«

»

Лют 18

Рішення 5-ї сесія восьмого скликання (перелік)

гербСТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

5-а сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від  18 лютого 2021 р     № 90

Про звернення до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо збільшення видатків на виплату пільг і житлових субсидій

Відповідно до ст.43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Старосамбірська міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Підтримати звернення депутатів Старосамбірської міської ради 8 скликання до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо збільшення видатків на виплату пільг і житлових субсидій громадянам на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного палива і скрапленого газу у зв’язку з підвищенням тарифів на житлово-комунальні послуги.

2.Звернення направити до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту (голова комісії – депутат А.Борецький).

Міський голова                                                                І.Трухим


Звернення Старосамбірської міської ради до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо збільшення видатків на виплату пільг і житлових субсидій громадянам на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу у зв’язку з підвищенням тарифів на житлово-комунальні послуги

Наприкінці 2020 – початку 2021 р. Урядом та Національною комісією, що здійснює регулювання у сфері енергетики та житлово-комунальних послуг, було ухвалено рішення, що призвели до значного підвищення вартості газу та електроенергії для населення, наслідком чого стало суттєве підвищення вартості житлово-комунальних послуг та погіршення соціально-економічного становища громадян України.

При цьому, при плануванні витрат Державного бюджету України на 2021 рік, Кабінет Міністрів України скоротив видатки на виплату пільг і житлових субсидій громадянам на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу у грошовій формі, які є дієвим механізмом соціального захисту незаможних громадян від ринкових тарифів.

Зокрема, у порівнянні з 2018 роком, обсяг субсидій у видатках Державного бюджету на 2021 рік зменшився майже вдвічі – з 71-го млрд. грн. до 36,6 млрд грн. і це з урахуванням цьогорічного збільшення видатків на забезпечення діяльності Президента України та Офісу Президента України, а також Офісу Генерального прокурора, Національної поліції, ДФС України, ДПС України, ДБР та СБУ.

Фінансування цих органів було збільшене не обгрунтовано, а Президент України та Державне Управління Справами взагалі отримали найбільший бюджет за всі роки історії України. Не етично під час такої біди жирувати державним чиновникам – насамперед треба допомоги простим людям.

Нагадуємо, що підвищення тарифів урядами Яценюка і Гройсмана було обумовлено необхідністю отримання енергетичної незалежності від Росії. Тим більше, що у 2014 році вона знову тиснула на Україну тим, що припинила постачання газу. Але тоді було створено систему надання субсидій і її розширювали кожного разу, коли приймали рішення про наступне підвищення тарифів. Це дозволяло захистити найбідніших і, водночас, зберегти можливість купувати газ на європейському ринку, незалежно від бажання Москви.

Українська влада пішла на закупівлю електроенергії в Білорусії. Але відкривати ринок навіть для Білорусі небезпечно, бо через Білорусь до нас йде російська електрика.

Крім відновлення закупівлі російської електрики через Білорусь планується відновлення постачання газу з Росії. Виглядає, що теперішнє невмотивоване підвищення цін на газ є частиною багатоходівки, в якій російська агентура з допомогою нашої влади хоче знову повернути Україну в енергетичну кабалу до Москви. Недарма, п’ята колона вже домовляється про нібито знижку на дешевий російський газ.

Звертаємось до Президента, Кабінету Міністрів та Верховної Ради України і вимагаємо встановити економічно обгрунтовані тарифи на енергоносії, негайно збільшити видатки на виплату пільг і житлових субсидій найменш захищеним верствам населення. Важливо при збереженні ринкових механізмів формування ціни в енергосекторі, забезпечити недопускання необгрунтованого зростання тарифів, а найголовніше – захист малозабезпечених громадян через виплати субсидій, обсяг яких вимагаємо збільшити у державному бюджеті.

Водночас, попереджаємо владу України про неприпустимість відновлення імпорту енергоресурсів безпосередньо з країни агресора – Росії. Прямі постачання газу з Росії – це новий зашморг для української незалежності. Сумнозвісні «Харківські угоди» Януковича призвели до окупації Криму, нові угоди з Кремлем – шлях до втрати суверенітету України. Тільки в Європейській енергетичному співтоваристві ми можемо побороти корупційні схеми в галузі енергетики, що врешті стане основою не тільки для подолання «тарифного геноциду», але і базою для економічного зростання України і добробуту наших громадян.

 

Секретар міської ради                                                              І.Жук


 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

5-а сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

від  18 лютого 2021 р                  № 91

Про вступ до Обласної асоціації місцевих рад «Ради Львівщини»

Керуючись ч.1 ст.15 та п.21 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування», з метою більш ефективного виконання завдань і функцій місцевого самоврядування, сприяння місцевому та регіональному розвитку, захисту прав та інтересів Старосамбірської територіальної громади, Старосамбірська міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Вступити до Обласної асоціації місцевих рад «Ради Львівщини».

2.Уповноважити міського голову І.Трухима представляти Старосамбірську міську раду в Обласній асоціації місцевих рад «Ради Львівщини».

3.Секретарю міської ради І.Жуку надіслати це рішення до Обласної асоціації місцевих рад «Ради Львівщини».

4.Контроль за виконанням рішення покласти на Постійну комісію з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту.

Міський голова                                                       І.Трухим


 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

5-а сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

від  18 лютого 2021 р                                  м. Старий Самбір                          № 92

Про вступ до Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад»

Керуючись ч.1 ст.15 та п.21 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування», з метою більш ефективного виконання завдань і функцій місцевого самоврядування, сприяння місцевому та регіональному розвитку, захисту прав та інтересів Старосамбірської територіальної громади, Старосамбірська міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Вступити до Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад».

2.Уповноважити міського голову І.Трухима представляти Старосамбірську міську раду в Всеукраїнській асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад».

3.Доручити головному бухгалтеру Старосамбірської міської ради О.Радзієвській проводити щорічну сплату членських внесків до Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад».

4.Секретарю міської ради І.Жуку надіслати це рішення до Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад».

5.Контроль за виконанням рішення покласти на Постійну комісію з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту.

Міський голова                                                       І.Трухим


СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

5а сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

від  18 лютого 2021 р             97

Про створення постійної комісії з питань охорони здоров’я та материнства

Заслухавши та обговоривши ініціативу Старосамбірського міського голови І.Трухима та пропозиції депутатів міської ради, у відповідності до статті 47 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Старосамбірська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Внести зміни до рішення 1-ї сесії 8 скликання від 24 листопада 2020 року №10 «Про затвердження переліку та персонального складу постійних комісій Старосамбірської міської ради та Положення про постійні комісії» та доповнити:

п.1 даного рішення наступним абзацом:

«- Постійна комісія з питань охорони здоров’я та материнства»;

п.3 даного рішення наступним підпунктом:

«3.6.Постійна комісія з питань охорони здоров’я та материнства:

Голова комісії           – Юрчак Маряна Зіновіївна

Члени комісії            – Басараб Андрій Богданович, Горбовий Олег Володимирович,

Корольчук Володимир Леонтієвич, Ільків Іван Йосифович,

Лазірко Роман Тадейович, Марунчак Марія Іванівна.

  1. Внести зміни до Положення про постійні комісії Старосамбірської міської ради та доповнити п.7 даного Положенням наступним абзацом:

«- Постійна комісія з питань охорони здоров’я та материнства».

  1. Голові постійної комісії з питань охорони здоров’я та материнства Старосамбірської міської ради забезпечити на першому засіданні комісії вирішення питання щодо структури комісії, у тому числі обрання заступника голови та секретаря комісії.
  2. Головам постійних комісій Старосамбірської міської ради привести у відповідність структури комісій.
  3. 5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту (голова постійної комісії – Борецький А.Я.).

Міський голова                                             І.Трухим


 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

5-а сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від  18 лютого 2021 р             № 100

Про внесення змін в рішення 48-ої сесії 7-ого скликання Старосамбірської міської ради №1565 від 25.06.2020 року «Про затвердження ставок земельного податку та надання пільг зі сплати земельного податку у 2021 році» щодо сплати земельного податку за земельну ділянку, що є в користуванні Концерну РРТ, кадастровий номер 4625110100:02:000:0015 на території Старосамбірської міської ради (за межами населеного пункту)

Розглянувши заяву Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення,враховуючи висновки постійної  комісії  міської ради по розгляду земельних  питань, керуючись ст. 12, 118, 121 Земельного Кодексу України, ст. 284 Податкового кодексу України,ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Старосамбірська  міська рада, –

ВИРІШИЛА:

 1 Зважаючи на те, що Концерн радіомовлення, радіозв’язку та телебачення (Концерн РРТ) є стратегічним підприємством у сфері телекомунікацій та зв’язку і відноситься до сфери управління Державної адміністрації зв’язку та захисту інформації України, яка є 100% державною власністю та належить до об’єктів господарювання державного сектору економіки, внести зміни в рішення 48-ої сесії 7-ого скликання Старосамбірської міської ради №1565 від 25.06.2020 року «Про затвердження ставок земельного податку та надання пільг зі сплати земельного податку у 2021 році» шляхом встановлення ставки земельного податку за земельну ділянку, яка є в користуванні Концерну РРТ площею 1,0208га, кадастровий номер 4625110100:02:000:0015 на території Старосамбірської міської ради (за межами населеного пункту) в розмірі 1% річних від нормативної грошової оцінки площі ріллі по області.

2 Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії – депутат В.Гейник).

Міський голова                                                      І.Трухим

 


СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

5-а сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

від  18 лютого 2021 р            № 93

Про затвердження актів прийому-передачі Лаврівського дитячого будинку до комунальної власності Старосамбірської міської ради та затвердження Статуту закладу

Керуючись Законом України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», Постановою Кабінету Міністрів України від 21.09.1998р. №1482 «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та відповідно до рішення Старосамбірської районної ради №641 від 18 листопада 2020 року «Про передачу організацій та майна Старосамбірської районної ради Старосамбірській міській раді», рішення Старосамбірської міської ради №86 від 26 січня 2021 року «Про внесення змін до рішення 2-ї позачергової сесії 8 скликання від 10 грудня 2020 року №25» міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити акти прийому-передачі в комунальну власність Старосамбірської міської ради Лаврівського дитячого будинку (додаються).
  2. Гуманітарному відділу прийняти на баланс майно згідно п.1 даного рішення та затвердженого акту прийому-передачі.
  3. Змінити засновника Закладу інституційного догляду «Лаврівський дитячий будинок» шляхом виключення зі складу засновників Старосамбірської районної державної адміністрації (код ЄДРПОУ 04055995) та включення Старосамбірської міської ради (код ЄДРПОУ 04055995) до складу засновників.
  4. Затвердити Статут «Лаврівського дитячого будинку Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області» (додається).
  5. Директору «Лаврівського дитячого будинку Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області» забезпечити подання необхідних документів для державної реєстрації зміни засновника та назви.
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на депутатську комісію з гуманітарних питань (голова комісії – О.Нискогуз).

Міський голова                                                      І.Трухим

 


 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

5а сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

від  18 лютого 2021 р       94

 

Про затвердження плану діяльності з прийняття регуляторних актів на 2021 рік

Керуючись Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою забезпечення прозорості у сфері господарської діяльності в частині планування, підготовки проектів регуляторних актів та у відповідності до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Старосамбірська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити план діяльності з прийняття регуляторних актів на 2021 рік (додається).
  2. Виконавчому комітету Старосамбірської міської ради забезпечити оприлюднення плану діяльності з прийняття регуляторних актів на 2021 рік на офіційному сайті ради у 10-ти денний термін з дня його прийняття.
  3. Заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів Старосамбірської міської ради Р.Пупа забезпечити своєчасну підготовку, оприлюднення проектів регуляторних актів та подання їх сесії міської ради.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту (голова комісії – депутат А.Борецький).

Міський голова                                                       І.Трухим

 

Додаток до рішення 5-ї сесії 8 скликання Старосамбірської міської ради від 19 лютого 2021 року №94

 ПЛАН  діяльності з прийняття регуляторних актів Старосамбірської міської ради на 2021 рік

 

№ з/п Назва регуляторного акта Термін підготовки Відповідальний за розроблення регуляторного акта
1 2 3 4
1.Рішення міської ради
1.1 Про врегулювання питань оренди комунального майна Старосамбірської територіальної громади I півріччя Відділ містобудування, архітектури, комунальної

власності та житлово-комунального господарств

1.2. Про затвердження положення про порядок обліку безхазяйного майна, відумерлої спадщини на території Старосамбірської територіальної громади I півріччя Юридичний відділ
1.3. Про встановлення ставок та пільг земельного податку на 2021 рік на території Старосамбірської територіальної громади II квартал Фінансовий відділ
1.4. Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2021 рік на території Старосамбірської територіальної громади II квартал Фінансовий відділ
1.5. Про встановлення транспортного податку на 2021 рік на території Старосамбірської територіальної громади II квартал Фінансовий відділ
1.6. Про встановлення туристичного збору на 2021 рік на території Старосамбірської територіальної громади II квартал Фінансовий відділ
1.7. Про встановлення ставок єдиного податку на 2021 рік на території Старосамбірської територіальної громади II квартал Фінансовий відділ
1.8. Про затвердження правил благоустрою населених пунктів Старосамбірської територіальної громади II квартал Відділ містобудування, архітектури, комунальної

власності та житлово-комунального господарств

1.9. Про встановлення ставок орендної плати за землю на 2021 рік на території Старосамбірської територіальної громади II квартал Фінансовий відділ
1.10. Про встановлення плати за навчання в Старосамбірській дитячій музичній школі II квартал Гуманітарний відділ
1.11. Про затвердження Положення та переліку плат-них послуг в КНМ СМР «Старосамбірська РЛ» I квартал КНП СМР «Старосамбірська РЛ»
2.Рішення виконавчого комітету
2.1. Про затвердження положення про порядок розміщення зовнішньої реклами I квартал Відділ містобудування, архітектури, комунальної

власності та житлово-комунального господарств

2.2. Про затвердження Положення про порядок присвоєння та зміни адрес об’єктам нерухомого майна на території Старосамбірської територіальної громади I квартал Відділ містобудування, архітектури, комунальної

власності та житлово-комунального господарств

2.3. Про порядок надання місць для розміщення спеціальних конструкцій зовнішньої реклами II квартал Відділ містобудування, архітектури, комунальної

власності та житлово-комунального господарств

2.4. Про Положення про порядок надання дозволу на виїзну (виносну) торгівлю та проведення ярмарків II квартал Відділ економічного розвитку та інвестицій

 

Секретар міської ради                                                              І.Жук


СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

5-а сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

від  18 лютого 2021 р                 № 118

Про затвердження звіту про виконання бюджетів  місцевих рад, які увійшли в Старосамбірську територіальну громаду за 2020 рік

Заслухавши і обговоривши доповідь начальника фінансового відділу виконавчого комітету Старосамбірської міської ради У.Дякун «Про виконання бюджетів місцевих рад, які увійшли в Старосамбірську територіальну громаду за 2020 рік», керуючись пунктом 4 статті 80 Бюджетного кодексу України та пунктом 17 частиною 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновок постійної комісії з питань з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку та міжнародного співробітництва, Старосамбірська міська рада,

ВИРІШИЛА:

1.Затвердити звіт про виконання бюджетів місцевих рад, які увійшли в Старосамбірську територіальну громаду за 2020 рік по доходах у сумі 48002213,0 гривень, в тому числі загальний фонд – 37808645,7 гривень, спеціальний фонд – 10193567,3 гривень. та по видатках у сумі 45779154,46 гривень, в тому числі по загальному фонду – 29472223,75 гривень, по спеціальному фонду – 16306930,71  гривень.

  1. 2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку та міжнародного співробітництва (голова комісії – депутат Р.Лазірко).

Голова міської ради                                                      І.Трухим


СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

5-а сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

від  18 лютого 2021 р                                  м. Старий Самбір                          119

Про внесення змін до показників бюджету Старосамбірської міської територіальної громади на 2021 рік

Відповідно до статей 75, 76, 77 Бюджетного кодексу України,  керуючись пунктом 17 частини першої статті 43, статтями 44, 61-64, 66 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Старосамбірська міська рада,

ВИРІШИЛА:

  1. Внести зміни та доповнення до рішення Старосамбірської міської ради від 21 грудня 2020 року №40 «Про бюджет Старосамбірської міської територіальної громади на 2021 рік», а саме:

У абзаці другому пункту 1 збільшити загальний обсяг видатків бюджету Старосамбірської міської територіальної громади в 2021 році на 2785288 гривень, у тому числі видатки загального фонду – 2635988 гривень, видатки спеціального фонду бюджету – 149300 гривень, у тому числі бюджету розвитку – 149300 гривень, згідно з додатком 3 до цього рішення.

У абзаці третьому пункту 1 збільшити дефіцит загального фонду бюджету в сумі 2635988 гривень, джерелом покриття якого визначити вільний залишок коштів  бюджету Старосамбірської міської територіальної громади в сумі 2635988 гривень, згідно з додатком 2 до цього рішення.

У абзаці четвертому пункту 1 збільшити  дефіцит спеціального фонду бюджету розвитку в сумі 149300 гривень, джерелом покриття якого визначити залишок  коштів спеціального фонду бюджету розвитку, що утворився на 01.01.2021 року в сумі 149300 гривень, згідно з додатком 2 до цього рішення.

Внести зміни в обсяг міжбюджетних трансфертів на 2021 рік, згідно з додатком 4 до цього рішення.

Внести зміни в розподіл коштів бюджету розвитку на здійснення заходів на будівництво, реконструкцію і реставрацію, капітальний ремонт об’єктів виробничої, комунікаційної та соціальної інфраструктури за об’єктами на 2021 рік, згідно з додатком 5 до цього рішення.

Внести зміни в розподіл витрат бюджету міської територіальної громади на реалізацію програм, згідно з додатком 6 до цього рішення.

  1. Додатки 2,3,4,5,6 до цього рішення є його невід’ємною частиною.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку та міжнародного співробітництва.

Міський голова                                                     І.Трухим

Додаток 2
до рішення 5-ї сесії 8 скликання

Старосамбірської міської  ради

від 18 лютого 2021 року №119
ФІНАНСУВАННЯ

місцевого бюджету на 2021 рік

1358000000
(код бюджету) (грн)
Код Найменування згідно з Класифікацією фінансування бюджету Усього Загальний фонд Спеціальний фонд
усього у тому числі бюджет розвитку
1 2 3 4 5 6
Фінансування за типом кредитора
200000 Внутрішнє фінансування 2 785 288,00 2 635 988,00 149 300,00 0,00
208000 Фінансування за рахунок зміни залишків коштів бюджетів 2 785 288,00 2 635 988,00 149 300,00 0,00
208100 На початок періоду 2 785 288,00 2 635 988,00 149 300,00 0,00
X Загальне фінансування 2 785 288,00 2 635 988,00 149 300,00 0,00
Фінансування за типом боргового зобов’язання
600000 Фінансування за активними операціями 2 785 288,00 2 635 988,00 149 300,00 0,00
602000 Зміни обсягів бюджетних коштів 2 785 288,00 2 635 988,00 149 300,00 0,00
602100 На початок періоду 2 785 288,00 2 635 988,00 149 300,00 0,00
X Загальне фінансування 2 785 288,00 2 635 988,00 149 300,00 0,00
Секретар міської ради                                                                                                 І.Жук

 Додаток 4  до рішення 5-ї сесії 8 скликання Старосамбірської міської ради Від 18 лютого 2021 року №119

Міжбюджетні трансферти на 2021 рік 13580000000
(код бюджету)

  1. Показники міжбюджетних трансфертів з інших бюджетів

(грн)

Код Класифікації доходу бюджету /

Код бюджету

Найменування трансферту / Найменування бюджету – надавача міжбюджетного трансферту Усього
1 2 3
I. Трансферти до загального фонду бюджету
Найменування трансферту 1
Найменування бюджету 1
Найменування бюджету 2
II. Трансферти до спеціального фонду бюджету
Найменування трансферту 1
Найменування бюджету 1
Найменування бюджету 2
X УСЬОГО за розділами I, II, у тому числі:
X загальний фонд
X спеціальний фонд
  1. Показники міжбюджетних трансфертів іншим бюджетам (грн)
Код Програмної класифікації видатків та кредитування місцевого бюджету / Код бюджету Код Типової програмної класифікації видатків та кредитування місцевого бюджету Найменування трансферту / Найменування бюджету – отримувача міжбюджетного трансферту Усього
1 2 3 4
I. Трансферти із загального фонду бюджету
0119800 9800 Субвенція з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів 375000
 99000000000 Державний бюджет України  375000
3719770 9770 Інші субвенції з місцевого бюджету 40000
13100000000 Обласний бюджет Львівської області 40000
Найменування бюджету 2
II. Трансферти із спеціального фонду бюджету
Найменування трансферту 1
Найменування бюджету 1
Найменування бюджету 2
X X УСЬОГО за розділами I, II, у тому числі:  415000
X X загальний фонд  415000
X X спеціальний фонд

             Секретар міської ради                                                  І.Жук

print

Pin It on Pinterest