«

»

Сер 03

Звернення до мешканців Старосамбірщини!

гербПротягом останнього часу в районі невпинно збільшується рівень захворюваності на COVID-19.

Ріст кількості хворих має своє пояснення – пом’якшення карантинних заходів сприяло збільшенню кількості виявлених хворих.

Вкотре звертаємось до мешканців району: користуйтеся масками, антисептиками та дотримуйтесь соціальної дистанції. Не нехтуйте правилами та засобами індивідуального захисту, адже від виконання цих простих рекомендацій залежить ваше здоров’я і життя, та здоров’я і життя людей, які перебувають поруч з вами.

Нагадуємо, що на даний час заборонено проведення масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів за участю більше однієї особи на 5 кв. метрів площі будівлі або території (якщо захід проводиться на відкритому повітрі), де проводиться захід. Організатори заходів відповідальні за дотримання фізичної дистанції між учасниками не менше ніж 1,5 метра.

Просимо священнослужителів вживати всіх заходів щодо недопущення поширення вірусної інфекції та проявляти відповідальність за вірян.

Закликаємо вразливі групи населення максимально дотримуватися карантину і залишатися вдома, в першу чергу літніх осіб, а також тих, хто нещодавно повернувся з-за кордону або територій із значним поширенням захворювання на COVID-19.

Звертаємо увагу власникам закладів громадського харчування на персональну відповідальність за дотримання карантинних обмежень під час роботи та проведення святкових заходів.

Інформуємо, що з 1 серпня 2020 року набуває чинності постанова Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» відповідно до якої державною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій буде встановлено “зелений”, “жовтий”, “помаранчевий” або “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 в кожному регіоні України.

print

Pin It on Pinterest