«

»

Лип 25

Перший день регіонального туристично-презентаційного семінару в Старому Самборі. Старт змагань позашляховиків (фото+відео)

DSC_0044r [sts-mrada]23-24 липня 2016 року в Старому Самборі на Прикарпатті проходив  регіональний туристично-презентаційний семінар «Старий Самбір – центр туризму, розваг і рекреації Верхньодністровських Бескидів». Захід, організований Старосамбірською міською радою поставив за мету оприлюднення концепції розвитку туризму і рекреаційних можливостей Старого Самбора та регіону. До підготовки семінару залучено Старосамбірську районну раду, Управління туризму і курортів Львівської ОДА,  громадську організацію «Європейська інтеграція України», районний часопис «Голос Прикарпаття» та електронну газету «Старосамбірські вісті».

Перший день заходу розпочався з урочистого відкриття 2-го етапу  національної серії з трофі-рейдів «Кубок Львова 2016». Організатором видовищної події виступив Позашляховий «Клуб 4х4» зі Львова та Старосамбірська міська рада.

[wpdevart_youtube]r_c11tehbWI[/wpdevart_youtube]
25 позашляхових екіпажів подали завявку на участь у змаганнях, про це повідомив офіційний представник заходу Ігор Павліш. Учасники змагань представляли міста Львів, Київ, Івано-Франківськ, Закарпаття. За Старий Самбір виступив Андрій Федечко, це його друга участь у змаганнях такого класу. Привітав спортсменівСтаросамбірський міський голова Ігор Трухим,  благословив гонку отець Михайло Николин. Далі автоколона учасників Кубку проїхалася вулицями Старого Самбора до місця проведення змагань.

Фотограф Андрій Кисилевич, камера Nicon.

Дізнайтеся більше на: http://starosambir.net.ua/7493/

print

Pin It on Pinterest