«

»

Кві 13

Розпочато роботу по вирішенню проблеми з автомобільним мостом у Великій Лінині

зображення_viber_2021-04-12_11-54-46 [800x600]У Старосамбірській міській раді активно розпочали роботу, спрямовану на організацію проведення ремонту автомобільного мосту через річку Лінинка у селі Велика Лінина.

Напередодні до міського голови Ігоря Трухима надійшли звернення від голів старостинських округів, які стосувалися вирішення проблем незадовільного стану дороги С141723 Тершів – Лаврів – Велика Лінина – Грозьово, а також  аварійного стану мосту через річку Лінинка. Старости підкреслили, що нинішній стан дороги створює чимало проблем мешканцям громади.

З метою вирішення піднятого питання Старосамбірська міська рада звернулася з листами до директора Департаменту дорожнього господарства Львівської обласної державної адміністрації з проханням у сприянні в поточному ремонті зазначеної дороги та організації позачергового термінового ремонту мосту у с. Велика Лінина. В даному звернені було акцентовано увагу на аварійний стан мосту та необхідність встановлення на ньому обмеження для проїзду великогабаритного транспорту.

зображення_viber_2021-04-12_11-52-26 [800x600]Минулого тижня Велику Лінину на запрошення Старосамбірського міського голови Ігоря Трухима відвідали фахівці Басейнового управління водних ресурсів річок Західного Бугу та Сяну, якими було проінспектовано стан автомобільного мосту через річку Лінинка. На зустрічі у Великій Лінині дійшли згоди на організацію проведення ремонтних робіт цього важливого об’єкта, що забезпечує життєдіяльність п’яти сіл нашої громади. На даний час заплановано розпочати підготовку проектно-кошторисної  документації для виконання робіт по збереженню опорних стін проблемного мосту.

Сьогодні у Великій Лінині місцеві жителі долучилися до активної роботи з благоустрою території. З метою підтримки ініціатив сільської старости Марії Костів було задіяно спеціалізовану техніку для прокопування та відновлення стічних канав. Додатково вирішено залучити грейдер для відновлення профілю дороги. У селі налаштовані, що роботи з благоустрою продовжуватимуться і надалі.

print

Pin It on Pinterest