«

»

Лип 19

До відома кандидатів на участь у конкурсі на заміщення вакантної посади директора ЗЗСО І-ІІ ступеня села Біличі

konkursnyj-vidbir-dyrektor08.07.2021 гуманітарним відділом виконавчого комітету Старосамбірської міської ради оголошено конкурс на заміщення вакантної посади директора закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів села Біличі.

Відповідно до пункту першого Прикінцевих та перехідних положеньЗакону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної» з 16.07.2021 набрала чинності норма частини другої  статті 10 цього Закону, відповідно до якої рівень володіння державною мовою, зокрема, керівників закладів освіти всіх форм власності,засвідчується державним сертифікатом про рівень володіння державною мовою, що видається Національною комісією зі стандартів державної мови.

Документ, що засвідчує рівень володіння державною мовою, подається особою до обрання чи призначення на посади, визначені частиною першою статті 9 цього Закону.

Беручи до уваги, що конкурс на заміщення вакантної посади директора  закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів села Біличі оголошений до 16.07.2021, кандидатам на участь у конкурсіподавати сертифікат про рівень володіння державною мовоюне потрібно.

З огляду на те, що призначення на посаду переможця конкурсу відбудеться після 16.07.2021, переможець конкурсу зобов’язаний податитакий сертифікат про рівень володіння державною мовою, виданий Національною комісією зі стандартів державної мови, начальнику гуманітарного відділу виконавчого комітету Старосамбірської міської ради  до призначення на посаду.

Підстава: роз’яснення Національного агентства України з питань державної служби від 01.07.2021  №134-р/з та від 12.07.2021 №134-р/з .

print

Pin It on Pinterest