«

»

Жов 01

Десять успішно реалізованих проектів у 2017 році – вагомий внесок в інфраструктуру та благоустрій Старого Самбора

завантаження2017 рік став неочікувано багатим на реалізацію проєктів, адже з десяти поданих всі стали переможцями!

В результаті, Старосамбірською міською радою було реалізовано проєктів на 1 млн,890 тис .грн, що є значною сумою в порівнянні з річним бюджетом міста. Майже мільйон (928 тис. грн.) було виділено з обласного бюджету, решту – з різних джерел, а саме районний та міський бюджети, спонсорські кошти. Частина робіт була виконана самими людьми.

В 2017 році нам вдалося суттєво покращити стан вуличного освітлення міста (заг. вартість – 710 тис. грн.). Проведено реконструкцію освітлення об’їзної  міста (вулиці Листопадова та Вітовського), освітлено вулицю Дрогобицьку, яка є частиною державної траси, тож тут постійно жвавий рух транспорту. Освітленими стали й мікрорайони Дністрова та Івасюка. Місто стало безпечнішим для пішоходів та автомобілів, особливо в темну пору доби та осінньо-зимовий період.

Було продовжено роботи по ремонту  мереж водопостачання та водовідведення у трьох багатоквартирних будинках, також відремонтовано водозабір (вул. Дністрова). Вартість – 180 тис. грн.

 

Важливим став й подальший ремонт огорожі цвинтаря (бл. 300 тис. грн.). Як результат – на сьогоднішній день маємо добре облагороджену та впорядковану територію кладовища.

У 2017 році було суттєво покращено й матеріальний стан дитячих садочків міста. У садочку № 1 розпочато замощення подвір’я бруківкою.

У «Дзвіночку» ж в тому році успішно реалізовано 2 проекти – закуплено та встановлено нове ігрове обладнання для малят, та розпочато реконструкцію господарського приміщення під використання для дітей. В майбутньому тут буде музичний і спортивний зал. В наступні роки нам вдалося успішно продовжити ці роботи, про що розповімо згодом.

А зараз приємно бачити, що на сьогоднішній день ця будівля завершена й успішно працює.

 

 

print

Pin It on Pinterest