«

»

Сер 31

Вакцинація в КНП СМР “Старосамбірський центр первинної медичної допомоги” триває

Старосамбірський ЦПМД повідомляє, що на базі Пункту щеплень нашого Центру відтепер провакцинуватися від COVID-19 має можливість кожен повнолітній, хто виявить таке бажання.

✅Працюємо з такими вакцинами:

🔸Comirnaty (Phizer); 🔸Coronavak; 🔸Astra/Zeneca; 🔸Moderna.

Для того, аби  пройти вакцинацію, потрібно записатися у свого сімейного лікаря або за номером телефону:

0972440329- Мар’яна

0986277901- Соломія

✅ Вже 2151 пацієнт нашого закладу отримав безпечні й ефективні щеплення від COVID-19, з яких 906 осіб завершили вакцинацію та захищені від COVID-19, тобто отримали дві дози (станом на 23.07).

✅ У зоні найвищого ризику важкого перебігу та смерті від COVID-19 люди 60+, люди із супутніми захворюваннями, як-от цукровий діабет, серцево-судинні, онкологічні захворювання та ті, хто щоденно контактує з великою кількістю людей, наприклад медики, освітяни, працівники державних органів. Тому ми наполегливо рекомендуємо цим групам захиститись від COVID-19 якомога швидше.

✅ Якщо ви вже щепились, ваша допомога необхідна, щоб захистити інших від COVID-19. Допоможіть людям, про яких ви піклуєтеся, записатись на щеплення. Час об’єднати зусилля, щоб захистити всіх від COVID-19.

✅ Пам’ятайте, що вакцинуватися потрібно, тому що це захист, безпека і це свобода. Це дозволить знову бачитися і обіймати друзів, родичів, відвідувати масові заходи та повернутися до звичного життя.

З турботою про Вас, Старосамбірський ЦПМД

print

Pin It on Pinterest