«

»

Жов 19

Витяг з протоколу комісії ТЕБ НС №13

гербВитяг з протоколу  №13 позачергового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 18 жовтня 2021 року.

 Головував: Заступник голови Старосамбірської міської комісії з питань ТЕБ і НС, Пупа Р.Р.

Присутні: Члени комісії (перелік додається); Запрошені: старости старостинських округів; Леус Ю.О. – секретар комісії.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

 1. Про вжиття відповідних заходів з попередження поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та недопущення виникнення її спалахів.

ВИСТУПИЛИ:

Пупа Р.Р. – заступник голови Старосамбірської міської комісії з питань ТЕБ і НС, який озвучив протокольне рішення обласної комісії з питань ТЕБ і НС №27 від 13.10.2021 року про застосування на території області додаткових протиепідеміологічних обмежень.

За результатами розгляду питання порядку денного позачергового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій,

ВИРІШИЛИ:

1.1  Рішення обласної комісії з питань ТЕБ і НС №27 від 13.10.2021 року взяти до відома та виконання в частині владних повноважень на підпорядкованій адміністративній території.

1.2  Загальному відділу Старосамбірської міської ради (Леус Ю.О.) організувати проведення своєчасного інформування громадян щодо встановлених карантинних обмежень на адміністративній території і обов’язкового їх дотримання.

Термін виконання – постійно, на весь час дії карантину або до особливого розпорядження

 Відповідальний секретар  комісії  /підпис/ Юрій  ЛЕУС

print

Pin It on Pinterest