«

»

Гру 08

Зустріч з питань одноразового декларування в Старосамбірській ДПІ

дпаВ Старосамбірській ДПІ ГУ проведено робочу зустріч з платниками податків з питань одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету.

Під час зустрічі платникам роз’яснено основні норми Закону  України від 15 червня 2021 року № 1539-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету».

Надано  роз’яснення щодо термінів проведення декларування,  активів які підлягають декларуванню, суб’єктів які можуть скористатися декларуванням та про юридичні наслідки  неподання  одноразової (спеціальної) декларації тими особами,  хто має на це право тощо.

Присутніх проінформовано, що одноразова (спеціальна) добровільна декларація подається безпосередньо декларантом до контролюючого органу виключно в електронній формі.

Працівниками надано відповіді на запитання платників та вручено відповідні листівки щодо особливостей одноразового (спеціального) добровільного декларування.

print

Pin It on Pinterest