«

»

Тра 26

Перше пленарне засідання 8-ї сесії 8 скликання Старосамбірської міської ради

IMG_20210525_102244 [Старосамбірська МР]25 травня 2021 року відбулося перше пленарне засідання 8-ї сесії 8 скликання.

Засідання відбувалося в актовому залі Старосамбірської міської ради за адресою вул. Лева Галицького, 40.

Заслухавши та обговоривши пропозиції міського голови та депутатів міської ради щодо затвердження порядку денного депутати ради затвердили порядок денний 8-ї сесії.

На розгляд сесії було винесено наступні питання:

Про створення юридичної особи «Виконавчий комітет Старосамбірської міської ради».

Про підтримку звернення депутатів Старосамбірської міської ради щодо недопущення закриття поштових відділень АТ «Укрпошта»

IMG_20210525_102248 [Старосамбірська МР]Про затвердження Положення про виявлення, взяття на облік, збереження та використання безхазяйного майна, визнання спадщини відумерлою та прийняття такого майна у комунальну власність Старосамбірської міської ради.

Про внесення змін до показників бюджету Старосамбірської міської територіальної громади на 2021 рік.

Про пониження ступеня навчання закладу загальної середньої освіти І-ІІ ст. с.Кобло Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівскої області із школи І-ІІ степенів до школи І ступеня.

Про призупинення діяльності Волошинівської загальноосвітньої  середньої школи І ступеня Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області

IMG_20210525_111534 [Старосамбірська МР]Про призупинення діяльності Білицької загальноосвітньої середньої школи І ступеня Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області.

Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за оренду майна комунальної власності Старосамбірської міської ради та пропорції її розподілу.

Про затвердження Положення про оренду майна Старосамбірської міської ради..

Про затвердження положення про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника комунального закладу «Старосамбірська публічна бібліотека».

Про затвердження положення про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника комунального закладу «Центр культури і дозвілля».

Про звіт генерального директора КНП СМР «Старосамбірська районна лікарня» І.Медведя за 2020 рік.

Про звіт медичного директора КНП СМР «Старосамбірська районна лікарня» О.Горбового за 2020 рік.

Про звіт виконуючої обов’язки директора КНП СМР «Старосамбірський центр первинної медичної допомоги» М.Галевич за 2020 рік.

Про затвердження Статуту КНП СМР «Старосамбірська районна лікарня» в новій редакції.

Про затвердження Статуту КНП СМР «Старосамбірський центр первинної медичної допомоги» в новій редакції.

IMG_20210525_110438 [Старосамбірська МР]Про передачу закладів охорони здоров’я КНП СМР «Старосамбірський ЦПМД» у власність Хирівської міської ради.

Про звіт КП «Старосамбірське міське водопровідно-каналізаційне господарство» за 2020 рік.

Про звіт КП «Міське виробниче управління житлово-комунального господарства міста Старий Самбір» за 2020 рік.

Про звіт КП «Старий Самбіртеплокомуненерго» за 2020 рік.

Про звіт КЗ «Лаврівський дитячий будинок» за 2020 рік.

Про розгляд заяви жителів, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

Про надання дозволів на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

IMG_20210525_105128 [Старосамбірська МР]Про надання дозволів на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

Про надання дозволів на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

IMG_20210525_110810 [Старосамбірська МР]Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

Про затвердження Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою Старосамбірської територіальної громади на 2021 рік в новій редакції.

Про внесення змін до Програми розвитку спорту серед населення Старосамбірської територіальної громади Старосамбірської районної організації всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» АПК України на 2021 рік.

Про затвердження Переліків першого та другого типу об’єктів оренди комунальної власності.


 

В засіданні сесії оголошено перерву до 28 травня 2021 року.

print

Pin It on Pinterest