«

»

Гру 14

14 грудня – День вшанування учасників ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи

Den-vshanuvannya-uchasnykiv-likvidatsii-avarii [800x600]Сьогодні, 14 грудня, в Україні відзначають День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. У цей день ми  вклоняємося перед мужністю, самовідданістю та високим професіоналізмом ліквідаторів.

Не дивлячись на відсутність обладнання, інструкцій та досвіду вони робили все, що від них залежало і віддали своє здоров’я та життя заради життів мільйонів інших громадян.

Їхній подвиг залишився в історії та живе в пам’яті кожного українця. Ми глибоко вдячні всім учасникам ліквідації наслідків найбільшої техногенної катастрофи на планеті ХХ століття, які виявили героїзм, самовідданість та мужність в тих екстремальних обставинах.

Низько вклоняємось усім ліквідаторам аварії на ЧАЕС, які проживають на території нашої громади та не шкодуючи свого здоров’я і життя, працювали в 30-кілометровій зоні радіаційного лиха, аби якомога швидше ліквідувати наслідки Чорнобильської трагедії, обмежити біду, тим, хто зупинив розбурхану стихію некерованої ядерної реакції і зробив вагомий внесок у справу подолання наслідків Чорнобильської катастрофи.

print

Pin It on Pinterest