«

»

Лип 08

Витяг з протоколу №18 міської комісії ТЕБ НС від 08 липня 2020 року

гербВитяг з протоколу  №18 позачергового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 08 липня 2020 року

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

Про стан забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення, запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARSCoV-2, та часткового послаблення карантинних заходів на території міста.

За результатами розгляду питання порядку денного позачергового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій,

ВИРІШИЛИ:

1.1. Враховуючи рішення позачергового засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій частково послабити карантинні заходи на території Старосамбірської міської ради, дозволивши з 07.07.2020:

1.1.1. Роботу готелів, закладів громадського харчування, закладів фізичної культури і спорту, спортивних залів та фітнес-центрів за умови дотримання протиепідемічних заходів та відповідних рекомендацій Головного Державного санітарного лікаря України.

1.1.2. Проведення релігійних заходів за умови забезпечення на одну особу не менше ніж 5 кв. метрів площі будівлі або території (якщо захід проводиться на відкритому повітрі), де проводиться захід, з дотримання фізичної дистанції між учасниками не менше ніж 1,5 метра.

1.2. Членам міської комісії спільно з представниками поліції та Держпродспоживслужби взяти участь у контролюючих заходах щодо дотримання протиепідемічних заходів під час роботи готелів, закладів громадського харчування, закладів фізичної культури і спорту, спортивних залів та фітнес-центрів, проведення релігійних заходів.

Термін виконання: постійно, на весь час дії карантину або до особливого розпорядження.

 

print

Pin It on Pinterest