«

»

Бер 10

Триває благочинна акція будівництво хоспісу для безхатьків – “Дім Владики Юліана”

Pink 2 [800x600]Карітас Самбірсько-Дрогобицької Єпархії УГКЦ протягом багатьох років опікується людьми, які з різноманітних причин позбавлені радості домашнього затишку й опинилися на вулиці без даху над головою.

Вже понад 10 років діє спільнота взаємодопомоги “Наша Хата”, де у спільному домі проживають безхатьки. Останнім часом виникла потреба розширити діяльність спільноти і звернути свою увагу на безхатьків, які крім помешкання потребують й медичної допомоги.

Триває будівництво хоспісу для безхатьків – “Дім ім. Владики Юліана”. Для завершення будівництва потрібно 10 мільйонів гривень, а ось щоби накрити будівлю, аби те, що вже збудовано не псувалося потрібно 1 500 000 гривень.

Pink [800x600]Звертаємось до вас з проханням долучитись до доброї справи і взяти участь у благочинній акції «Благодійні запусти», яка вже вдруге відбуватиметься неподалік Дрогобича у селі Воля Якубова, відпочинковий комплекс “Слобода Раковець” 13 березня 2021 року, початок святкової програми о 16:00, або пожертвувати матеріали для завершення цього будинку. У святковій програмі візьмуть участь відомі артисти української естради, які своєю жертовністю долучаються до даного заходу.

Кошти зібрані під час цієї благочинної акції підуть на будівництво першого в регіоні хоспісу для самотніх літніх, бездомних і важкохворих людей – “Дім Владики Юліана”.

Пожертви можна скласти на картку Приватбанку: 5168 7554 4716 5305 з позначкою “Благодійна пожертва на хоспіс”.

Усі деталі тут https://caritas-sde.org/ або звертайтеся за адресою вул.Чорновола,4, м. Дрогобич.

print

Pin It on Pinterest