«

»

Чер 22

Питання розвитку туризму підняли на обласному рівні

19 [800x600 Старосамбірські вісті]“Стратегічний розвиток туристичної інфраструктури Львівщини”. Під такою назвою відбулось перше спільне виїзне засідання за участю керівництва Львівської обласної державної адміністрації, Львівської обласної ради, керівників районних адміністрацій гірських районів і об’єднаних територіальних громад регіону, експертів туристичної галузі та представників п’яти найбільших відпочинкових комплексів, котрі знаходяться в районі курортних населених пунктів Трускавець, Моршин і Східниця.

Всього участь в заході прийняли понад 40 осіб. Старосамбірську громаду представляв секретар міської ради Ігор Жук.

2 [800x600 Старосамбірські вісті]Проходив захід у відпочинковому комплексі «Козацька слобода Раковець», котрий знаходиться в мальовничому дубовому гаю на околиці села Воля Якубова, родинному селі одного з провідників ОУН-УПА Андрія Мельника.

В загальному перше виїзне засідання відбулось і запам’яталось своєю конкретикою і конструктивом. Були напрацьовані відповідні пропозиції і запропоновані шляхи їх рішення. Також усі учасники виявили бажання й в подальшому приймати участь та комунікувати в такому форматі.

print

Pin It on Pinterest