«

»

Чер 30

Рекомендований порядок денний 9-ї сесії 8 скликання 08 липня 2021 року

гербРекомендований порядок денний 9-ї сесії 8 скликання 08 липня 2021 року.

  1. Про затвердження положення про місцеву пожежну охорону.
  2. Про затвердження Програми фінансування витрат на надання пільг окремим категоріям громадян за послуги зв’язку на 2021 рік.
  3. Про затвердження Програми про підтримки управління соціального захисту населення Самбірської районної державної адміністрації на 2021 рік.
  4. Про затвердження програми забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа у Старосамбірській територіальній громаді на 2021-2025 роки.
  5. Про затвердження Програми матеріально-технічного резерву.
  6. Про затвердження передавальних актів по сільських радах.
  7. Про затвердження актів прийому-передачі капітальних видатків.
  8. Про внесення змін до рішення 3-ї сесії 8 скликання від 21.12.2020 року №29 «Про затвердження Регламенту Старосамбірської міської ради».
  9. Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки в м. Старий Самбір.
  10. Про встановлення ставок земельного податку.
  11. Про встановлення ставок єдиного податку.
  12. Про затвердження ставки транспортного податку.
  13. Про встановлення розміру ставки туристичного збору на території Старосамбірської міської ради на 2021 рік.
  14. Про затвердження ставок земельного податку за лісові землі на території Старосамбірської міської ради на 2021 рік
  15. Про внесення змін до до показників бюджету Старосамбірської міської територіальної громади на 2021 рік.
  16. Про впорядкування незавершеного об’єкту «Реконструкція будівлі під хірургічне відділення м.Старий Самбір, вул.Дністрова».
  17. Про затвердження «Положення про залучення інвестицій у майно власності громади Старосамбірської міської ради».
  18. Про встановлення розміру витрат на копіювання документів, що надаються за запитом на інформацію.
  19. Про передачу гуманітарному відділу виконавчого комітету Старосамбірської міської ради пасажирського автобуса «Renault Master».
  20. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою Лаврівського дитячого будинку.
  21. Про затвердження Статуту ЗССО I ступеня с.Волошиново.
  22. Про затвердження Статуту ЗССО I ступеня с.Лаврів.
  23. Про затвердження Статуту ЗССО I ступеня с.Кобло.
  24. Про затвердження вартості платних послуг Старосамбірського історико-краєзнавчого музею.
  25. Про затвердження положення про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника комунального закладу «Старосамбірська дитяча музична школа».
  26. Про затвердження вартості батьківської плати за навчання учнів в Старосамбірській дитячій музичній школі.
  27. Про повноваження Старосамбірської міської ради щодо заснування аудіовізуальних засобів масової інформації
  28. Про розгляд заяви гр.Зиблікевича Степана Степановича, мешканця м.Старий Самбір, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.
  29. Про розгляд заяви гр.Лапицької Надії Іванівни, мешканки м.Старий Самбір, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.
  30. Про розгляд заяви гр.Кость Тетяни Дмитрівни, мешканки с.Волошиново, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування чоловіка Костя Миколи Ярославовичв.
  31. Про розгляд заяви гр.Шевчика Григорія Степановича, мешканця с.Завадка, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.
  32. Про розгляд заяви гр.Шевчик Ярослави Петрівни, мешканки с.Завадка, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування сина Шевчика Андрія Григоровича.
  33. Про розгляд заяви гр.Лоїш Марії Осипівни, мешканки с.Кобло, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування дочки Лоїш Оксани Миколаївни.
  34. Про розгляд заяви гр.Лужецької Світлани Миколаївни, мешканки с.Стрільбичі, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування чоловіка Лужецького Ігора Петровича.
  35. Про розгляд заяви гр.Кобилінської Любові Михайлівни, мешканки м.Старий Самбір, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.
  36. Про розгляд заяви гр.Винарчик Оксани Іванівни, мешканки с.Воля, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування сина Винарчика Ігора Степановича.
  37. Про розгляд заяви гр.Розмуса Ярослава Олександровича, мешканця с.Воля, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування дружини Розмус Євгенії Іванівни.
  38. Про розгляд заяви гр.Гомзяк Любомири Василівни, мешканки с.Біличі, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.
  39. Про розгляд заяви гр.Топорович Катерини Григорівни, мешканки с.Воля, щодо надання одноразової грошової допомоги в зв’язку з важким матеріальним становищем.
  40. Про розгляд заяви гр.Топорович Олени Іванівни, мешканки с.Воля, щодо надання одноразової грошової допомоги в зв’язку з важким матеріальним становищем.
  41. Про розгляд заяви гр.Гейник Валентини Станіславівни, мешканки м.Старий Самбір, щодо надання одноразової грошової допомоги свекору Гейнику Володимиру Івановичу в зв’язку з його важким матеріальним становищем.
  42. Про розгляд заяви гр.Максима Павла Олександровича, мешканця с.Стрільбичі, щодо надання одноразової грошової допомоги в зв’язку з важким матеріальним становищем.
  43. Про розгляд заяви гр.Грищенка Михайла Володимировича, мешканця с.Стрільбичі, щодо надання одноразової грошової допомоги в зв’язку з важким матеріальним становищем.
  44. Про розгляд заяви гр.Шишки Іванни Михайлівни, мешканки м.Старий Самбір, щодо надання одноразової грошової допомоги в зв’язку з важким матеріальним становищем.
  45. Про розгляд заяви гр.Якима Євгена Петровича, мешканця с.Воля, щодо надання одноразової грошової допомоги в зв’язку з важким матеріальним становищем.
  46. Про розгляд заяви гр.Кіяка Михайла Миколайовича, мешканця с.Велика Лінина, щодо надання одноразової грошової допомоги в зв’язку з важким матеріальним становищем.
  47. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населених пунктів, які знаходяться на території Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області.
  48. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки під викуп для іншого сільськогосподарського призначення(01.13) в с.Стара Ропа площею 0,3700га та площею 0,1000 га п. Трофименко Андрій Володимирович.
  49. Про надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування  нежитлового  приміщення.
  50. Про надання дозволу громадянам на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
  51. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального дачного будівництва с.Страшевичі гр.Яким Юрій Мар’янович.
  52. Про надання дозволу громадянам на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаражу.
  53. Про надання дозволу громадянам на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  54. Про надання дозволу громадянам на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва.
  55. Про надання дозволу громадянам на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
  56. Про надання дозволу громадянам на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  57. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
  58. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального дачного будівництва с. Созань ур. Рудник гр. Вовк Галина Михайлівна.
  59. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  60. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва.
  61. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с.Стрільбичі, смт.Стара Сіль, Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області.
  62. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
  63. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

 

 

 

 

Міський голова                                                    І.Трухим

print

Pin It on Pinterest