«

»

Лип 30

На Посаді Долішній розпочали ремонтувати дорогу

IMG_7158 [Старосамбірські вісті]Старосамбірська міська рада розпочала капітальний ремонт дороги на вулиці Гоголя.

Роботи розпочато в рамках реалізації проекту “Капітальний ремонт дорожнього покриття по вулиці Гоголя в місті Старий Самбір Львівської області”.

Передували ремонту вулиці чисельні звернення мешканців цього історичного району міста. У травні 2020 року Старосамбірська міська рада оголосила тендер на проведення робіт у системі державних закупівель “Прозоро”. Переможцем конкурсу став ФОП ІВАНИШИН І. С. Детальніше за посиланням: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-05-13-004766-b

Матеріалом для покриття цієї дороги обрали бруківку. Працівниками підрядної організації вже розпочато роботи: зараз здійснюється фрезерування основи, планування дорожнього профілю та встановлення бордюрів. У зв’язку із виконанням робіт рух вулицею обмежено.

IMG_7159 [Старосамбірські вісті]Відповідно до отриманого фінансування, у цьому році заплановано відремонтувати 60-70% дороги. Наступний етап робіт буде завершено у наступному фінансовому році. Реалізація цього проекту відбувається завдяки сприянню Львівської обласної державної адміністрації та особистій підтримці голови ЛОДА Максима Козицького. Вартує зауважити, що керівник області активно сприяє місцевому розвитку, а також неодноразово допомагав місту і раніше.

IMG_7162 [Старосамбірські вісті]

IMG_7165 [Старосамбірські вісті]

IMG_7167 [Старосамбірські вісті]

print

Pin It on Pinterest