«

»

Жов 02

Проведено розчищення проблемної водовідвідної системи

 

2020-10-02-2367 [Старосамбірські вісті]Завдяки вчасно проведеним роботам комунальних служб Старосамбірської міської ради з розширення та очищення канави від рослинності та грунтового намулу біля будинків 23,  23а та 30 по вул Героя України Б.Сольчаника нещодавні зливи не завдали шкоди господарським спорудам, які розташованим у зазначеному мікрорайоні міста.   #спільно_творимо_зміни.

 

Система дощового водовідведення, яка проходить вздовж будинків на вул. Героя України Б.Сольчаника не справлялася зі своїм призначенням та потребувала  значного поглиблення з метою недопущення підтоплень підвалів комунальних будинків.

Старосамбірська міська рада результативно відреагувала на звернення мешканців по питанню вирішення цієї проблеми. З метою запобіганню розливу потічка у минулому році була задіяна спеціалізована техніка та виконано першу частину робіт по розчищенню русла. Однак, доступ до деяких ділянок потічка був частково обмежений, або цілковито перекритий парканами, загородженнями та самовільно зведеними спорудами, що ускладнювало виконання робіт.

У вересні поточного року комунальна служба провела додаткові  роботи з розчищення берегів та русла водовідвідної канави.

Роботи виконано належно: система відведення дощової води після ретельного розчищення та поглиблення русла справилася з недавніми тривалими опадами.

2020-10-02-2368 [Старосамбірські вісті]На фото: стан водовідвідної канави 01 жовтня 2020 року.

Додатково звертаємося до власників городів та господарських споруд не створювати перешкоди вздовж русла та берегів водовідвідної канави для вільного доступу спеціалізованій техніці та сприяти працівникам комунальних служб, які будуть задіяні в процесі профілактичного обслуговування системи водовідведення.

print

Pin It on Pinterest