективної праці кожного депутата, постійних комісій, виконавчого комітету міської ради, сесійної діяльності, роботи виконавчого апарату міської ради, співпраці з керівниками підприємств, господарств та установ громади, а також громадських організацій.

У 2019 році міська рада працювала за затвердженими планами заходів щодо організації виконання та економічного і раціонального використання  коштів місцевого бюджету. Вдалося підтримати роботу систем життєзабезпечення міста на достатньому рівні.

Подробиці у відео:

Слова вдячності заслуговують і депутати міської ради, представники виконавчого комітету, працівники апарату виконавчого комітету міської ради, працівники комунальних підприємств, всі ті, хто забезпечують діяльність громади. Хочеться сподіватися, що така співпраця в міцному тандемі і в дружній команді розвиватиметься в подальшому.

print

Pin It on Pinterest