«

»

Вер 04

Старосамбірська міська рада вітає з 90-річним ювілеєм почесного громадянина міста Старий Самбір Жидика Богдана Григоровича

Сканировать10004-640x480Сьогодні свій 90-й День народження зустрічає людина, яка багато років показує свою любов до нашого міста та його мешканців.

Це почесний громадянин Старого Самбора, багаторічний керівник Старосамбірського районного відділу освіти, відмінник освіти України, кавалер ордена «Знак Пошани» лауреат медалі ім. А.С. Макаренка, засновник  районної громадської організації «Бойківщина» – Жидик Богдан Григорович.

Шановний Богдане Григоровичу, прийміть сердечні привітання з нагоди Вашого поважного ювілею!

Вітаючи з цим чудовим святом зичимо Вам міцного здоров’я та щастя!

Бажаємо Вам, щоб кожен новий день був щедрим на успіхи та перемоги, багатим на радісні звістки, приємні події і благородні справи! Ми високо цінуємо Вашу компетентність і мудрість, людяність і порядність та висловлюємо слова щирої вдячності!

Нехай завжди, аж до сторіччя, Вас супроводжує щаслива зоря удачі, Боже благословення, а у Вашому домі панують любов, злагода та добробут на многії і благії літа!

З повагою, міський голова Ігор Трухим, депутати, члени виконавчого комітету та працівники Старосамбірської міської ради, 04 вересня 2021р.

yuvilei-90

print

Pin It on Pinterest