«

»

Лис 16

До уваги користувачів центрального водопостачання

ВодоканалРоз’яснення щодо тимчасових незручностей у постачанні води в місті Старий Самбір.

Зважаючи на роботи, пов’язані з реконструкцією центрального міського водогону у м.Старий Самбір комунальним підприємством “Старосамбірське ВКГ” було встановлено нетривале погодинне водопостачання згідно графіку.

У зв’язку з виникненням прориву водяної мережі на центральному водогоні у м. Старий Самбір впродовж минулих вихідних сталися суттєві збої у водопостачанні. На даний час підприємство вживає усіх заходів по ліквідації прориву на центральному водогоні. Крім цього проводяться роботи по відновленню додаткової свердловини. ЇЇ запуск надасть можливість збільшити запис води в резервуарах.

Повідомляємо, що тимчасовий режим водопостачання був запроваджений у зв’язку зі зниженням загального рівня води в водяних свердловинах. Наповнення свердловин водою суттєво сповільнилося через обміління ріки Дністер та джерел, що її живлять. Суха бездощова погода додатково вплинула на зневоднення. Такі процеси є тимчасовими – з настанням опадів рівень води достатньо підніметься, після чого підприємство зможе відновити звичайний робочий графік подачі води без тимчасового погодинного припинення.

Адміністрація підприємства “Старосамбірське ВКГ” просить вибачення за тимчасові незручності.

print

Pin It on Pinterest