«

»

Лип 15

Витяг з протоколу комісії ТЕБ НС №19

гербВитяг з протоколу  №19 позачергового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 15 липня 2020 року

 ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

  1. Про стан забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення, запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARSCoV-2, та часткового послаблення карантинних заходів на території міста. 

За результатами розгляду питання порядку денного позачергового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, відповідно до протоколу позачергового засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 14.07.2020 №30,-

ВИРІШИЛИ:

 

  1. Враховуючи рішення позачергового засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій перейти до наступного етапу послаблення карантинних заходів на території Старосамбірської міської ради, дозволивши:
  2. з 20.07.2020 року відвідування закладів дошкільної освіти, роботу закладів які надають послуги з розміщення та інклюзивно-ресурсних центрів за умови дотримання протиепідемічних заходів та відповідних рекомендацій Головного Державного санітарного лікаря України.
  3. з 15.07.2020 року роботу суб’єктів господарської діяльності з надання послуг громадського харчування з організацією дозвілля або без нього (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо) починаючи з 7-ї години до 23-ї години.

Термін виконання: постійно, на весь час дії карантину або до особливого розпорядження.

print

Pin It on Pinterest