«

»

Жов 30

Вітаємо працівників автомобільного транспорту і дорожнього господарства

avtomobilist-25102020 [Старосамбірська МР]День автомобіліста і дорожника – професійне свято працівників автомобільного транспорту і дорожнього господарства, який відзначається в Україні щорічно в останню неділю жовтня. День автомобіліста отримав офіційний статус державного свята у 1993 році відповідно до Указу Президента України № 452/93.

 

Шановні працівники автомобільного транспорту і дорожнього господарства !

Сердечно вітаю всіх водіїв, працівників автодорожнього господарства з вашим професійним святом.   Важко уявити собі сучасне життя, господарську діяльність та побут кожної людини без автомобільного транспорту. У цій важливій сфері економіки трудиться численна армія професіоналів, праця яких багато в чому визначає функціонування всіх галузей господарства громади, життєдіяльність населених пунктів.

Велике значення має робота працівників дорожнього господарства нашої громади, адже від належного експлуатаційного утримання та якісного ремонту доріг, в першу чергу, залежить безпечний рух пасажирського та вантажного транспорту, безпечне перевезення школярів, своєчасність здійснення транспортних перевезень. Це дуже відповідальна, гідна і, в той же час, почесна праця.

Вартує відзначити у цьому переліку працівників Старосамбірського райавтодору та водіїв підприємств-перевізників нашого краю. Окрема подяка Львівській обласній державній адміністрації, зокрема заступнику голови Юрію Бучко – куратору галузі.

Щиро бажаю всім працівникам автомобільного транспорту та дорожнього господарства щастя, добробуту, нових трудових здобутків, невичерпної енергії, міцного здоров’я, подальшої успішної та безаварійної роботи!

З повагою Старосамбірський міський голова Ігор Трухим.

print

Pin It on Pinterest