«

»

Тра 25

Протокол засідання міської комісії з питань ТЕБ НС від 25 травня 2020 року (витяг)

гербВитяг з протоколу №13 позачергового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічноїбезпеки і надзвичайних ситуацій від 25 травня 2020 року.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

  1. Про стан забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення та виконання заходів щодо стабілізації епідемічної ситуації через гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

За результатами розгляду питання порядку денного позачергового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій,

ВИРІШИЛИ:

  1. Встановити з 22 травня 2020 року по 22 червня 2020 року на території Старосамбірської міської ради із урахуванням епідемічної ситуації в регіоні, карантин у зв’язку з поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 (далі – COVID-19).
  2. Дозволити на території міста Старий Самбір:

2.1 Діяльність з надання послуг громадського харчування на відкритих (літніх) майданчиках, у тому числі під тентами, на верандах, за умови дотримання відстані не менш як 1,5 метра між місцями для сидіння за сусідніми столами та розміщення не більш як чотирьох клієнтів за одним столом (без урахування дітей віком до 14 років), діяльності з надання послуг із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос за умови, що суб’єкт господарювання, який провадить таку діяльність, є оператором ринку харчових продуктів відповідно до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», та за умови забезпечення персоналу засобами індивідуального захисту (зокрема захист обличчя, очей, рук) і використання відвідувачами, крім часу приймання їжі, респіраторів або захисних масок, у тому числі виготовлених самостійно;

2.2 Роботу непродовольчих ринків за умови дотримання санітарно-епідемічних заходів безпеки відповідно до вимог чинного законодавства України з дня набрання чинності відповідних змін до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211.».

Термін виконання:  з 25 травня 2020 року постійно або до особливого розпорядження.

Голова Старосамбірської міської Комісії з питань ТЕБ і НС, міський голова                                                        І.Трухим, підпис.

Відповідальний секретар Ю.Леус, підпис.

print

Pin It on Pinterest