«

»

Тра 28

Пропозиція щодо організації відпочинку та оздоровлення дітей в ОСТ «ЛІСОТЕХНІК»

 

280520211Громадська організація «Центр оздоровлення та відпочинку Львівщини» пропонує оздоровлення дітей шкільного віку та молоді в оздоровчому таборі «Лісотехнік» в літній період 2021 року.

За бажанням можна здійснити супровід дітей і дорослих до місць оздоровлення та відпочинку і у зворотну сторону.

ОСТ «Лісотехнік» с. Рибаківка Миколаївської області може прийняти на відпочинок близько 500 дітей, і стільки ж молоді та дорослих. В новій їдальні всі харчуються в одну зміну з дотриманням санепідемічних норм. Територія табору становить понад 4 га, огороджена, охороняється. Діти проживають в цегляних корпусах, в кімнатах по 3-4 осіб. Дорослі можуть проживати в стандартних номерах (є душ, туалет, ліжко, шафа, стіл, тощо), в номерах покращеного типу та пів-люкс (крім всього кондиціонер, телевізор та ін..). Можна організувати сімейний відпочинок (проживання батьків з дітьми). Є медичний пункт та проводиться цілодобовий нагляд медиками за дітьми. Виховна програма передбачає національно-патріотичне виховання, мистецьку та оздоровчу-спортивну роботу. Велика матеріально-технічна база: дитячі та ігрові майданчики, кінозал, літня естрада та ін.. Заклад знаходиться на першій береговій лінії, має власний облаштований пляж.

Вартість дитячої путівки становить 5600,00 грн. за  1 дитину на 14 днів (вартість 1 дня – 400 грн.).

Вартість путівки для молоді та дорослих становить в стандартних номерах 6020 грн. (вартість 1 дня – 430 грн.) та покращених номерах 7000 грн. (500 грн. в день). Молодь та дорослі з дітьми можуть придбати путівку за бажанням на 10 або 12 днів.

Зміни тривають: з 16 по 29 червня; з 1 по 14 липня; з 16 по 29 липня; з 31 липня по 13 серпня та з 15 по 28 серпня.

Виїзд зі Львова в день перед початком зміни. Вартість проїзду станом на сьогодні орієнтовна і становить 950 грн. за дитину від 6 до 14 років та 1100 грн. за молодь та дорослих в дві сторони.

ГО «Центр оздоровлення та відпочинку Львівщини» бере на себе зобов’язання підготовки всіх необхідних документів, а також бронювання та викуп залізничних квитків, бронювання автобусів для проїзду від Одеси до Рибаківки та бронювання номерів в таборі.

З Вас – гарний настрій та чудовий відпочинок!!!

print

Pin It on Pinterest