«

»

Сер 10

Витяг з протоколу №21 від 06.08.2020 р.

гербПротокол №21 від 06 серпня 2020 року позачергового засідання Старосамбірської міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій (витяг)

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

 

  1. Про стан забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення та виконання заходів щодо стабілізації епідемічної ситуації через гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

За результатами розгляду питання порядку денного позачергового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій,

ВИРІШИЛИ:

1.1. Продовжити  до 31 серпня 2020 року на території Старосамбірської міської ради із урахуванням  епідемічної  ситуації  в  регіоні  карантин у зв’язку  з поширенням  гострої  респіраторної  хвороби  COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, який було введено відповідно до рішення позачергового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій (Протокол №17 від 23 червня 2020 року).

1.2.1. Виконавчому комітету відповідно до встановленого на адміністративній території рівня епідемічної небезпеки забезпечити неухильне дотримання карантинних обмежень, визначених постановою Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року № 641.

1.2.2. Організаційному відділу забезпечити проведення роз’яснювальної роботи серед населення щодо встановлених карантинних обмежень на адміністративних територіях та обов’язкового їх дотримання.

Термін виконання з 01.08.2020 року на весь час дії карантину або до особливого розпорядження.

 

Голова Старосамбірської міської комісії з питань ТЕБ і НС, міський голова І.Трухим

Відповідальний секретар  Ю.Леус

print

Pin It on Pinterest