«

»

Лип 12

9-а сесія восьмого скликання: перелік рішень


СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

9-а сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від  08 липня 2021 р   м. Старий Самбір  № 590

Про затвердження передавальних актів сільських та селищної рад

Керуючись ст.ст. 26, 60  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до статей 104, 105, 107 Цивільного кодексу України, Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», на підставі рішення 2-ї позачергової сесії 8 скликання від 10 грудня 2020 року №24 «Про реорганізацію юридичних осіб сільських, селищних рад шляхом приєднання до Старосамбірської міської ради», Старосамбірська міська рада –

 

ВИРІШИЛА:

 

1.Затвердити передавальні акти сільських та селищної рад, які припиняються шляхом приєднання до Старосамбірської міської ради, код ЄДРПОУ 04055995, розташованої за адресою вул.Л.Галицького, 40, м.Старий Самбір, Самбірського району, Львівської області, 82000, що додаються, а саме:

1.1. Білицької сільської ради (ЄДРПОУ 04371377) Старосамбірського району Львівської області;

1.2.Великолінинської сільської ради (ЄДРПОУ 04371399) Старосамбірського району Львівської області;

1.3.Великосільської сільської ради (ЄДРПОУ 04371408) Старосамбірського району Львівської області;

1.4.Волошинівської сільської ради (ЄДРПОУ 04371437) Старосамбірського району Львівської області;

1.5.Волянської сільської ради (ЄДРПОУ 04371242) Старосамбірського району Львівської області;

1.6.Страшевицької сільської ради (ЄДРПОУ 04371213) Старосамбірського району Львівської області;

1.7.Стрільбицької сільської ради (ЄДРПОУ 04371236) Старосамбірського району Львівської області;

1.8.Старосолянської селищної ради (ЄДРПОУ 04371360) Старосамбірського району Львівської області;

1.9.Тершівської сільської ради (ЄДРПОУ 04371070) Старосамбірського району Львівської області;

1.10.Торчиновицької сільської ради (ЄДРПОУ 04371101) Старосамбірського району Львівської області.

2.Прийняти основні засоби та товарно-матеріальні цінності, відображені у передавальних актах, зазначених у пункті 1 цього рішення, у комунальну власність Старосамбірської міської територіальної громади в особі Старосамбірської міської ради.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти секретаря міської ради І.Жука та постійну комісію з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту (голова комісії – депутат С.Горбовий).

Міський голова                                                    І.Трухим


 

 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

9-а сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від  08 липня 2021 р   м. Старий Самбір      № 591

Про затвердження актів прийому-передачі капітальних вкладень

Розглянувши клопотання департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської обласної державної адміністрації, відповідно до статті 39 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Старосамбірська міська рада –

ВИРІШИЛА:

1.Затвердити акти прийому-передачі капітальних вкладень  на об’єкті «Підвідний газопровід від АГС (м.Старий Самбір) до с.Страшевичі, с.Созань, с.Кобло, с.Воля (IV черга підвідний газопровід до с.Кобло) Старосамбірського району, Львівської області» (додаються).

2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту (голова комісії – депутат С.Горбовий).

Міський голова                                                    І.Трухим


 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

9-а сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

від  08 липня 2021 р                                    м. Старий Самбір                          № 592

Про внесення змін до рішення 3-ї сесії 8 скликання від 21.12.2020 року №29 «Про затвердження Регламенту Старосамбірської міської ради»

Відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин» Старосамбірська міська рада

ВИРІШИЛА:

 

  1. Доповнити пункт 2 статті 56 рішення 3-ї сесії 8 скликання від 21.12.2020 року №29 «Про затвердження Регламенту Старосамбірської міської ради» наступним абзацом:

«Рішення ради щодо безоплатної передачі земельної ділянки комунальної власності у приватну власність (крім земельних ділянок, що перебувають у користуванні громадян, та випадків передачі земельної ділянки власнику розташованого на ній жилого будинку, іншої будівлі, споруди) приймається не менш як двома третинами голосів депутатів від загального складу ради».

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії – В.Гейник).

Міський голова                                                    І.Трухим


СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

9-а сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

від  08 липня 2021 р                                    м. Старий Самбір                          № 601

Про передачу автобуса Лаврівського дитячого будинку Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області       

Керуючись ст.ст. 25, 26, 29, 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рішення 7-ої позачергової сесії восьмого скликання Старосамбірської міської ради  від 20 квітня 2021 року № 472 «Про призупинення діяльності Лаврівського дитячого будинку Старосамбірської міської ради» та з метою збереження та раціонального використання майна Лаврівського дитячого будинку,

Старосамбірська міська рада                

ВИРІШИЛА:

1.      Передати безоплатно з балансу Лаврівського дитячого будинку на баланс гуманітарного відділу виконавчого комітету Старосамбірської міської ради автобус  RЕNAULT MASTER, 2002 року випуску, державний номерний знак ВС6723ВС, балансовою вартістю 56415,00 (п’ятдесят шість тисяч чотириста п’ятнадцять) гривень 00 копійок.

2.      Передачу автобуса здійснити у встановленому законодавством порядку.

3.      Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з гуманітарних питань (голова комісії – депутат О.Нискогуз).                

 Міський голова                                                    І.Трухим


 

 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

9-а сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 08 липня 2021 р      м. Старий Самбір   № 607

Про повноваження Старосамбірської міської ради щодо заснування аудіовізуальних засобів масової інформації

Відповідно до ст.ст. 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Старосамбірська міська рада

ВИРІШИЛА:

 

  1. Враховуючи пункт 8 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» підтвердити повноваження Старосамбірської міської ради щодо заснування аудіовізуальних (електронних) засобів масової інформації , а також щодо участі ( як засновника) у аудіовізуальних (електронних) засобах масової інформації.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з гуманітарних питань (голова комісії – депутат О.Нискогуз).

 

Міський голова                                                   І.Трухим


 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

9-а сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

від  08 липня 2021 р                                    м. Старий Самбір                          № 608

Про розгляд заяви гр. Зиблікевича Степана Степановича, мешканця м.Старий Самбір, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування

Розглянувши заяву громадянина Зиблікевича Степана Степановича, мешканця м.Старий Самбір, вул.Л.Галицького, 125/2, Самбірського району Львівської області про надання одноразової грошової допомоги на лікування, враховуючи пропозиції Постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Старосамбірська міська рада,

ВИРІШИЛА:

1.Надати громадянину Зиблікевичу Степану Степановичу, мешканцю м.Старий Самбір, вул.Л.Галицького, 125/2, Самбірського району Львівської області одноразову грошову допомогу на лікування в розмірі 3000,00 ( три тисячі ) гривень.

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (голова комісії – депутат Р.Лазірко).

Міський голова                                                       І.Трухим


 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

9-а сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

від  08 липня 2021 р                                    м. Старий Самбір                          № 609

Про розгляд заяви гр. Лапицької Надії Іванівни, мешканки м.Старий Самбір, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування

Розглянувши заяву громадянки Лапицької Надії Іванівни, мешканки м.Старий Самбір, вул.Л.Галицького, 18/2, Самбірського району Львівської області про надання одноразової грошової допомоги на лікування, враховуючи пропозиції Постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Старосамбірська міська рада,

ВИРІШИЛА:

1.Надати громадянці Лапицькій Надії Іванівні, мешканці м.Старий Самбір, вул.Л.Галицького, 18/2, Самбірського району Львівської області одноразову грошову допомогу на лікування в розмірі 2000,00 ( дві тисячі ) гривень.

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (голова комісії – депутат Р.Лазірко).

Міський голова                                                       І.Трухим


 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

9-а сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

від  08 липня 2021 р                                    м. Старий Самбір                          № 610

Про розгляд заяви гр. Кость Тетяни Дмитрівни, мешканки с.Волошиново, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування чоловіка Костя Миколи Ярославовича

Розглянувши заяву громадянки Кость Тетяни Дмитрівни, мешканки с.Волошиново, вул.Галицька, 43, Самбірського району Львівської області про надання одноразової грошової допомоги на лікування, враховуючи пропозиції Постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Старосамбірська міська рада,

ВИРІШИЛА:

1.Надати громадянці Кость Тетяні Дмитрівні, мешканці с.Волошиново, вул.Галицька, 43, Самбірського району Львівської області одноразову грошову допомогу на лікування в розмірі 5000,00 ( п’ять тисяч ) гривень.

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (голова комісії – депутат Р.Лазірко).

Міський голова                                                       І.Трухим


 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

9-а сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

від  08 липня 2021 р                                    м. Старий Самбір                          № 611

Про розгляд заяви гр. Шевчика Григорія Степановича, мешканця с.Завадка, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування

Розглянувши заяву громадянина Шевчика Григорія Степановича, мешканця с.Завадка, вул.Задністрянська, 17, Самбірського району Львівської області про надання одноразової грошової допомоги на лікування, враховуючи пропозиції Постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Старосамбірська міська рада,

ВИРІШИЛА:

1.Надати громадянину Шевчику Григорію Степановичу, мешканця с.Завадка, вул.Задністрянська, 17, Самбірського району Львівської області одноразову грошову допомогу на лікування в розмірі 2000,00 ( дві тисячі ) гривень.

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (голова комісії – депутат Р.Лазірко).

Міський голова                                                       І.Трухим


 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

9-а сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

від  08 липня 2021 р                                    м. Старий Самбір                          № 612

Про розгляд заяви гр. Шевчик Ярослави Петрівни, мешканки с.Завадка, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування сина Шевчика Андрія Григоровича

Розглянувши заяву громадянки Шевчик Ярослави Петрівни, мешканки с.Завадка, вул.Задністрянська, 17, Самбірського району Львівської області про надання одноразової грошової допомоги на лікування сина Шевчика Андрія Григоровича, враховуючи пропозиції Постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Старосамбірська міська рада,

ВИРІШИЛА:

 

1.Надати громадянці Шевчик Ярославі Петрівні, мешканці с.Завадка, вул.Задністрянська, 17, Самбірського району Львівської області одноразову грошову допомогу на лікування сина Шевчика Андрія Григоровича в розмірі 3000,00 ( три тисячі ) гривень.

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (голова комісії – депутат Р.Лазірко).

Міський голова                                                       І.Трухим


 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

9-а сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

від  08 липня 2021 р                                    м. Старий Самбір                          № 613

Про розгляд заяви гр. Лоїш Марії Осипівни, мешканки с.Кобло, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування дочки Лоїш Оксани Миколаївни

Розглянувши заяву громадянки Лоїш Марії Осипівни, мешканки с.Кобло, вул.Центральна, 121, Самбірського району Львівської області про надання одноразової грошової допомоги на лікування дочки Лоїш Оксани Миколаївни, враховуючи пропозиції Постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Старосамбірська міська рада,

ВИРІШИЛА:

1.Надати громадянці Лоїш Марії Осипівні, мешканці с.Кобло, вул.Центральна, 121, Самбірського району Львівської області одноразову грошову допомогу на лікування дочки Лоїш Оксани Миколаївни в розмірі 2000,00 ( дві тисячі ) гривень.

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (голова комісії – депутат Р.Лазірко).

 

Міський голова                                                       І.Трухим


 

 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

9-а сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

від  08 липня 2021 р                                    м. Старий Самбір                          № 614

Про розгляд заяви гр. Лужецької Світлани Миколаївни, мешканки с.Стрільбичі, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування чоловіка Лужецького Ігора Петровича

Розглянувши заяву громадянки Лужецької Світлани Миколаївни, мешканки с.Стрільбичі, вул.Зелена, 122, Самбірського району Львівської області про надання одноразової грошової допомоги на лікування чоловіка Лужецького Ігора Петровича, враховуючи пропозиції Постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Старосамбірська міська рада,

ВИРІШИЛА:

1.Надати громадянці Лужецькій Світлані Миколаївні, мешканці с.Стрільбичі, вул.Зелена, 122, Самбірського району Львівської області одноразову грошову допомогу на лікування чоловіка Лужецького Ігора Петровича в розмірі 5000,00 ( п’ять тисяч ) гривень.

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (голова комісії – депутат Р.Лазірко).

Міський голова                                                    І.Трухим

 


 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

9-а сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

від  08 липня 2021 р                                    м. Старий Самбір                          № 615

Про розгляд заяви гр. Кобилінської Любові Михайлівни, мешканки м.Старий Самбір, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування

Розглянувши заяву громадянки Кобилінської Любові Михайлівни, мешканки м.Старий Самбір, вул.Л.Галицького, 124, Самбірського району Львівської області про надання одноразової грошової допомоги на лікування, враховуючи пропозиції Постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Старосамбірська міська рада,

ВИРІШИЛА:

1.Надати громадянці Кобилінській Любові Михайлівні, мешканці м.Старий Самбір, вул.Л.Галицького, 124, Самбірського району Львівської області одноразову грошову допомогу на лікування в розмірі 5000,00 ( п’ять тисяч ) гривень.

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (голова комісії – депутат Р.Лазірко).

Міський голова                                                    І.Трухим

 


СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

9-а сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

від  08 липня 2021 р                                    м. Старий Самбір                          № 616

Про розгляд заяви гр. Винарчик Оксани Іванівни, мешканки с.Воля, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування сина Винарчика Ігора Степановича

Розглянувши заяву громадянки Винарчик Оксани Іванівни, мешканки с.Воля, вул.Центральна, 205, Самбірського району Львівської області про надання одноразової грошової допомоги на лікування сина Винарчика Ігора Степановича, враховуючи пропозиції Постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Старосамбірська міська рада,

ВИРІШИЛА:

1.Надати громадянці Винарчик Оксані Іванівні, мешканці с.Воля, вул.Центральна, 205, Самбірського району Львівської області одноразову грошову допомогу на лікування сина Винарчика Ігора Степановича в розмірі 2000,00 ( дві тисячі ) гривень.

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (голова комісії – депутат Р.Лазірко).

Міський голова                                                    І.Трухим


СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

9-а сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

від  08 липня 2021 р                                    м. Старий Самбір                          № 617

Про розгляд заяви гр. Розмуса Ярослава Олександровича, мешканця с.Воля, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування дружини Розмус Євгенії Іванівни

Розглянувши заяву громадянина Розмуса Ярослава Олександровича, мешканця с.Воля, вул.Центральна, 187, Самбірського району Львівської області про надання одноразової грошової допомоги на лікування дружини Розмус Євгенії Іванівни, враховуючи пропозиції Постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Старосамбірська міська рада,

ВИРІШИЛА:

1.Надати громадянину Розмусу Ярославу Олександровичу, мешканцю с.Воля, вул.Центральна, 187, Самбірського району Львівської області одноразову грошову допомогу на лікування дружини Розмус Євгенії Іванівни в розмірі 4000,00 ( чотири тисячі ) гривень.

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (голова комісії – депутат Р.Лазірко).

Міський голова                                                    І.Трухим

 


 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

9-а сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

від  08 липня 2021 р                                    м. Старий Самбір                          № 618

Про розгляд заяви гр. Гомзяк Любомири Василівни, мешканки с.Біличі, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування

Розглянувши заяву громадянки Гомзяк Любомири Василівни, мешканки с.Біличі, вул.Центральна, 12, Самбірського району Львівської області про надання одноразової грошової допомоги на лікування, враховуючи пропозиції Постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Старосамбірська міська рада,

ВИРІШИЛА:

1.Надати громадянці Гомзяк Любомирі Василівні, мешканці с.Біличі, вул.Центральна, 12, Самбірського району Львівської області одноразову грошову допомогу на лікування в розмірі 3000,00 ( три тисячі ) гривень.

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (голова комісії – депутат Р.Лазірко).

Міський голова                                                    І.Трухим

 


 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

9-а сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

від  08 липня 2021 р                                    м. Старий Самбір                          № 619

Про розгляд заяви гр. Топорович Катерини Григорівни, мешканки с.Воля, щодо надання одноразової грошової допомоги в зв’язку з важким матеріальним становищем

Розглянувши заяву громадянки Топорович Катерини Григорівни, мешканки с.Воля, вул.Центральна, 184, Самбірського району Львівської області про надання одноразової грошової допомоги в зв’язку з важким матеріальним становищем, враховуючи пропозиції Постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Старосамбірська міська рада,

ВИРІШИЛА:

1.Надати громадянці Топорович Катерині Григорівні, мешканці с.Воля, вул.Центральна, 184, Самбірського району Львівської області одноразову грошову допомогу в зв’язку з важким матеріальним становищем в розмірі 1000,00 ( одна тисяча ) гривень.

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (голова комісії – депутат Р.Лазірко).

Міський голова                                                    І.Трухим

 


 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

9-а сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

від  08 липня 2021 р                                    м. Старий Самбір                          № 620

Про розгляд заяви гр. Гейник Валентини Станіславівни, мешканки м.Старий Самбір, щодо надання одноразової грошової допомоги свекору Гейнику Володимиру Івановичу в зв’язку з його важким матеріальним становищем.

Розглянувши заяву громадянки Гейник Валентини Станіславівни, мешканки м.Старий Самбір, вул.Зарічна, 5, Самбірського району Львівської області про надання одноразової грошової допомоги свекору Гейнику Володимиру Івановичу в зв’язку з його важким матеріальним становищем, враховуючи пропозиції Постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Старосамбірська міська рада,

ВИРІШИЛА:

1.Надати громадянці Гейник Валентині Станіславівні, мешканці м.Старий Самбір, вул.Зарічна, 5, Самбірського району Львівської області одноразову грошову допомогу свекору Гейнику Володимиру Івановичу в зв’язку з важким матеріальним становищем в розмірі 2000,00 ( дві тисячі ) гривень.

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (голова комісії – депутат Р.Лазірко).

 

Міський голова                                                    І.Трухим

 


 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

9-а сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

від  08 липня 2021 р                                    м. Старий Самбір                          № 621

Про розгляд заяви гр. Грищенка Михайла Володимировича, мешканки с.Стрільбичі, щодо надання одноразової грошової допомоги в зв’язку з важким матеріальним становищем

Розглянувши заяву громадянина Грищенка Михайла Володимировича, мешканки с.Стрільбичі, вул.Яблунева, 77, Самбірського району Львівської області про надання одноразової грошової допомоги в зв’язку з важким матеріальним становищем, враховуючи пропозиції Постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Старосамбірська міська рада,

ВИРІШИЛА:

1.Надати громадянину Грищенку Михайлу Володимировичу, мешканцю с.Стрільбичі, вул.Яблунева, 77, Самбірського району Львівської області одноразову грошову допомогу в зв’язку з важким матеріальним становищем в розмірі 2000,00 ( дві тисячі ) гривень.

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (голова комісії – депутат Р.Лазірко).

Міський голова                                                    І.Трухим

 


 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

9-а сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

від  08 липня 2021 р                                    м. Старий Самбір                          № 622

Про розгляд заяви гр.Кіяка Михайла Миколайовича, мешканця с.Велика Лінина, щодо надання одноразової грошової допомоги в зв’язку з важким матеріальним становищем

 

Розглянувши заяву громадянина Кіяка Михайла Миколайовича, мешканця с.Велика Лінина, вул.Шевченка, 63, Самбірського району Львівської області про надання одноразової грошової допомоги в зв’язку з важким матеріальним становищем, враховуючи пропозиції Постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Старосамбірська міська рада,

ВИРІШИЛА:

1.Надати громадянину Кіяку Михайлу Миколайовичу, мешканцю с.Велика Лінина, вул.Шевченка, 63, Самбірського району Львівської області одноразову грошову допомогу в зв’язку з важким матеріальним становищем в розмірі 4000,00 ( чотири тисячі ) гривень.

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (голова комісії – депутат Р.Лазірко).

Міський голова                                                    І.Трухим

 


 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

9-а сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

від  08 липня 2021 р                                    м. Старий Самбір                          № 623

Про розгляд заяви гр.Цегенько Ганни Іванівни, мешканки с.Стрільбичі, щодо надання одноразової грошової допомоги в зв’язку з важким матеріальним становищем

Розглянувши заяву громадянки Цегенько Ганни Іванівни, мешканки с. Стрільбичі, вул.Зелена, 14, Самбірського району Львівської області про надання одноразової грошової допомоги в зв’язку з важким матеріальним становищем, враховуючи пропозиції Постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Старосамбірська міська рада,

ВИРІШИЛА:

1.Надати громадянці Цегенько Ганні Іванівні, мешканці с. Стрільбичі, вул.Зелена, 14, Самбірського району Львівської області одноразову грошову допомогу в зв’язку з важким матеріальним становищем в розмірі 5000,00 ( п’ять тисяч ) гривень.

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (голова комісії – депутат Р.Лазірко).

 

Міський голова                                                    І.Трухим

 


 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

9-а сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

від  08 липня 2021 р                                    м. Старий Самбір                          № 624

Про розгляд заяви гр. Мельничка Степана Миколайовича, мешканця с.Страшевичі, щодо надання одноразової грошової допомоги в зв’язку з важким матеріальним становищем

Розглянувши заяву громадянина Мельничка Степана Миколайовича, мешканця с.Страшевичі, вул.Центральна, 110, Самбірського району Львівської області про надання одноразової грошової допомоги в зв’язку з важким матеріальним становищем, враховуючи пропозиції Постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Старосамбірська міська рада,

ВИРІШИЛА:

1.Надати громадянину Мельничку Степану Миколайовичу, мешканцю с.Страшевичі, вул.Центральна, 110, Самбірського району Львівської області одноразову грошову допомогу в зв’язку з важким матеріальним становищем в розмірі 1000,00 ( одна тисяча ) гривень.

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (голова комісії – депутат Р.Лазірко).

Міський голова                                                    І.Трухим

 


 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

9-а сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

від  08 липня 2021 р                                    м. Старий Самбір                          № 625

Про розгляд заяви гр.Кіфер Уляни Ігорівни, мешканки с.Росохи, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування дочки Кіфер Олени Віталіївни

Розглянувши заяву громадянки Кіфер Уляни Ігорівни, мешканки с.Росохи, вул.Зелена, 55, Самбірського району Львівської області про надання одноразової грошової допомоги в зв’язку з важким матеріальним становищем, враховуючи пропозиції Постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Старосамбірська міська рада,

ВИРІШИЛА:

1.Надати громадянці Кіфер Уляні Ігорівні, мешканці с.Росохи, вул.Зелена, 55, Самбірського району Львівської області одноразову грошову допомогу в зв’язку з важким матеріальним становищем в розмірі 3000,00 ( три тисячі ) гривень.

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (голова комісії – депутат Р.Лазірко).

 

Міський голова                                                    І.Трухим

 


 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

9-а сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

від  08 липня 2021 р                                    м. Старий Самбір                          № 626

Про розгляд заяви гр.Баран Ольги Василівни, мешканки м.Старий Самбір, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

Розглянувши заяву громадянки Баран Ольги Василівни, мешканки м.Старий Самбір, вул.Крута, 11, Самбірського району Львівської області про надання одноразової грошової допомоги на лікування, враховуючи пропозиції Постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Старосамбірська міська рада,

ВИРІШИЛА:

1.Надати громадянці Баран Ользі Василівні, мешканці м.Старий Самбір, вул.Крута, 11, Самбірського району Львівської області одноразову грошову допомогу на лікування в розмірі 3000,00 ( три тисячі ) гривень.

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (голова комісії – депутат Р.Лазірко).

 

Міський голова                                                    І.Трухим

 


 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

9а сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

від  08 липня 2021 р                                    м. Старий Самбір                          627

Про розгляд заяви гр.Волянської Тетяни Йосифівни, мешканки м.Старий Самбір, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування сина Волянського Богдана Миколайовича

Розглянувши заяву громадянки Волянської Тетяни Йосифівни, мешканки м.Старий Самбір вул.Дрогобицька, 25, Самбірського району Львівської області про надання одноразової грошової допомоги на лікування сина Волянського Богдана Миколайовича, враховуючи пропозиції Постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Старосамбірська міська рада,

ВИРІШИЛА:

1.Надати громадянці Волянській Тетяні Йосифівні, мешканці м.Старий Самбір вул.Дрогобицька, 25, Самбірського району Львівської області одноразову грошову допомогу на лікування сина Волянського Богдана Миколайовича в розмірі 2000,00 ( дві тисячі ) гривень.

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (голова комісії – депутат Р.Лазірко).

Міський голова                                                    І.Трухим


 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

9-а сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від  08 липня 2021 р                        м. Старий Самбір                          № 629

Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок під викуп для обслуговування нежитлового приміщення в с.Стара Ропа гр. Трофименко А.В.

Розглянувши заяви гр. Трофименка  Андрія Володимировича, жителя смт. Стара Сіль, Самбірського району, Львівської області про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки під викуп для обслуговування нежитлових приміщень в с.Стара Ропа,керуючись ст. 12, 127, 128 Земельного кодексу України,  ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” Старосамбірська міська рада

ВИРІШИЛА:

 

  1. Надати дозвіл Старосамбірській міській раді на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,1000 га для обслуговування нежитлового приміщення в с.Стара Ропа, вул.Шевченка, 230/1, кадастровий номер 4625155700:03:000:0469 та земельної ділянки  площею 0,3700 га  для обслуговування нежитлового приміщення в с.Стара Ропа, вул.Шевченка, 230/2, кадастровий номер 4625155700:06:002:0129, що підлягає продажу гр. Трофименку Андрію Володимировичу.
  2. Зобов’язати Старосамбірську міську раду замовити у відповідній ліцензованій організації виготовлення експертної грошової оцінки земельної площею 0,1000 га для обслуговування нежитлового приміщення в с.Стара Ропа, вул.Шевченка, 230/1, кадастровий номер 4625155700:03:000:0469 та земельної ділянки  площею 0,3700 га  для обслуговування нежитлового приміщення в с.Стара Ропа, вул.Шевченка, 230/2, кадастровий номер 4625155700:06:002:0129.
  3. Звіти про експертну грошову оцінку земельних ділянок подати для затвердження на сесію Старосамбірської міської ради.
  4. Гр. Трофименку Андрію Володимировичу сплатити авансовий внесок в рахунок оплати ціни земельних ділянок у розмірі 20% їхньої вартості, визначеної за нормативною грошовою оцінкою земель с. Стара Ропа.
  5. Фінансування робіт з проведення експертної грошової оцінки здійснити за рахунок внесеного покупцем авансу.
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії – депутат В.Гейник).

Міський   голова                                                  І.Трухим


 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

9-а сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від  08 липня 2021 р         м. Старий Самбір          № 630

 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування нежитлового приміщення

Розглянувши заяви громадян згідно додатку №1 про дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування  нежитлового  приміщення відповідно до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 12, 122, 124 Земельного кодексу України, Старосамбірська міська рада –

ВИРІШИЛА:

 

  1. Дати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду громадянам згідно додатку №1 для обслуговування нежитлового приміщення, із земель житлової та громадської забудови Старосамбірської міської ради.
  2. Громадянам згідно додатку №1 розроблені проекти землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування нежитлового приміщення погодити та подати на затвердження.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії – депутат В.Гейник).

 

Міський голова                                                    І.С.Трухим

 

ДОДАТОК №1
до рішення 9-ї сесії 8 скликання

Старосамбірської міської ради

від 08 липня 2021р. №630

СПИСОК
громадян, яким надається дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду під нежитловим приміщенням

 

№ п/п Прізвище, ім’я, по батькові Адреса ділянки Площа Цільове призначення земельної ділянки,

код КВЦПЗ

Умова відведення
1 Кіт Микола Степанович вул. Дністрова, 78 м.Старий Самбір 0,0652 Про надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для  обслуговування  нежитлового  приміщення оренда
2 Рочняк Ярослав Федорович пл.Ринок, 8(2) м.Старий Самбір 0,006 Про надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для  обслуговування  нежитлового  приміщення оренда

 

Секретар міської ради                                                                               І.Жук


 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

9-а сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

від  08 липня  2021 р  м. Старий Самбір      № 631

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд

Розглянувши заяви громадян згідно додатку №1 про дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд відповідно до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 12, 118, 121, 122 Земельного кодексу України, Старосамбірська міська рада –

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Дати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянам згідно додатку №1 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд із земель житлової та громадської забудови Старосамбірської міської ради
  2. Громадянам згідно додатку №1 розроблені проекти землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд погодити та подати на затвердження.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії – депутат В.Гейник).

Міський голова                                                    І.Трухим


ДОДАТОК №1

до рішення 9-ї сесії 8 скликання

Старосамбірської міської ради

від 08 липня 2021р. №631

СПИСОК
громадян, яким надається дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд
№ п/п Прізвище, ім’я, по батькові Адреса ділянки площа Цільове призначення земельної ділянки, код КВЦПЗ Умова відведення
1 Фем’як Мар’ян Петрович вул. Гайова, 20 м.Старий Самбір 0,1 02.01.Про надання дозволу  на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд власність
2 Бачинська Галина Іванівна с.Бачина 0,1 02.01.Про надання дозволу  на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд власність
3 Цегенько Леся Богданівна вул. Л.Галицького м.Старий Самбір 0,02 02.01.Про надання дозволу  на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд власність

 

 Секретар міської ради                                                                      І.Жук

 


 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

9-а сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

від  08 липня 2021 р.         м. Старий Самбір        № 633

 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаражу

Розглянувши заяви громадян згідно додатку №1 про дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаражувідповідно до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 12, 118, 121, 122 Земельного кодексу України, Старосамбірська міська рада –

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Дати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянам згідно додатку №1 длябудівництва індивідуального гаражу, із земель житлової та громадської забудови Старосамбірської міської ради
  2. Громадянам згідно додатку №1 розроблені проекти землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу погодити та подати на затвердження.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії – депутат В.Гейник).

Міський голова                                                    І.Трухим


ДОДАТОК №1
до рішення 9-ї сесії 8 скликання

Старосамбірської міської ради

від 08 липня 2021р.№633

СПИСОК
громадян, яким надається дозвіл на розробку проектів землеустрою

щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаражу

№ п/п Прізвище, ім’я, по батькові Адреса ділянки площа Цільове призначення земельної ділянки, код КВЦПЗ Умова відведення
1 Копчак Марія Петрівна вул. Дністрова

 

м.Старий Самбір 0,01 02.05 Про надання дозволу громадянам на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для власність
2 Комарницький Іван Миронович вул. Вітовського,42 м.Старий Самбір 0,005 02.05 Про надання дозволу громадянам на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва індивідуального гаражу власність

 

Секретар міської ради                                                             І.Жук


 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

9-а сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

від  08 липня 2021 р                                     м. Старий Самбір                          № 634

 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Розглянувши заяви громадян згідно додатку №1 про дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства відповідно до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 12,118,121,122, Земельного кодексу України, Старосамбірська міська рада –

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Дати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянам згідно додатку №1 для ведення особистого селянського господарства, із земель сільськогосподарського призначення Старосамбірської міської ради.
  2. Громадянам згідно додатку №1 розроблені проекти землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства погодити та подати на затвердження.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії – депутат В.Гейник).

 

Міський голова                                                    І.Трухим


ДОДАТОК №1

до рішення 9-ї сесії 8 скликання

Старосамбірської міської ради

від 08 липня 2021 року №634

СПИСОК
громадян, яким надається дозвіл на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства
№ п/п Прізвище, ім’я, по батькові Адреса ділянки площа Цільове призначення земельної ділянки, код КВЦПЗ Умова відведення
1 Вітковська Ольга Василівна с. Страшевичі 0,25 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
2 Жук Іванна Василівна ур. Верх с. Біличі 0,35 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
3 Кузик Ірина Іванівна ур. Город за дорогою с. Біличі 0,25 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
4 Проць Маріана Григорівна с. Торчиновичі 0,2 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
5 Ковальчук Ірина Володимирівна с. Біличі 1,8 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
6 Кіт Степан Миколайович за межами с. Торгановичі 2,00 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
7 Целень Зоя Андріївна за межами с. Спас 1,6071 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
8 Целень Павло Ярославович за межами с. Спас 1,9 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
9 Сольський Андрій Васильович За дорогою с. Біличі 0,5 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
10 Войтович Ольга Миколаївна с. Торчиновичі 0,25 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
11 Пекелко Володимир Миколайович за межами с. Торчиновичі 2,00 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
12 Козар Мар’ян Осипович с. Страшевичі 0,25 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
13 Литвин Петрунеля Василівна с. Страшевичі 0,25 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
14 Хома Надія Осипівна с. Страшевичі 0,2 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
15 Шуліченко Галина Романівни с. Бачина 0,2 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
16 Шак Богдан Васильович с. Торчиновичі 0,15 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
17 Чекас Ростислав Ярославович с. Бачина 0,04 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
18 Сарахман Микола Іванович с. Морозовичі 0,2 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
19 Пукач Богдан Йосипович ур. Під городом с. Біличі 0,17 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
20 Поручник Василь Михайлович ур. Сабичів м. Старий Самбір 0,2 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
21 Максим Марія Іванівна ур. Гора над клубом с. Стрільбичі 0,15 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
22 Пляцок Мар’ян Михайлович с. Торгановичі 0,15 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
23 Бачинська Ірина Омелянівна с. Бачина 0,1 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
24 Бачинська Лілія Іванівна с. Бачина 0,18 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
25 Волк Марія Василівна с. Стрільбичі 0,2 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
26 Головацький Роман Володимирович с. Торчиновичі 0,3 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
27 Дідовський Зіновій Іванович вул. Івана Франка м. Старий Самбір 0,1 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
28 Дочич Іван Степанович с. Страшевичі 0,25 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
29 Ковальська Галина Степанівна с. Росохи 0,29 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
30 Нанівський Михайло Степанович с. Росохи 0,36 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
31 Калічун Оксана Петрівна за межами с. Стрільбичі 1,00 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
32 Татарський Василь Васильович за межами с. Волошиново 1,25 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
33 Лавренюк Іван Васильович за межами с. Волошиново 1,25 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
34 Гнатів Віра Михайлівна с. Бачина 0,17 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
35 Яворський Андрій Олександрович с. Торчиновичі 0,3 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
36 Янів Микола Петрович с. Стрільбичі 0,1 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
37 Яворська Оксана Олександрівна с. Торчиновичі 0,25 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
38 Ложовська Віра Ярославівна за межами с. Спас 1,1 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
39 Земянський Юрій Тадейович за межами с. Стара Сіль 1,65 (0,85/0,65/0,15) 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
40 Пляцок Ірина Миколаївна за межами с. Торчиновичі 1,5 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
41 Турчиняк Катерина Василівна за межами с. Торчиновичі 1,5 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
42 Кіт Надія Семенівна за межами с. Торгановичі 1,5 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
43 Ковальчук Олександра Василівна с. Торчиновичі 0,15 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
44 Чихрак Андрій Степанович с. Торчиновичі 0,2 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
45 Чекас Мар’ян Теодорович с. Торчиновичі 0,22 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
46 Кальмук Мар’ян Васильович ур. Над Ворище с. Бачина 0,25 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
47 Рівняк Ганна Тарасівна с. Морозовичі 1 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
48 Фем’як Марія Ярославівна с. Торчиновичі 0,47 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
49 Головчак Юрій Ярославович с. Морозовичі 0,3 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
50 Головчак Ярослав Юрійович с. Морозовичі 0,44 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
51 Затварський Михайло Володимирович смт. Стара Сіль 2,00 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
52 Кузьма Віра Михайлівна смт. Стара Сіль 2,00 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
53 Лужецький Роман Олегович смт. Стара Сіль 2,00 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
54 Павліш Віктор Михайлович смт. Стара Сіль 2,00 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
55 Ярема Надія Павлівна смт. Стара Сіль 1,1 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
56 Думич Дмитро Миколайович смт. Стара Сіль 2,0000 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
57 Найда Василь Григорович за межами Хащик с. Стрільбичі 2,00 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
58 Войтків Тарас Володимирович с. Лаврів 2,00 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
59 Войтків Леся Василівна с. Лаврів 2,00 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
60 Оліферчук Валерій Віліонович с. Торчиновичі 0,15 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
61 Луць Леся Ігорівна с. Тершів 0,11 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
62 Крохтяк Андрій Васильович ур. Луги с. Стрільбичі 2,00 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
63 Гриб Оксана Іванівна вул. Підлісна с. Спас 0,1 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
64 Миджин Степан Степанович с. Страшевичі 2,00 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
65 Грец Оксана Валеріївна с. Торчиновичі 0,25 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
66 Опалінська Оксана Євгенівна с. Торчиновичі 0,25 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
67 Опалінський Ігор Степанович с. Торчиновичі 0,22 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
68 Прокопик Лілія Мар’янівна с. Торчиновичі 0,14 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
69 Ковальчук Мар’ян Тарасович с. Торчиновичі 0,21 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
70 Фем’як Мар’ян Петрович вул. Гайова м. Старий Самбір 0,05 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
71 Пукшин Надія Володимирівна с. Торчиновичі 0,25 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
72 Сарахман Марія Михайлівна с. Морзовичі 0,200 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
73 Сидір Іван Іванович за межами смт. Стара Сіль 2,00 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
74 Яцик Сергій Ярославович за межами с. Завадка 2,00 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
75 Мельничук Олександра Борисівна с. Росохи 1,7 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
76 Темник Андрій Васильович за межами с. Стрільбичі 1,7 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
77 Мрочко Наталія Петрівна за межами смт. Стара Сіль 1,85 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
78 Темник Олена Петрівна за межами с. Стрільбичі 1,8 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
79 Мрочко Юрій Михайлович за межами м. Старий Самбір 1,45 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
80 Васурчак Роман Ігорович за межами с. Стрільбичі 1,85 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
81 Височанська Орися Василівна за межами с. Спас 1,45 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
82 Височанський Василь Євгенович за межами с. Тершів 1,6252 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
83 Вовк Надія Ярославівна за межами с. Спас 1,0529 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
84 Яцик Марія Василівна с. Морозовичі 0,20 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
85 Ковальчук Марія Методіївна Торчиновичі 0,45 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
86 Половчак Галина Василівна за межами с. Стрільбичі 1,1805 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
87 Заблоцький Василь Петрович за межами с. Стрільбичі 1,9853 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
88 Деркач Ольга Володимирівна за межами с. Стрільбичі 1,60 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
89 Туркас Ярослав Васильович смт. Стара Сіль 2,00 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
90 Лешкович Ярослав Ігорович за межами с. Бачина 2,00 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
91 Заблацька Галина Ярославівна ур. Магівки с. Стрільбичі 0,2 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
92 Гаківник Ольга Василівна ур. Гора над током с. Стрільбичі 0,8 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
93 Кльоб Іван Васильович с. Торчиновичі 0,8 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
94 Москаленко Христина Володимирівна с. Торчиновичі 0,2 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
95 Тимців Світлана Богданівна за межами с. Волошиново 2,00 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
96 Піхоцька Марія Михайлівна с. Стрільбичі 2,00 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
97 Савицька Ірина Ігорівна с. Стрільбичі 2,00 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
98 Горбова Наталія Миколаївна м. Старий Самбір 2,00 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність
99 Бачинський Ярослав Миколайович с. Бачина 1,00 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність

 

Секретар міської ради                                                                      І.Жук

 


 

 Витяг з додатку №1 До рішення 9-ї сесії 8 скликання від 08 липня 2021р. №634

ДОДАТОК №1

до рішення 9-ї сесії 8 скликання

Старосамбірської міської ради

від 08 липня 2021 року №634

СПИСОК
громадян, яким надається дозвіл на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства
№ п/п Прізвище, ім’я, по батькові Адреса ділянки площа Цільове призначення земельної ділянки, код КВЦПЗ Умова відведення
99 Бачинський Ярослав Миколайович с. Бачина 1,00 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність

 


 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

9-а сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

від  08 липня 2021 р.                                               м. Старий Самбір                          № 635

 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва

Розглянувши заяви громадян згідно додатку №1 про дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництвавідповідно до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 12, 118, 121, 122 Земельного кодексу України, Старосамбірська міська рада –

ВИРІШИЛА:

 

  1. Дати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянам згідно додатку №1 для індивідуального садівництва із земель сільськогосподарського призначення Старосамбірської міської ради
  2. Громадянам згідно додатку №1 розроблені проекти землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва погодити та подати на затвердження.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії – депутат В.Гейник).

 

Міський голова                                                    І.Трухим


ДОДАТОК №1

до рішення 9-ї сесії 8 скликання

Старосамбірської міської ради

від 08 липня 2021р. №635

СПИСОК
громадян, яким надається дозвіл на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки

у власність для  індивідуального садівництва

№ п/п Прізвище, ім’я, по батькові Адреса ділянки площа Цільове призначення земельної ділянки, код КВЦПЗ Умова відведення
1 Проць Катерина Миколаївна с. Морозовичі 0,12 01.05  для індивідуального садівництва власність
2 Хома Надія Осипівна с. Страшевичі 0,12 01.05  для індивідуального садівництва власність
3 Литвин Петрунеля Василівна с. Страшевичі 0,12 01.05  для індивідуального садівництва власність
4 Кіт Тарас Володимирович с. Воля 0,1 01.05  для індивідуального садівництва власність
5 Лизан Ганна Орестівна с. Торчиновичі 0,07 01.05  для індивідуального садівництва власність
6 Капериз Ярослава Ярославівна вул. Замківська с. Старий Самбір 0,03 01.05  для індивідуального садівництва власність
7 Янів Микола Петрович с. Стрільбичі 0,12 01.05  для індивідуального садівництва власність
8 Шуліченко Галина Романівни с. Бачина 0,03 01.05  для індивідуального садівництва власність
9 Созанський Степан Семенович с. Бачина 0,08 01.05  для індивідуального садівництва власність
10 Смеречанська Марія Петрівна ур. Сабичів м. Старий Самбір 0,05 01.05  для індивідуального садівництва власність
11 Пляцок Ірина Миколаївна с. Торгановичі 0,12 01.05  для індивідуального садівництва власність
12 Клопотюк Валерій Ігорович с. Бачина 0,12 01.05  для індивідуального садівництва власність
13 Іваць Ярослав Олегович вул. Шептицького м. Старий Самбір 0,02 01.05  для індивідуального садівництва власність
14 Бачинський Роман Петрович с. Бачина 0,12 01.05  для індивідуального садівництва власність
15 Бачинська Ірина Омелянівна с. Бачина 0,1 01.05  для індивідуального садівництва власність
16 Гнатів Віра Михайлівна с. Бачина 0,06 01.05  для індивідуального садівництва власність
17 Козар Мар’ян Осипович с. Страшевичі 0,12 01.05  для індивідуального садівництва власність
18 Войтків Леся Василівна с. Лаврів 0,12 01.05  для індивідуального садівництва власність
19 Пукач Богдан Йосипович ур. На городі с. Біличі 0,12 01.05  для індивідуального садівництва власність
20 Гопей Галина Орестівна с. Торчиновичі 0,07 01.05  для індивідуального садівництва власність
21 Войт Марта Богданівна за межами с. Тершів 0,12 01.05  для індивідуального садівництва власність
22 Бачинський Орест Броніславович с. Бачина 0,08 01.05  для індивідуального садівництва власність
23 Ковальчук Марія Методіївна Торчиновичі 0,12 01.05  для індивідуального садівництва власність
24 Москаленко Христина Володимирівна Торчиновичі 0,05 01.05  для індивідуального садівництва власність
25 Гейник Василь Вікторович за Межами Созань 0,12 01.05  для індивідуального садівництва власність
26 Гейник Олег Вікторович за Межами Созань 0,12 01.05  для індивідуального садівництва власність

 

 Секретар міської ради                                                                      І.Жук

 

ВИТЯГ

З додатку №1 до рішення 9-ї сесії 8 скликання Старосамбірської міської ради від 08 липня 2021р. №635

ДОДАТОК №1

до рішення 9-ї сесії 8 скликання

Старосамбірської міської ради

від 08 липня 2021р. №635

СПИСОК
громадян, яким надається дозвіл на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки

у власність для  індивідуального садівництва

№ п/п Прізвище, ім’я, по батькові Адреса ділянки площа Цільове призначення земельної ділянки, код КВЦПЗ Умова відведення
26 Гейник Олег Вікторович за Межами Созань 0,12 01.05  для індивідуального садівництва власність

 


 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

9-а сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 08 липня 2021 р  м. Старий Самбір № 636

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд

 

Розглянувши заяви громадян згідно додатку №1 про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, керуючись ст. 12, 118, 121 Земельного Кодексу України,ст. 26  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Старосамбірська  міська рада, –

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Надати дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність громадянам згідно додатку №1 для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд із земель житлової та громадської забудови Старосамбірської міської ради.
  2. Громадянам згідно додатку №1 до даного рішення подати на затвердження технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (намісцевості) для надання у власність для обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд на чергову сесію Старосамбірської міської ради.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії – депутат В.Гейник).

 

Міський голова                                                    І.Трухим

 

ДОДАТОК №1

до рішення 9-ї сесії 8 скликання

Старосамбірської міської ради

Від 08 липня 2021 року №636

СПИСОК
громадян, яким надається дозвіл  для  виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд
№ п/п Прізвище, ім’я, по батькові Адреса ділянки площа Цільове призначення земельної ділянки, код КВЦПЗ Умова відведення
1 Вітковська Ольга Василівна вул. Центральна 164 с. Страшевичі 0,25 02.01 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд власність
2 Кіт Тарас Володимирович вул. Центральна 111 с. Воля 0,25 02.01 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд власність
3 Фляк Ольга Миколаївна вул. Шевченка 22 с. Велика Лінина 0,12 02.01 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд власність
4 Лизан Ганна Орестівна вул. Центральна 226 с. Торчиновичі 0,25 02.01 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд власність
5 Проць Маріана Григорівна вул. Сороки 7 с. Торчиновичі 0,25 02.01 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд власність
6 Нанівський Михайло Степанович вул. Зелена 18 с. Росохи 0,25 02.01 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд власність
7 Мінько Любомир Михайлович вул. Центральна 33а с. Торгановичі 0,25 02.01 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд власність
8 Лоїш Ольга Степанівна вул. Центральна 120 с. Торгановичі 0,25 02.01 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд власність
9 Литвин Петрунеля Василівна вул. Центральна 162 с. Страшевичі 0,25 02.01 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд власність
10 Кузьма Любов Михайлівна вул. П’ятницька 40а смт. Стара Сіль 0,15 02.01 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд власність
11 Ковальська Галина Степанівна вул. Зелена 80 с. Росохи 0,17 02.01 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд власність
12 Дочич Іван Степанович вул. Центральна 168 с. Страшевичі 0,25 02.01 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд власність
13 Козар Мар’ян Осипович Центральна 224 Страшевичі 0,25 02.01 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд власність
14 Шак Богдан Васильович Центральна 134 Торчиновичі 0,11 02.01 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд власність
15 Волк Марія Василівна Річна 33 Стрільбичі 0,25 02.01 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд власність
16 Максим Марія Іванівна Зелена 73 с Стрільбичі 0,25 02.01 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд власність
17 Василишин Марія Михайлівна Шептицького 33 м. Старий Самбір 0,07 02.01 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд власність
18 Возняк Марія Михайлівна Центральна 254 с Страшевичі 0,25 02.01 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд власність
19 Кузик Ірина Іванівна Зелена 65 с Біличі 0,25 02.01 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд власність

 

Секретар міської ради                                                             І.Жук


 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

9-а сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

від 08 липня 2021 р.       м. Старий Самбір    № 637

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для товарного сільськогосподарського виробництва

Розглянувши заяви громадян згідно додатку №1 про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, відповідно до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.12,22,118,121 Земельного кодексу України, Закон України 899-IV, чинний, поточна редакція від 01.01.2019, «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», Старосамбірська  міська рада, –

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Дати дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Старосамбірської міської ради громадянам згідно додатку №1 із земель сільськогосподарського призначення.
  2. Громадянам згідно додатку №1 до даного рішення виготовлену технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) подати для затвердження на чергову сесію Старосамбірської міської ради.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії – депутат В.Гейник).

 

Міський голова                                                    І.Трухим

 

 

 

 

 

 

 

ДОДАТОК №1

до рішення 9-ї сесії 8 скликання

Старосамбірської міської ради

ід 08 липня 2021р. №637

 

 

СПИСОК

громадян, яким надається дозвіл  для  виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва
№ п/п Прізвище, ім’я, по батькові Адреса ділянки площа Цільове призначення земельної ділянки, код КВЦПЗ Умова відведення
1 Слюсаренко Марія Іванівна за межами с. Торгановичі 1,15 01.01 Для ведення товарного сільськогосподарського виробництва власність ЛВ №058706 10.09.96№400 св. Про право на спадщину 1/3 ч за законом НОК 019942 від 24.01.2020 р. №67. 1/3ч за законом НОК019944 №74, 1/3 ч за заповітом НОК 019943 №69 від 24.01.2020
2 Слюсаренко Марія Іванівна за межами с. Торгановичі 0,45 01.01 Для ведення товарного сільськогосподарського виробництва власність ЛВ №058705 10.09.96№399 св. Про право на спадщину за заповітом НОК 019943 від 24.01.2020 р. №69
3 Керелюс Василь Григорович за межами с. Торчиновичі 1,13 01.01 Для ведення товарного сільськогосподарського виробництва власність ЛВ №058581 від 09.09.1996р.св. Про право на спадщину за законом  №3480 2 від 05.03.2009 р. №396
4 Найда Василь Григорович за межами с. Стрільбичі 1,65 01.01 Для ведення товарного сільськогосподарського виробництва власність РН №567671 від 28.03.2001 р №3
5 Смерека Марія Андріївна за межами с. Торгановичі 1,15 01.01 Для ведення товарного сільськогосподарського виробництва власність ЛВ №058425 від 05.09.96р №122
6 Теличко Юстина Іванівна за межами с. Торгановичі 1,15 01.01 Для ведення товарного сільськогосподарського виробництва власність ЛВ №058739 від 11.09.96р №433
7 Лящук Катерина Петрівна за межами с. Торгановичі 1,15 01.01 Для ведення товарного сільськогосподарського виробництва власність ЛВ №058859 від 12.09.96р №553
8 Проць Катерина Миколаївна за межами с. Морозовичі 0,69 01.01 Для ведення товарного сільськогосподарського виробництва власність РН №525408 від 27.12.11р №682
9 Яцик Катерина Василівна за межами с. Морозовичі 0,38 01.01 Для ведення товарного сільськогосподарського виробництва власність ЛВ №058377 від 04.09.1996р. №73
10 Штеник Микола Володимирович за межами с. Торгановичі 0,56/1,15 01.01 Для ведення товарного сільськогосподарського виробництва власність ЛВ №058732 /33від 10.09.96р св. Про право на спадщину за заповітом  НОР 542268 від 14.09.2020р.№671
11 Фещак Ольга Адамівна за межами с. Морозовичі 0,61 01.01 Для ведення товарного сільськогосподарського виробництва власність ЛВ №058682 від 10.09.1996р. №376
12 Созанський Іван Семенович за межами с. Морозовичі 1,15/1,15/0,32/0,87 01.01 Для ведення товарного сільськогосподарського виробництва власність ЛВ №058637/058954 /058664/058679 від 10.09.96р св. Про право на спадщину за законом  НОН 735753/735751/735752 від 14.10.2020р.№1092/1091/1090
13 Сарахман Марія Михайлівна за межами с. Морозовичі 1,15 01.01 Для ведення товарного сільськогосподарського виробництва власність ЛВ №058831 від 12.07.1996р. №525
14 Олійник Нестор Григорович за межами с. Морозовичі 0,51 01.01 Для ведення товарного сільськогосподарського виробництва власність ЛВ №058496 від 05.09.1996р. №193
15 Олійник Марія Йосипівна за межами с. Морозовичі 1,15 01.01 Для ведення товарного сільськогосподарського виробництва власність ЛВ №058858 від 12.09.1996р. №552
16 Кузьо Віталій Орестович за межами с. Морозовичі 0,75 01.01 Для ведення товарного сільськогосподарського виробництва власність ЛВ №058680 від 10.09.1996р. №373св. Про право на спадщину за заповітом  НОВ 010044 від 30.09.2019 р. №437
17 Дудівка Степан Іванович за межами с. Торчиновичі 1,23 01.01 Для ведення товарного сільськогосподарського виробництва власність ЛВ №058561 від06.09.1996р. №256,св. Про право на спадщину за заповітом ВСС №109657 від 06.06.2005 р. №414
18 Дудівка Степан Іванович за межами с. Торчиновичі 1,65 01.01 Для ведення товарного сільськогосподарського виробництва власність ЛВ №058560 від 06.09.1996р. №255,св. Про право на спадщину за заповітом ВСС №109657 від 06.06.2005 р. №414
19 Ковальчук Іван Васильович за межами Торчиновичі 1,3 01.01 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва власність РН№525496 від 05.09.1996 р №214
20 Іваницька Любов Юліанівна за межами с.Торчиновичі 1,15 01.01 Для ведення товарного сільськогосподарського виробництва власність РН №525409 від 27.12.2011р. Св. Про право на спадщину за законом НОК 019973 від 07.02.2020 р. за №112

 

Секретар міської ради                                                                      І.Жук

ВИТЯГ З додатку №1 до рішення 9-ї сесії 8 скликання Старосамбірськоїміської ради від 08 липня 2021р. №637

 

ДОДАТОК №1

до рішення 9-ї сесії 8 скликання

Старосамбірської міської ради

від 08 липня 2021р. №637

 

СПИСОК

громадян, яким надається дозвіл  для  виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність дляведення товарного сільськогосподарського виробництва
№ п/п Прізвище, ім’я, по батькові Адреса ділянки площа Цільове призначення земельної ділянки, код КВЦПЗ Умова відведення
19 Ковальчук Іван Васильович за межами Торчиновичі 1,3 01.01 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва власність РН№525496 від 05.09.1996 р №214

 


 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

9-а  сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

від 08 липня 2021 р.                                     м. Старий Самбір                          № 638

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд

Розглянувши заяви громадян згідно додатку №1 про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд на території Старосамбірської міської ради керуючись ст. 12, 118, 121, 186-1 Земельного Кодексу України, ст. 26  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Старосамбірська  міська рада, –

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянам згідно додатку №1 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд на території Старосамбірської міської ради із земель житлової та громадської забудови.
  2. Надати громадянам згідно додатку №1 до даного рішення у власність земельні ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд на території Старосамбірської міської ради із земель житлової та громадської забудови.
  3. Громадянам зазначеним у додатку №1 до даного рішення оформити право власності на земельні ділянки відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».

4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток,  історичного середовища та благоустрою (голова комісії – депутат В.Гейник).

 

Міський голова                                                    І.Трухим

 

ДОДАТОК №1

до рішення 9-ї сесії 8 скликання

Старосамбірської міської ради

від 08 липня 2021р. №638

СПИСОК

громадян, яким затверджуються проекти землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність

для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд

№ п/п Прізвище, ім’я, по батькові Адреса ділянки площа Цільове призначення земельної ділянки, код КВЦПЗ Умова відведення Кадастровий номер
1 Буцик Михайло Степанович вул. Спортивна с. Тершів 0,1429 02.01 Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд власність 4625186600:08:001:0225
2 Коцан Тарас Миколайович вул. Галицька с. Волошиново 0,1450 02.01 Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд власність 4625181500:08:002:0138
3 Горкулич Леся Ігорівна вул. Замківська 97 м. Старий Самбір 0,08 02.01 Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд власність 4625110100:03:004:0758
4 Заріцька Галина Демянівна вул. Л.Галицького 226а м. Старий Самбір 0,1 02.01 Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд власність 4625110100:03:008:0025
5 Турчиняк Осипа Іванівна вул. Центральна 204А с. Страшевичі 0,2257 02.01 Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд власність 4625185500:11:002:0276

 

 

Секретар міської ради                                                                      І.Жук

ВИТЯГ

З додатку №1 до рішення 9-ї сесії 8 скликання Старосамбірської міської ради від 08 липня 2021р. №638

ДОДАТОК №1

до рішення 9-ї сесії 8 скликання

Старосамбірської міської ради

від 08 липня 2021р. №638

СПИСОК

громадян, яким затверджуються проекти землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність

для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд

№ п/п Прізвище, ім’я, по батькові Адреса ділянки площа Цільове призначення земельної ділянки, код КВЦПЗ Умова відведення Кадастровий номер
5 Турчиняк Осипа Іванівна вул. Центральна 204А с. Страшевичі 0,2257 02.01 Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд власність 4625185500:11:002:0276

 


 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

9-а сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

від  08 липня 2021 р                                    м. Старий Самбір                          № 639

Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки на території Старосамбірської міської ради (за межами населеного пункту)

гр.Вовк Галина Михайлівна.

 

Розглянувши заяву гр. Вовк Галини Михайлівни, жительки с.Созань, Самбірського району, Львівської області про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель сільськогосподарського призначення у землі для індивідуального дачного будівництва на території Старосамбірської міської ради (за межами населеного пункту), керуючись ст. 12, 118, 121, 122, 186-1 Земельного Кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Старосамбірська  міська рада,-

 

ВИРІШИЛА:

 

1.Затвердити проект землеустрою щодо зміни цільового призначення (із земель сільськогосподарського призначення у землі для індивідуального дачного будівництва на території Старосамбірської міської ради (за межами населеного пункту), площею 0.1000га кадастровий номер 4625185500:01:000:0066.

2.Змінити цільове призначення земельної на території Старосамбірської міської ради (за межами населеного пункту), площею 0.1000га кадастровий номер 4625185500:01:000:0066 та віднести вказану земельну ділянку до земель «для індивідуального дачного будівництва».

3.Надати  гр.Вовк Галини Михайлівни у власність земельну ділянку площею 0.1000га кадастровий номер 4625185500:01:000:0066 на території Старосамбірської міської ради (за межами населеного пункту), для індивідуального дачного будівництва.

4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток,  історичного середовища та благоустрою (голова комісії – депутат В.Гейник).

 

Міський голова                                                      І. Трухим


СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

9-а сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

від 08 липня 2021 р.            м. Старий Самбір           № 640

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

 

Розглянувши заяви громадян згідно додатку №1 про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Старосамбірської міської ради керуючись ст. 12, 118, 121, 186-1 Земельного Кодексу України, ст. 26  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Старосамбірська  міська рада, –

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянам згідно додатку №1 для ведення особистого селянського господарства на території Старосамбірської міської ради із земель сільськогосподарського призначення.
  2. Надати громадянам згідно додатку №1 до даного рішення у власність земельні ділянки для ведення особистого селянського господарства на території Старосамбірської міської ради із земель сільськогосподарського призначення.
  3. Громадянам зазначеним у додатку №1 до даного рішення оформити право власності на земельні ділянки відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».

4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток,  історичного середовища та благоустрою (голова комісії – депутат В.Гейник).

 

 

 

Міський голова                                                    І.Трухим

 

ДОДАТОК №1

до рішення 9-ї сесії 8 скликання

Старосамбірської міської ради

від 08 липня 2021р. №640

СПИСОК

громадян, яким затверджуються проекти землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність

для надання у власність для ведення особистого селянського господарства

№ п/п Прізвище, ім’я, по батькові Адреса ділянки площа Цільове призначення земельної ділянки, код КВЦПЗ Умова відведення Кадастровий номер
1 Даценко Світлана Володимирівна с. Торчиновичі 0,1 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність 4625187400:07:003:0112
2 Гривнак Микола Петрович с. Созань 0,2617 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність 4625185500:10:001:0109
3 Осташ Ірина Вікторівна ур. “Брідки” с. Сушиця 0,1189/ 0,1776 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність 4625186600:10:002:0035 /4625186600:10:002:0037
4 Лисиця Іванна Павлівна ур. Ровдича м. Старий Самбір 0,0964 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність 4625110100:03:002:0156
5 Курчицька Степанія Іванівна ур. Л.Українки,146 с. Великосілля 0,7491 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність 4625180900:09:001:0104
6 Мигаль Наталія Володимирівна с. Стрільбичі 0,0419 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність 4625185900:08:001:0450
7 Ендзевич Михайло Іванович ур. “Город” с. Біличі 0,0883 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність 4625180200:09:002:0229
8 Дочич Ольга Василівна ур. “Солона” с. Стрільбичі 0,1289 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність 4625185900:08:001:0448
9 Затварська Дарія Мар’янівна ур. В.Стуса м. Старий Самбір 0,05 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність 4625110100:03:002:0155
10 Солтис Галина Василівна ур. “Лан” с. Стрільбичі 0,3244 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність 4625185900:08:002:0267
11 Крохтяк Оксана Луківна с. Стрільбичі 0,1485 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність 4625185900:08:002:0289
12 Богуш Олександра Орестівна с. Стрільбичі 0,1026 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність 4625185900:08:001:0451
13 Піхур Наталія Михайлівна ур. “Рюги” с. Завадка 0,0573 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність 4625186600:11:001:0039
14 Пелешок Сергій Ігорович с. Завадка 0,3093 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність 4625186600:11:001:0036
15 Гринько Роман Романович за межами с. Стрільбичі 2,0000 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність 4625185900:02:000:0892
16 Дмитрак Оксана Михайлівна с. Торчиновичі 0,2596 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність 4625187400:07:002:0072
17 Капустинська Олена Ігорівна с. Торчиновичі 0,1435 /0,25 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність 4625187400:08:002:0221/ 4625187400:08:001:0197
18 Коцан Микола Ростиславович с. Волошиново 0,0568 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність 4625181500:08:001:0112
19 Лоїш Ярина Володимирівна с. Торгановичі 0,5082 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність 4625187400:10:001:0051
20 Паплик Олександра Володимирівна ур. “Солона” с. Стрільбичі 0,2 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність 4625185900:08:001:0446
21 Сенчишак Михайло Михайлович с. Лаврів 0,4060 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність 4625180600:09:001:0077
22 Фем’як Ганна Миколаївна ур. “Гора над потоком” с. Стрільбичі 0,2441 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність 4625185900:08:001:0431
23 Гевко Михайло Ярославович ур. “Кичара” с. Волошиново 0,5502 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність 4625181500:08:001:0117
24 Фірко Ярослав Васильович ур. “Рюги” с. Завадка 0,0856 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність 4625186600:11:001:1240
25 Миджин Степан Петрович вул./ вул. Центральна/ Тиха с. Страшевичі 0,4303 /0,38 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність 4625185500:11:003:0166/ 4625185500:11:002:0273
26 Миджин Степанія Осипівна вул. Центральна с. Страшевичі 0,0921/ 0,1803 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність 4625185500:11:003:0156/ 4625185500:11:003:0159
28 Дюдяєв Юрій Богданович вул. Центральна с. Торчиновичі 0,6658 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність 4625187400:08:002:0222
29 Алтухова Катерина Михайлівна ур. “Город за річкою” с. Біличі 0,2000 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність 4625180200:09:001:0156
30 Степанюк Іван Павлович вул. Зелена с. Созань 0,1122 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність 4625185500:10:001:0111
31 Фем’як Денис Васильович вул. Зелена с. Созань 0,1254/ 0,1500 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність 4625185500:10:002:0196/ 4625185500:10:002: 0195
32 Михайлишин Зіновій Васильович ур. “Магівки” с. Стрільбичі 0,0808 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність 4625185900:08:001:0452
33 Ковальчук Любов Іванівна за межами с. Торчиновичі 1,5 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність 4625187400:05:000:0045
34 Кулик Галина Ярославівна за межами с. Торчиновичі 1,7 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність 4625187400:05:000:0046

 

Секретар міської ради                                                                      І.Жук


 

ВИТЯГ

З додатку №1 до рішення 9-ї сесії 8 скликання Старосамбірської міської ради від 08 липня 2021р. №640

ДОДАТОК №1

до рішення 9-ї сесії 8 скликання

Старосамбірської міської ради

від 08 липня 2021р. №640

СПИСОК

громадян, яким затверджуються проекти землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність

для надання у власність для ведення особистого селянського господарства

№ п/п Прізвище, ім’я, по батькові Адреса ділянки площа Цільове призначення земельної ділянки, код КВЦПЗ Умова відведення Кадастровий номер
34 Кулик Галина Ярославівна за межами с. Торчиновичі 1,7 01.03 Для ведення особистого селянського господарства власність 4625187400:05:000:0046

 


 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

9-а  сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

від 08 липня 2021 р.                                     м. Старий Самбір                          № 641

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва

 

Розглянувши заяви громадян згідно додатку №1 про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва на території Старосамбірської міської ради керуючись ст. 12, 118, 121, 186-1 Земельного Кодексу України, ст. 26  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Старосамбірська  міська рада, –

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянам згідно додатку №1 для індивідуального садівництва на території Старосамбірської міської ради із земель сільськогосподарського призначення.
  2. Надати громадянам згідно додатку №1 до даного рішення у власність земельні ділянки для індивідуального садівництва на території Старосамбірської міської ради із земель сільськогосподарського призначення.
  3. Громадянам зазначеним у додатку №1 до даного рішення оформити право власності на земельні ділянки відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень»

4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток,  історичного середовища та благоустрою (голова комісії – депутат В.Гейник).

 

Міський голова                                                    І.Трухим

 

ДОДАТОК № 1

до рішення 9-ї сесії 8 скликання

Старосамбірської міської ради

від 08 липня 2021р. №641

СПИСОК
громадян, яким затверджуються проекти землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для надання у власність для індивідуального садівництва
№ п/п Прізвище, ім’я, по батькові Адреса ділянки площа Цільове призначення земельної ділянки, код КВЦПЗ Умова відведення     Кадастровий номер
1 Піцик Олег Ярославович с.Страшевичі 0,0548 01.05 Для індивідуального садівництва власність 4625185500:11:002:0280
2 Савчак Віталій Йосипович вул.

Дрогобицька бічна

м.Старий Самбір 0,096 01.05 Для індивідуального садівництва власність 4625110100:03:001:0319
3 Корнацька Галина Миколаївна вул.

Л.Галицького

м.Старий Самбір 0,0323 01.05 Для індивідуального садівництва власність 4625110100:03:004:1109
4 Бачинський Ярослав Миколайович с.Бачина 0,04 01.05 Для індивідуального садівництва власність 4625187400:07:001:0108
5 Сакаль Микола Миколайович вул.

Дрогобицька бічна

м.Старий Самбір 0,101 01.05 Для індивідуального садівництва власність 4625110100:03:001:0523
6 Михайлишин Зіновій Васильович ур

Магівки

с.Стрільбичі 0,09 01.05 Для індивідуального садівництва власність 4625185900:08:001:0454

 

 

         Секретар міської ради                                                             І.Жук

 

ВИТЯГ

З  додатку №1 до рішення 9-ї сесії 8 скликання Старосамбірської міської ради від 08 липня 2021р. №641 ДОДАТОК № 1 до рішення 9-ї сесії 8 скликання Старосамбірської міської ради від 08 липня 2021р. №641

 

СПИСОК
громадян, яким затверджуються проекти землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для надання у

власність для індивідуального садівництва

№ п/п Прізвище, ім’я, по батькові Адреса ділянки площа Цільове призначення земельної ділянки, код КВЦПЗ Умова відведення     Кадастровий номер
6 Михайлишин Зіновій Васильович ур

Магівки

с.Стрільбичі 0,09 01.05 Для індивідуального садівництва власність 4625185900:08:001:0454

 


 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

9-а сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

від  08 липня 2021 р.                                               м. Старий Самбір                          № 642

Про затвердження технічної документації з  нормативної грошової оцінки земель с. Стрільбичі та смт. Стара Сіль Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області

 

Розглянувши технічну документацію з нормативної грошової оцінки земель с.Стрільбичі та смт. Стара Сіль Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області, виконану приватним підприємством «Експозем» відповідно до вимог Земельного кодексу України, Податкового кодексу України, Законів України «Про оцінку земель», «Про оренду землі», «Про землеустрій», «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 23.03.1995 №213, якою затверджено Методику нормативної грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення та населених пунктів, «Порядку нормативної грошової оцінки земель населених пунктів», затвердженого наказом Міністерства аграрної політики та продовольства  України від 25 листопада 2016 № 489, Старосамбірська міська рада, –

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити технічну документацію з нормативної грошової оцінки земель с.Стрільбичі та смт. Стара Сіль Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області.
  2. Нормативна грошова оцінка земель с.Стрільбичі та смт. Стара Сіль Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області, затверджена пунктом 1 цього рішення, вводиться у дію з 01.01.2022 року
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії – депутат В.Гейник).

 

Міський голова                                                             І.Трухим

 


 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

9-а сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

від 08 липня 2021 р.          м. Старий Самбір           № 643

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд

Розглянувши заяви громадян згідно додатку №1, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд, керуючись ст.12, 118, 121, 122, 186-1 Земельного Кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,Старосамбірська  міська рада,-

ВИРІШИЛА:

1.Затвердити технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність громадянам згідно додатку №1.

  1. Передати безоплатно у власність громадянам згідно додатку №1 до даного рішення земельні ділянкидля будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд на території Старосамбірської міської ради Самбірського району.
  2. Громадянам зазначеним у додатку №1 до даного рішення оформити право власності на земельні ділянки відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень»

4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток,  історичного середовища та благоустрою (голова комісії – депутат В.Гейник).

 

 

Міський голова                                                    І.Трухим

 

ДОДАТОК № 1

до рішення 9-ї сесії 8 скликання

Старосамбірської міської ради

від 08 липня 2021р. №643

СПИСОК

громадян, яким затверджується технічна документація із землеустрою щодо встановлення (відновлення)

меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку,

господарських будівель та споруд

№ п/п Прізвище, ім’я, по батькові Адреса ділянки площа Цільове призначення земельної ділянки, код КВЦПЗ Умова відведення Кадастровий номер
1 Брегін Ірина Михайлівна вул. Центральна 206 с.Воля 0,1405 02.01 Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд власність 4625181700:03:001:094
2 Ендзевич Михайло Іванович Центральна 189 с.Біличі 0,1697 02.01 Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд власність 4625180200:09:002:0230
3 Піцун Євгенія Іванівна Тиха 26 с.Торгановичі 0,1765 02.01 Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд власність 4625187400:09:001:0073
4 Візняк Марія Богданівна Центральна 69 с.Воля 0,2347 02.01 Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд власність 4625181700:03:002:0107
5 Бучковський Петро Володимирович Центральна 336 с.Торчиновичі 0,1051 02.01 Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд власність 4625187400:07:002:0071
6 Стадник Василь Іванович Центральна 68 с.Біличі 0,25 02.01 Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд власність 4625180200:09:002:0228
7 Крохтяк Микола Васильович Річна 34 с.Стрільбичі 0,1182 02.01 Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд власність 4625185900:08:002:0288
8 Цар Антон Іванович Галицька 196 м.Старий Самбір 0,1 02.01 Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд власність 4625110100:03:006:0336
9 Піхур Наталія Михайлівна вул. Наддністрянська 59 с.Завадка 0,25 02.01 Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд власність 4625186600:11:001:0038
10 Лужецька Марія Йосипівна вул. Вокзальна 90 с.Тершів 0,1371 02.01 Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд власність 4625186600:08:002:0231
11 Гевко Йосифа Іллівна Галицька 18 с.Волошиново 0,25 02.01 Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд власність 4625181500:08:001:0115
12 Дочич Ольга Василівна вул. Яблунева 114 с.Стрільбичі 0,25 02.01 Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд власність 4625185900:08:001:0439
13 Капустинська Олена Ігорівна вул. Центральна 208 с.Торчиновичі 0,0951 02.01 Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд власність 4625187400:08:001:0194
14 Коцан Микола Ростиславович вул. Галицька 20 с.Волошиново 0,25 02.01 Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд власність 4625181500:08:001:0113
15 Личко Микола Іванович вул. Вокзальна 27 с.Тершів 0,1906 02.01 Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд власність 4625186600:08:002:0232
16 Лутчин Віра Лук’янівна вул. Центральна 20 с.Бачина 0,0541 02.01 Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд власність 4625187400:07:001:0116
17 Сагайдак Марія Петрівна/ Дмитрак Оксана Михайлівна по 1/2 вул. Центральна 352 с.Торчиновичі 0,25 02.01 Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд власність 4625187400:07:002:0075
18 Сеник Василь Миколайович Центральна 17 с.Біличі 0,25 02.01 Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд власність 4625180200:09:002:0227
19 Букса Мар’яна Степанівна вул. Шевченка 60а с.В.Лінина 0,22 02.01 Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд власність 4625180600:09:003:0120
20 Сакаль Микола Миколайович вул. Дрогобицька бічна 19 м.Старий Самбір 0,1 02.01 Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд власність 4625110100:03:001:0322
21 Головецький Любомир Володимирович вул. Чорновола 48 м.Старий Самбір 0,1 02.01 Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд власність 4625110100:03:004:0757

 

 

 

 

Секретар міської ради                                                             І.Жук

 

 

ВИТЯГ

З додатку №1

до рішення 9-ї сесії 8 скликання

Старосамбірської міської ради

від 08 липня 2021р. №643

ДОДАТОК № 1

до рішення 9-ї сесії 8 скликання

Старосамбірської міської ради

від 08 липня 2021р. №643

СПИСОК

громадян, яким затверджується технічна документація із землеустрою щодо встановлення (відновлення)

меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку,

господарських будівель та споруд

№ п/п Прізвище, ім’я, по батькові Адреса ділянки площа Цільове призначення земельної ділянки, код КВЦПЗ Умова відведення Кадастровий номер
21 Головецький Любомир Володимирович вул. Чорновола 48 м.Старий Самбір 0,1 02.01 Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд власність 4625110100:03:004:0757

 


 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

9-а сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

від 08 липня 2021 р.                                     м. Старий Самбір                          № 644

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

 

Розглянувши заяви громадян згідно додатку №1, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для товарного сільськогосподарського виробництва, керуючись ст.12, 118, 121, 122, 186-1 Земельного Кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,Старосамбірська  міська рада,-

ВИРІШИЛА:

1.Затвердити технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в натурі (на місцевості) для надання у власність громадянам згідно додатку №1.

  1. Передати безоплатно у власність громадянам згідно додатку №1 до даного рішення земельні ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Старосамбірської міської ради Самбірського району.
  2. Громадянам, зазначеним у додатку №1 до даного рішення, оформити право власності на земельні ділянки відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень»

4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток,  історичного середовища та благоустрою (голова комісії – депутат В.Гейник).

 

Міський голова                                                    І.Трухим

 

ДОДАТОК № 1

до рішення 9-ї сесії 8 скликання

Старосамбірської міської ради

від 08 липня 2021р. №644

СПИСОК

громадян, яким затверджується технічна документація із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

№ п/п Прізвище, ім’я, по батькові Адреса ділянки площа Цільове призначення земельної ділянки, код КВЦПЗ Умова відведення Кадастровий номер
1 Коляр Зіновій Михайлович за межами смт.Стара Сіль 1,3594/0,2924 01.01 Для ведення товарного сільськогосподарського виробництва власність 4625155700:02:000:0321 /4625155700:02:000:0319
2 Лазунда Ольга Василівна за межами смт.Стара Сіль 0,5883/0,3111/ 1,2450 01.01 Для ведення товарного сільськогосподарського виробництва власність 4625155700:03:000:0110/ 4625155700:01:000:0207/ 4625155700:04:000:0543
3 Дубас Галина Антонівна с.Торчиновичі 0,9920 01.01 Для ведення товарного сільськогосподарського виробництва власність 4625187400:06:000:0541
4 Волошиновська Аделя Йосифівна за межами с.Велика Лінина 0,7919 01.01 Для ведення товарного сільськогосподарського виробництва власність 4625180600:03:000:0040
5 Волошиновська Мирослава Михайлівна за межами с.Велика Лінина 1,1160 01.01 Для ведення товарного сільськогосподарського виробництва власність 4625180600:03:000:0041
6 Перелигіна Марія Ярославівна за межами с.Тершів 0,15/0,07 01.01 Для ведення товарного сільськогосподарського виробництва власність 4625186600:01:000:0022/ 4625186600:03:000:0027
7 Созанська Галина Євгенівна за межами с.Бачина 1,5816 01.01 Для ведення товарного сільськогосподарського виробництва власність 4625187400:01:000:0528
8 Созанський Володимир Карольович за межами с.Бачина 1,1999 01.01 Для ведення товарного сільськогосподарського виробництва власність 4625187400:01:000:0526
9 Яньо Богдан Осипович за межами с.Созань 2,3520 01.01 Для ведення товарного сільськогосподарського виробництва власність 4625185500:06:000:0086
10 Хомич Ганна Костянтинівна за межами с.Страшевичі 2,2897 01.01 Для ведення товарного сільськогосподарського виробництва власність 4625185500:06:000:0087
11 Ридзак Іван Антонович за межами с.Кобло 0,1243/ 0,7192/ 0,6828 01.01 Для ведення товарного сільськогосподарського виробництва власність 4625185500:09:000:0207 /4625185500:07:000:0131/ 4625185500:07:000:0130

 

Секретар міської ради                                                                      І.Жук

 

 

ВИТЯГ

З додатку 1 до рішення 9-ї сесії 8 скликання Старосамбірської міської ради від 08 липня 2021р. №644

ДОДАТОК № 1

до рішення 9-ї сесії 8 скликання

Старосамбірської міської ради

від 08 липня 2021р. №644

СПИСОК

громадян, яким затверджується технічна документація із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

№ п/п Прізвище, ім’я, по батькові Адреса ділянки площа Цільове призначення земельної ділянки, код КВЦПЗ Умова відведення Кадастровий номер
11 Ридзак Іван Антонович за межами с.Кобло 0,1243/ 0,7192/ 0,6828 01.01 Для ведення товарного сільськогосподарського виробництва власність 4625185500:09:000:0207 /4625185500:07:000:0131/ 4625185500:07:000:0130

 


 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

9-а сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

від 08 липня 2021 р.                                     м. Старий Самбір                          № 645

Про надання згоди на передачу житлового будинку №86 в м.Старий Самбір по вул.Дністрова на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Пороги Дністра»

 

Відповідно до статей 30, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяву та необхідні документи об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Пороги Дністра» про передачу на баланс житлового будинку  №86, що знаходиться в м.Старий Самбір по вул.Дністрова, керуючись Порядком передачі житлового комплексу або його частини з балансу на баланс, затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України від 11.10.2002 № 1521, Старосамбірська  міська рада, –

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Надати згоду на передачу багатоквартирного житлового будинку № 86, що знаходиться в м. Старий Самбір по вул. Дністрова та перебуває на балансі КП «МВУЖКГ м. Старий Самбір» на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Пороги Дністра».
  2. Для приймання –передачі житлового будинку створити комісію в складі:

Ханас Тетяна Іванівна                                голова ОСББ «Пороги Дністра»

Фрейдун Тетяна Володимирівна               член правління ОСББ «Пороги Дністра»

Гальчишак Наталія Любомирівна             бухгалтер ОСББ «Пороги Дністра»

Дубей Віталій Васильович                         директор КП «МВУЖКГ м.Старий  Самбір»

Гальчишак Микола Євстахович                головний бухгалтер КП «МВУЖКГ м.Старий Самбір»

Пупа Руслан Романович                             заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради

Вечорка Людмила Михайлівна                 житель м.Старий Самбір,вул. Дністрова 86, кв15.

  1. Передачу житлового будинку здійснити згідно акту приймання – передачі, який затвердити на засіданні виконавчого комітету міської ради.
  2. 4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пупу Р.Р.

 

Міський голова                                                   І.Трухим


 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

9-а сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

від  08 липня 2021 р                        м. Старий Самбір                          № 646

Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки в м. Старий Самбір, вул. Коновальця

гр.Глова Зоряна Василівна.

 

Розглянувши заяву гр. Глова Зоряни Василівни, жительки с. Стрілки, Самбірського району, Львівської області про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для будівництва та обслуговування будівель торгівлів м. Старий Самбір, вул. Коновальця, що є у власності гр. Глова З.В., керуючись ст. 12, 118, 121, 122, 186-1 Земельного Кодексу України, ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Старосамбірська  міська рада,-

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити проект землеустрою щодо зміни цільового призначення (із земель «для ведення особистого селянського господарства» у землі «для будівництва та обслуговування будівель торгівлі») земельної ділянки в м. Старий Самбір, вул. Коновальця, площею 0,0465га кадастровий номер 4625110100:03:001:0229, що є у власності гр. Глова Зоряни Василівни.
  2. Змінити цільове призначення земельної ділянки в м. Старий Самбір, вул. Коновальця, площею 0,0465га кадастровий номер 4625110100:03:001:0229, що є у власності гр. Глова Зоряни Василівни та віднести вказану земельну ділянку до земель «для будівництва та обслуговування будівель торгівлі».
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії – депутат В.Гейник).

Міський голова                                                    І. Трухим


 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

9-а сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

від  08 липня 2021 р                                    м. Старий Самбір                          № 647

Про надання дозволу на розроблення детального плану території

 

Керуючись ст.26 «Про місцеве самоврядування в Україні»,ст. ст. 19, 21 Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності”, постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» від 25.05.2011 №555, наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011 №290 «Про затвердження порядку розроблення містобудівної документації» з метою визначення параметрів земельних ділянок та параметрів забудови даної території Старосамбірська міська рада:

ВИРІШИЛА:

1.Надати дозвіл виконавчому комітету міської ради на розроблення детального плану території земельної ділянки для громадської забудови обмеженої вулицею Л.Галицького, вулицею Шевченка бічна, канавою та суміжною територією садибної забудови, по вул.Л.Галицького в м.Старий Самбір Самбірського району Львівської області (територія поліклініки та існуючих торгово-офісних центрів).

2.Фінансування робіт з розроблення детального плану території, зазначеного в п. 1, здійснити за рахунок коштів Старосамбірської міської ради та інших коштів не заборонених законодавством.

3.Після розроблення детального плану території, зазначеного в п. 1, забезпечити проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації на місцевому рівні відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 року №555.

4.Розроблений детальний план території, зазначений в п. 1,  з протоколом громадських слухань подати на затвердження сесії Старосамбірської міської ради.

5.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії – депутат В.Гейник).

Міський голова                                                                           І.Трухим


 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

9-а сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

від  08 липня 2021 р                                     м. Старий Самбір                          651

Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва «Капітальний ремонт приміщень спортзалів та благоустрій прибудинкової території Старосамбірського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 1 імені Героя України Богдана Сольчаника Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області за адресою місто Старий Самбір, вулиця Шевченка, 14»

 

Заслухавши та обговоривши інформацію міського голови І.Трухима про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва «Капітальний ремонт приміщень спортзалів та благоустрій прибудинкової території Старосамбірського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 1 імені Героя України Богдана Сольчаника Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області за адресою місто Старий Самбір, вулиця Шевченка, 14» та відповідно до ст. 27 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Старосамбірська міська рада

 

            ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити зведений кошторисний розрахунок вартості об’єкта будівництва «Капітальний ремонт приміщень спортзалів та благоустрій прибудинкової території Старосамбірського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 1 імені Героя України Богдана Сольчаника Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області за адресою місто Старий Самбір, вулиця Шевченка, 14» на загальну кошторисну вартість 10 719,733 тис. грн..
  2. Контроль за виконанням даного рішення залишаю за собою.

Міський голова                                                           І.Трухим


 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

9-а сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

від 08 липня 2021 р.                                     м. Старий Самбір                          № 653

Про передачу в оренду майна, що належить до комунальної власності Старосамбірської міської ради

 З метою підвищення ефективності використання об’єктів, що належать до комунальної власності Старосамбірської міської ради, керуючись пунктом 31 cт. 26 та пунктом 5 cт. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування», Закону України «Про оренду комунального та державного майна», Старосамбірська міська рада –

ВИРІШИЛА:

 

  1. Передати в оренду, без проведення аукцiону:

– Управлінню соціального захисту населення Самбірської районної державної адміністрації нерухоме майно, що належить до комунальної власностi Старосамбірської міської ради, площею 79,4 кв.м. та знаходиться за адресою: м Старий Самбір, вул.Лева Галицького, 40 (каб.№33,34,35,36,37 відповідно до Технічного паспорта адміністративно-господарського комплексу) для розміщення Старосамбірського відділу з питань призначення та виплати державних соціальних допомог, соціальної підтримки пільгових категорій громадян та осіб з інвалідністю;

– КНП СМР “Старосамбірський центр первинної медичної допомоги”, що належить до комунальної власностi Старосамбірської міської ради, площею 79,8 кв.м. та знаходиться за адресою: м Старий Самбір, вул.Лева Галицького, 40 (каб.№99,100,101,112,116 відповідно до Технічного паспорта адміністративно-господарського комплексу);

– КНП СМР “Старосамбірська районна лікарня”, що належить до комунальної власностi Старосамбірської міської ради, площею 148,9 кв.м. та знаходиться за адресою: м Старий Самбір, вул.Лева Галицького, 40 (каб.№104,105,113,114,115,118,119,120 відповідно до Технічного паспорта адміністративно-господарського комплексу);

– Фінансовому відділу виконавчого комітету Старосамбірської міської ради, що належить до комунальної власностi Старосамбірської міської ради, площею 36 кв.м. та знаходиться за адресою: м Старий Самбір, вул.Лева Галицького, 40 (каб.№8,11,12 відповідно до Технічного паспорта адміністративно-господарського комплексу);

– Гуманітарному відділу виконавчого комітету Старосамбірської міської ради, що належить до комунальної власностi Старосамбірської міської ради, площею 138,1 кв.м. та знаходиться за адресою: м Старий Самбір, вул.Лева Галицького, 40 (каб.№40,41,42,43,61,62,63,64 відповідно до Технічного паспорта адміністративно-господарського комплексу);

– Комунальній установі «Старосамбірський інклюзивно-ресурсний центр» Старосамбірської міської ради, що належить до комунальної власностi Старосамбірської міської ради, площею 10,6 кв.м. та знаходиться за адресою: м Старий Самбір, вул.Лева Галицького, 40 (каб.№54 відповідно до Технічного паспорта адміністративно-господарського комплексу );

– Старосамбірському міському центру надання соціальних послуг виконавчого комітету Старосамбірської міської ради площею 10,6 кв.м. та знаходиться за адресою: м Старий Самбір, вул.Лева Галицького, 40 (каб.№27 відповідно до Технічного паспорта адміністративно-господарського комплексу).

  1. Укласти договiр оренди нерухомого майна мiж Старосамбірською міською радою та Управлінням соціального захисту населення Самбірської районної державної адміністрації; КНП СМР “Старосамбірський центр первинної медичної допомоги”; КНП СМР “Старосамбірська районна лікарня”; Фінансовим відділом виконавчого комітету Старосамбірської міської ради; Гуманітарним відділом виконавчого комітету Старосамбірської міської ради; Комунальною установою «Старосамбірський інклюзивно-ресурсний центр» Старосамбірської міської ради, Старосамбірським міським центром надання соціальних послуг виконавчого комітету Старосамбірської міської ради терміном на  5 років.
  2. Встановити орендну плату за користування нерухомим майном 1 грн. з ПДВ в рік за всю орендну площу.
  3. Встановити в договорі оренди суму  запозичувального депозиту  – 0,00 грн.

Встановити в договорі оренди розмір авансового  платежу  – 0,00 грн.

  1. Відділу архітектури містобудування, комунальної власності та житлово-комунального господарства Старосамбірської міської  ради внести інформацію про об’єкт оренди до ЕТС в порядку передбаченому ч.4 ст.6 Закону України «Про оренду державного та комунального майна».
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань комунальної  власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту (голова комісії депутат – С.Горбовий).

 

Міський голова                                              І.Трухим


 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

9-а сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 08 липня 2021 р.                                     м. Старий Самбір                          № 655

Про затвердження акту списання щебеню Старосамбірської міської ради

Розглянувши акт на списання щебеню, які були використані на потреби Старосамбірської міської ради в I кварталі 2021 року, враховуючи пропозиції та зауваження міського голови І.Трухима та висновок постійноїдепутатів міської ради, у відповідності до ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Старосамбірська міська рада,-

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити акт на списання щебеня, які були використані на потреби міської ради в I кварталі 2021 року, а саме:

№ 5   від    30 квітня  2021 року

2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісія з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (голова комісії – депутат Р.Лазірко).

Міський голова                                                             І.Трухим


 

ПРОЕКТ

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

9а сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

від  08 липня 2021 р                        м. Старий Самбір                          656

Про внесення змін до Додатку 3 Програми розвитку спорту серед населення Старосамбірської територіальної громади Старосамбірської районної організації всеукраїнського фізкультурно – спортивного товариства «Колос» АПК України на 2021 рік

 

Розглянувши клопотання голови ФСТ «Колос», враховуючи висновок постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Старосамбірська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1.Внести зміни до Додатку 3 «Програми розвитку спорту серед населення Старосамбірської ТГ Старосамбірської районної організації Всеукраїнського фізкультурно – спортивного  товариства « Колос» АПК України  на 2021р» на викласти його в новій редакції (додається).

  1. Контроль за виконанням покласти на постійну комісія з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (голова комісії – депутат Р.Лазірко).

Міський голова                                                                І.Трухим

 

Додаток 3

 

Перелік завдань, заходів і показників

 

Програми розвитку спорту серед населення Старосамбірської ТГ

Старосамбірської районної організації Всеукраїнського

фізкультурно-спортивного товариства

“Колос” АПК України на 2021 рік

№ з/п Назва завдання Перелік заходів завдання Показники виконання заходу, один. виміру Виконавець заходу, показника Фінансування Очікуваний результат
Джерела Обсяги, тис. грн.
1 Організація фізкультурно-спортивної роботи серед населення регіону Забезпечення залучення різних груп населення до регулярних та повноцінних занять фізичною культурою та спортом затрат

кількість установ;

кількість штатних одиниць;

обсяг видатків на придбання обладнання.

Старосамбірської районної організації Всеукраїнського

фізкультурно-спортивного товариства

“Колос” АПК України

 

 

Бюджет Старосамбірської міської територіальної громади

150,0

( в.т.ч. забезпечення заробітної плати та нарахувань на оплату праці бухгалтера ФСТ “Колос” в сумі 35,0 тис.грн.,

5,0 тис.грн.-співфінансування на придбання проектора;

21,8 тис.грн.-співфінансування на придбання спортивного майданчика, 88,2-спортзаходи)

 

Сприяння формуванню традицій і культури здорового способу життя, престижу здоров’я, залучення громадян до активних занять фізичною культурою та спортом та формування нових цінностей та орієнтацій суспільства на збереження та зміцнення здоров’я людей.

продукту

кількість заходів, що проводяться місцевими осередками;

кількість одиниць придбаного обладнання

ефективності

середні витрати на проведення одного заходу;

середні витрати на придбання одиниці обладнання.

якості

відсоток залучення населення регіону до занять фізичною культурою та спортом;

покращення матеріально-технічної бази.

Усього на етап або на програму:   150,0  

 

 

Секретар міської ради                                                             І.Жук

 


 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

9-а сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

від  08 липня 2021 р                                    м. Старий Самбір                          № 657

Про звернення ФГ «Агротехнології»

 

            Беручи до уваги клопотання ФГ «Агротехнології», відповідно до ст.ст. 3 ,5, 13 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», ст.ст.12, 83 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Старосамбірська  міська рада, –

ВИРІШИЛА:

1.Запропонувати ФГ «Агротехнології» розробити проект розпаювання на території Волошинівського старостинського округу.

2.Подати проект розпаювання на території Волошинівського старостинського округу  на затвердження Старосамбірській міській раді.

3.Підтримати звернення ФГ «Агротехнології» про передачу  в оренду не витребуваних паїв на території Волошинівського старостинського округу.

4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на Постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток,  історичного середовища та благоустрою (голова комісії – депутат В.Гейник).

Міський голова                                           І.Трухим


 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

9-а сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

від  08 липня 2021 р                                                м. Старий Самбір                          № 658

 Про відмову у наданні громадянам на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

 

Розглянувши заяви громадян згідно додатку №1 про дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, відповідно до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

Старосамбірська міська рада –

ВИРІШИЛА:

  1. Відмовити у дозволі на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянам згідно додатку №1 із земель сільськогосподарського призначення Старосамбірської міської ради

2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії – депутат В.Гейник).

 

Міський голова                                                    І.Трухим

 

Додаток №1

до рішення 9-ї сесії 8 скликання Старосамбірської міської ради від 08 липня 2021р. №658

СПИСОК

громадян, яким надано відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

 

№ п/п Прізвище, ім’я, по батькові     Площа Цільове призначення земельної ділянки, код КВЦПЗ Умова відведення
1 Сорока Марія Михайлівна   с.Торчиновичі 0,13 для ведення особистого селянського господарства власність
2 Гопей Галина Орестівна   с.Торчиновичі 0,42 для ведення особистого селянського господарства власність
3 Копчак Марія Остапівна   с.Торчиновичі 0,14 для ведення особистого селянського господарства власність
4 Копчак Володимир Васильович   с.Торчиновичі 0,2 для ведення особистого селянського господарства власність
5 Копчак Василь Григорович   с.Торчиновичі 0,15 для ведення особистого селянського господарства власність
6 Світий Віктор Миколайович   с.Торчиновичі 2,00 для ведення особистого селянського господарства власність
7 Бичик Богдан Богданович за межами с.Торчиновичі 2,00 для ведення особистого селянського господарства власність
8 Головецький Володимир Володимирович за межами с.Бачина 2,00 для ведення особистого селянського господарства власність
9 Лизан Ганна Орестівна   с.Торчиновичі 0,14 для ведення особистого селянського господарства власність

 

Секретар міської ради                                                                               І.Жук


 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

9-а сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

від  08 липня 2021 р    м. Старий Самбір № 659

 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Фігура Іван Борисович

 

Розглянувши заяви громадянина Фігури Івана Борисовича, мешканця м.Самбір про дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, відповідно до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновок постійної комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою,

Старосамбірська міська рада –

ВИРІШИЛА:

  1. Відмовити гр.Фігурі Івану Васильовичу у дозволі на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність із земель сільськогосподарського призначення Старосамбірської міської ради.

2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії – депутат В.Гейник).

Міський голова                                                    І.Трухим


 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

9-а сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 08 липня 2021 р.                                     м. Старий Самбір                          № 660

 Про надання дозволу громадянам на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

Розглянувши заяви громадян згідно додатку №1 про дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництвавідповідно до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 12, 118, 121, 122 Земельного кодексу України, Старосамбірська міська рада –

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Дати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянам згідно додатку №1 для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, із земель сільськогосподарського призначення Старосамбірської міської ради
  2. Громадянам згідно додатку №1 розроблені проекти землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва погодити та подати на затвердження.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії – депутат В.Гейник).

 

 

 

 

Міський голова                                                    І.Трухим

 


ДОДАТОК № 1

до рішення 9-ї сесії 8 скликання

Старосамбірської міської ради

від 08 липня 2021р. №660

     
     
СПИСОК

громадян, яким надається дозвіл на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність

для  ведення товарного сільськогосподарського виробництва

№ п/п Прізвище, ім’я, по батькові Адреса земельної ділянки Пло-ща Цільове призначення земельної ділянки, код КВЦПЗ Умова відведення
1 Товарницька Марія Романівна за межами с. Торчиновичі 0,7 01.01.Для ведення товарного сільськогоспо-дарського виробництва власність ЛВ №058401 від 04.09.1996р.за №98
2 Заріцький Юрій Олексійович за межами с. Торчиновичі 1,15 01.01.Для ведення товарного сільськогоспо-дарського виробництва власність ЛВ №058392 від 04.09.1996р.за №89
3 Товарницький Дмитро Володимирович за межами с. Торчиновичі 1,03 01.01.Для ведення товарного сільськогоспо-дарського виробництва власність ЛВ №058445 від 05.09.1996р.за №142
4 Опалінська Любов Василівна за межами с. Торчиновичі 1,21 01.01.Для ведення товарного сільськогоспо-арського виробництва власність ЛВ №058549 від 06.09.1996р.за №244 св. Про право на спадщину за заповітом НОК522265 від 20.02.2020р. №215
5 Лоїш Ольга Степанівна за межами с. Торчиновичі 1,15 01.01.Для ведення товарного сільськогоспо-дарського виробництва власність РН525446
6 Бабірад Петро Іванович за межами с. Торчиновичі 1,15 01.01.Для ведення товарного сільськогоспо-дарського виробництва власність ЛВ №058380 від 04.09.1996р.за №76
7 Райнівська Ольга Іванівна за межами с. Торчиновичі 1,2 01.01.Для ведення товарного сільськогоспо-дарського виробництва власність ЛВ №058335 від 28.08.1996р.за №31
8 Головчак Володимир Іванович за межами с. Торчиновичі 0,31 01.01.Для ведення товарного сільськогоспо-дарського виробництва власність ЛВ №058335 від 28.08.1996р.за №32
9 Сорока Михайло Якович за межами с. Торчиновичі 1,32 01.01.Для ведення товарного сільськогоспо-дарського виробництва власність ЛВ №058545від 06.09.1996р.за №240
10 Вовчок Любов Василівна за межами с. Торчиновичі 1,15 01.01.Для ведення товарного сільськогоспо-дарського виробництва власність ЛВ №058846 від 12.09.1996р.за №540
12 Товарницька Катерина Осипівна за межами с. Торгановичі 1,15 01.01.Для ведення товарного сільськогоспо-дарського виробництва власність Немає заяв
13 Товарницька Катерина Осипівна за межами с. Торгановичі 0,36 01.01.Для ведення товарного сільськогоспо-дарського виробництва власність Немає заяв
14 Товарницька Катерина Осипівна за межами с. Тершів 0,9 01.01.Для ведення товарного сільськогоспо-дарського виробництва власність ЛВ №058741 від 11.09.1996р.за №435
15 Олійник Володимир Іванович за межами с. Торчиновичі 0,99 01.01.Для ведення товарного сільськогоспо-дарського виробництва власність Немає заяв

 

 

Секретар міської ради                                                             І.Жук


 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

9-а сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

від 08 липня 2021 р.                                     м. Старий Самбір                          № 661

 Про передачу в оренду земельної ділянки кадастровий номер 4625155700:01:000:0315 на території Старосамбірської міської ради Самбірського районуЛьвівської області

гр. Вітушинський В.В.

 

Розглянувши заяву гр.Вітушинського Віталія Васильовича, жителя смт. Стара Сіль, Самбірського району, Львівської області, відповідно до ст.ст.12, 122, 124 Земельного кодексу України, до вимог Податкового кодексу України, Законів України «Про оцінку земель», «Про оренду землі», «Про землеустрій», «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 23.03.1995 №213, якою затверджено Методику нормативної грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення та населених пунктів, «Порядку нормативної грошової оцінки земель населених пунктів», затвердженого наказом Міністерства аграрної політики та продовольства  України від 25 листопада 2016 № 489, Старосамбірська міська рада , –

ВИРІШИЛА:

1.Передати  гр.Вітушинському Віталію Васильовичув оренду терміном на 10 років земельну ділянку площею 0,6767 га, кадастровий номер 4625155700:01:000:0315 для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення – для будівництва та обслуговування готельно-відпочинкового комплексу (07.01) на території Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області.

2.Зобов’язати гр.Вітушинського Віталія Васильовичаукласти та зареєструвати договір оренди земельної ділянки площею 0,6767 га, кадастровий номер 4625155700:01:000:0315 для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення – для будівництва та обслуговування готельно-відпочинкового комплексу (07.01) на території Самбірського району Львівської областів термін, передбачений законодавством.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії – депутат В.Гейник).

Міський голова                                                    І.Трухим


 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

9-а сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

від 08 липня 2021 р.                                     м. Старий Самбір                          № 662

 Про передачу в оренду земельної ділянки кадастровий номер 4625155700:01:000:0316 на території Старосамбірської міської ради Самбірського районуЛьвівської області

гр. Басараб Л І

 

Розглянувши заяву гр.Басараб Любові Іванівни, жительки с. Велика Лінина, Самбірського району, Львівської області, відповідно до ст.ст.12,122,124Земельного кодексу України, до вимог Податкового кодексу України, Законів України «Про оцінку земель», «Про оренду землі», «Про землеустрій», «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 23.03.1995 №213, якою затверджено Методику нормативної грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення та населених пунктів, «Порядку нормативної грошової оцінки земель населених пунктів», затвердженого наказом Міністерства аграрної політики та продовольства  України від 25 листопада 2016 № 489, Старосамбірська міська рада , –

ВИРІШИЛА:

1.Передати  гр.Басараб Любові Іванівні в оренду терміном на 10 років земельну ділянку площею 1,9934га, кадастровий номер 4625155700:01:000:0316 для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення – для будівництва та обслуговування готельно-відпочинкового комплексу (07.01) на території Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області.

2.Зобов’язати гр.Басараб Любов Іванівну укласти та зареєструвати договір оренди земельної ділянки площею 1,9934га, кадастровий номер 4625155700:01:000:0316 для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення – для будівництва та обслуговування готельно-відпочинкового комплексу (07.01) на території Самбірського району Львівської областів термін, передбачений законодавством.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії – депутат В.Гейник).

 

Міський голова                                                    І.Трухим


 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

9-а сесія восьмого скликання

 Р І Ш Е Н Н Я

від  08.07.2021 р                               м. Старий Самбір                          №663

 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для будівництва та обслуговування будівель МОНАСТИРЯ СВЯТОГО ОНУФРІЯ ПРОВІНЦІЇ НАЙСВЯТІШОГО СПАСИТЕЛЯ ЧИНУ СВЯТОГО ВАСИЛІЯ ВЕЛИКОГО В УКРАЇНІ УКРАЇНСЬКОЇ ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИ в с. Лаврів, вул.Л.Українки,4/1

 

Розглянувши заяву ігумена Лаврівського монастиря о.Андрія Василя Драгана ЧСВВ про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 22,0 га у постійне користування для будівництва та обслуговування будівель МОНАСТИРЯ СВЯТОГО ОНУФРІЯ ПРОВІНЦІЇ НАЙСВЯТІШОГО СПАСИТЕЛЯ ЧИНУ СВЯТОГО ВАСИЛІЯ ВЕЛИКОГО В УКРАЇНІ УКРАЇНСЬКОЇ ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИ в с.Лаврів, вул.Л.Українки,4/1, відповідно до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 12,118,121,122, Земельного кодексу України, Старосамбірська міська рада –

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Дати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 22,0 га у постійне користування для будівництва та обслуговування будівель МОНАСТИРЯ СВЯТОГО ОНУФРІЯ ПРОВІНЦІЇ НАЙСВЯТІШОГО СПАСИТЕЛЯ ЧИНУ СВЯТОГО ВАСИЛІЯ ВЕЛИКОГО В УКРАЇНІ УКРАЇНСЬКОЇ ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИ в с. Лаврів, вул.Л.Українки,4/1.
  2. Представнику МОНАСТИРЯ СВЯТОГО ОНУФРІЯ ПРОВІНЦІЇ НАЙСВЯТІШОГО СПАСИТЕЛЯ ЧИНУ СВЯТОГО ВАСИЛІЯ ВЕЛИКОГО В УКРАЇНІ УКРАЇНСЬКОЇ ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИ погодити та подати на затвердженнярозроблений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 22,0 га у постійне користування для будівництва та обслуговування будівель МОНАСТИРЯ СВЯТОГО ОНУФРІЯ ПРОВІНЦІЇ НАЙСВЯТІШОГО СПАСИТЕЛЯ ЧИНУ СВЯТОГО ВАСИЛІЯ ВЕЛИКОГО В УКРАЇНІ УКРАЇНСЬКОЇ ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИ в с. Лаврів, вул.Л.Українки,4/1.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії – депутат В.Гейник).

 

Міський голова                                                    І.Трухим

print

Pin It on Pinterest