«

»

Чер 15

Витяг з протоколу №16 комісії ТЕБ НС

cropped-.pngВитяг з протоколу  №16 позачергового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій 12 червня 2020 року

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

  1. Про стан забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення та виконання заходів щодо стабілізації епідемічної ситуації через гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

За результатами розгляду питання порядку денного позачергового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій,

ВИРІШИЛИ:

1.1. Продовжити на території Старосамбірської міської ради дію карантинних заходів до окремого рішення міської  комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, враховуючи окреме рішення районної  комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

1.2. Розглянути питання щодо послаблення карантинних заходів на території міської ради на наступному позачерговому засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій  до 19.06.2020.

print

Pin It on Pinterest