«

»

Вер 03

Привітання Старосамбірського міського голови з Днем міста Старий Самбір

зображення_950 [800x600]Шановні мешканці Старого Самбора!

Щиро вітаю вас з  нашим спільним святом – Днем міста!
В 2021 році виповнюється 468 років з дня отримання містом самоврядування за Магдебурзьким правом та 950 років з дня першої писемної згадки про місто. Відзначення цієї історичної події потрапило до переліку пам’ятних дат та ювілеїв в Україні на 2021 рік.

День народження міста – свято улюблене та шановане всіма старосамбірчанами. Його святкує кожен, хто вважає наше маленьке місто своєю рідною домівкою: хто народився і виріс тут, хто приїхав і залишився назавжди. Кожен, хто бував в нашому місті любить його за душевність і особливу атмосферу, за привітних людей і давню історію, тихі вулички і мальовничі краєвиди.

Старий Самбір славиться людьми – талановитими, щирими, добрими й працездатними, які створюють його матеріальне й духовне сьогодення та майбутнє. В історії нашого міста є багато яскравих сторінок, з ним пов’язані імена відомих діячів, вчених, митців, письменників, спортсменів.

Тож дякую всім вам за небайдужість до долі рідного міста, тим, хто словом і ділом змінює кожен день життя на краще: і представникам старшого покоління – мудрим наставникам, і молоді з її енергією і бажанням будувати і розвивати місто та громаду.

Сьогодні ми довели, що наша громада – сильна своєю єдністю, яка може стояти за свої інтереси. Я дуже вдячний усім за це.

Дорогі старосамбірчани, у цей святковий день бажаю вам і вашим родинам доброго здоров’я, злагоди, миру у нашій прекрасній єдиній Україні. Нехай наше місто, наш спільний дім, розвивається і квітне – нашими прагненнями, нашою працею, нашими мріями!

З найкращими побажаннями, Старосамбірський міський голова  Ігор Трухим

print

Pin It on Pinterest