«

»

Гру 15

Про скликання 14-ї позачергової сесії 8-го скликання Старосамбірської міської ради

гербСТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від  14 грудня 2021 р        м. Старий Самбір         № 152 /02-06

Про скликання 14-ї позачергової сесії 8-го скликання Старосамбірської міської ради

Керуючись ст.46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 26 Регламенту Старосамбірської міської ради:

 

1.Скликати 14-у позачергову сесію 8-го скликання Старосамбірської міської ради 21 грудня 2021 року о 10.00 годині в приміщенні зали засідань адміністративного будинку Старосамбірської міської ради по вул.Лева Галицького, 40.

 

  1. Запропонувати на розгляд сесії наступний порядок денний:
  1. Про обрання лічильної комісії.
  2. Про затвердження порядку денного 14-ї позачергової сесії 8-го скликання Старосамбірської міської ради.
  3. Про внесення змін до показників бюджету Старосамбірської міської територіальної громади на 2021 рік.
  4. Про затвердження структури та чисельності апарату виконавчого комітету Старосамбірської міської ради та її виконавчих органів на 2022 рік.
  5. Про встановлення надбавки, преміювання та надання матеріальної допомоги Старосамбірському міському голові  у 2022 році.
  6. Про звільнення КП «МВУЖКГ м.Старий Самбір» від сплати дивідендів від чистого прибутку та земельного податку в 2022 році.
  7. Про збільшення статутного фонду КП «Старий Самбіртеплокомуненерго» та звільнення від сплати дивідендів від чистого прибутку та земельного податку в 2022 році.
  8. Про звільнення КП «Старосамбірське МВКГ» від сплати дивідендів від чистого прибутку та земельного податку в 2022 році.
  9. Про розгляд заяви гр.Щербан Марії Миколаївни, мешканки с.Лаврів, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування дочки.
  10. Про розгляд заяви гр.Кузик Галини Дмитрівни, мешканки с.Біличі, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.
  11. Про розгляд заяви гр.Курія Ярослава Петровича, мешканця с.Спас, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.
  12. Про розгляд заяви гр.Кузьмина Анатолія Івановича, мешканця м.Старий Самбір, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування дружини Кузьмин Ірини Володимирівни.
  13. Про розгляд заяви гр.Мухи Юрія Миколайовича, мешканця м.Старий Самбір, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.
  14. Про затвердження програми безкоштовного забезпечення медикаментами пільгових категорій населення – жителів Старосамбірської територіальної громади на 2022 рік.
  15. Про затвердження Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою Старосамбірської територіальної громади на 2022 рік.

16.  Про затвердження Програми утримання та ремонту автомобільних доріг комунального значення Старосамбірської територіальної  громади на 2022 рік

  1. Про затвердження Програми відшкодування компенсації за перевезення окремих пільгових категорій громадян на приміських маршрутах загального користування автомобільним та залізничним транспортом.
  2. Про затвердження Програми організації харчування школярів у закладах загальної середньої освіти Старосамбірської територіальної громади на 2022 рік.
  3. Про організацію харчування учнів у закладах загальної середньої освіти та встановлення батьківської плати за перебування дітей у навчально-виховних комплексах, закладах дошкільної освіти.
  4. Про затвердження Програми матеріальної підтримки громадян Старосамбірської територіальної громади на 2022 рік.
  5. Про бюджет Старосамбірської міської територіальної громади на 2022 рік.
  6. Про затвердження Положення про конкурс на заміщення посади директора «Старосамбірського історико – краєзнавчого музею» Старосамбірської міської ради.
  1. Про розгляд заяви гр. Горкулича Богдана Григоровича в с. Стрільбичі вул. Яблунева про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
  2. Про розгляд заяви гр.Білецького Михайла Ярославовича про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд с.Волошиново.
  3. Про розгляд заяви гр.Слоцяк Уляни Ярославівни про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд с.Росохи.
  4. Про розгляд заяви гр. Опалінської Оксани Євгенівни про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с.Торчиновичі.
  5. Про розгляд заяви гр. Лесик Надії Мар’янівни про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с.Торчиновичі.
  6. Про розгляд заяви гр.Білецького Михайла Ярославовича про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с.Волошиново.
  1. Про надання дозволу гр.Канюк Ірини Василівни на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаражу м.Старий Самбір.
  2. Про надання дозволу гр.Басараб Ірини Ігорівни на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаражу смт. Стара Сіль.
  1. Про розгляд заяви гр. Басараба Андрія Васильовича про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с. Тварі.
  2. Про розгляд заяви гр. Бичика Богдана Богдановича про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с.Торчиновичі.
  3. Про розгляд заяви гр. Біласа Володимира Васильовича про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с Соснівка.
  4. Про розгляд заяви гр. Білас Людмили Василівни про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с Соснівка.
  5. Про розгляд заяви гр. Біляк Марії Федорівни про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с.Стрільбичі.
  6. Про розгляд заяви гр. Богачика Сергія Мироновича про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства м Старий Самбір..
  7. Про розгляд заяви гр. Дзюби Андрія Петровича про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с Кобло.
  8. Про розгляд заяви гр. Дика Миколи Степановича про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с.Кобло.
  9. Про розгляд заяви гр. Дицької Наталія Василівна про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с. Тварі.
  10. Про розгляд заяви гр. Дюс Лесі Богданівни с. Велика Лінина про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с.Кобло.
  11. Про розгляд заяви гр. Зотов Дмитро Дмитрович про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с.Тершів.
  12. Про розгляд заяви гр. Капериз Ірини Євгенівни про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с.Великосілля.
  13. Про розгляд заяви гр Лоїша Івана Івановича про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с.Кобло.
  14. Про розгляд заяви гр. Миджина Євгена Євгеновича про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с.Кобло.
  15. Про розгляд заяви гр. Нестеровича Миколи Володимировича про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с.Кобло.
  16. Про розгляд заяви гр. Ощипок Олега Миколайовича про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с.Кобло.
  17. Про розгляд заяви гр. Ощипок Олега Юрійовича про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с.Кобло.
  18. Про розгляд заяви гр. Петришака Тараса Васильовича про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с.Кобло.
  19. Про розгляд заяви гр. Пецкович Галини Іванівни про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с. Стрільбичі.
  20. Про розгляд заяви гр. Піцик Світлани Володимирівни про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства смт. Стара Сіль.
  21. Про розгляд заяви гр. Полянської Мар’яни Василівни про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с Великосілля.
  22. Про розгляд заяви гр. Романія Євгенія Петровича про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства Тершів.
  23. Про розгляд заяви гр. Рапак Ірини Михайлівни про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с. Торгановичі.
  24. Про розгляд заяви гр. Сеника Івана Івановича про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с. Біличі.
  25. Про розгляд заяви гр. Сеник Ірини Іванівни про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с. Біличі.
  26. Про розгляд заяви гр. Смерека Володимира Ярославовича про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с. Страшевичі.
  27. Про розгляд заяви гр. Терлецької Анни Романівни про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с. Тварі.
  28. Про розгляд заяви гр. Терлецької Лілії Мирославівни про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с.Росохи.
  29. Про розгляд заяви гр. Терлецької Оксани Богданівни про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с. Росохи.
  30. Про розгляд заяви гр. Терлецького Мирослава Михайловича про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с. Росохи.
  31. Про розгляд заяви гр. Тиховліз Оксани Михайлівни про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с.Тершів.
  32. Про розгляд заяви гр. Тиховліз Романа Олеговича про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с.Тершів.
  33. Про розгляд заяви гр. Чуківського Василя Осиповича про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с.Кобло.
  34. Про розгляд заяви гр. Гвоздяка Мирона Дмитровича про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства с.Кобло.
  1. Про надання дозволу громадянам на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  2. Про надання дозволу громадянам на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва.
  3. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  4. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва.
  5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
  6. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

 

 

 

 

Міський голова                                          І.Трухим

print

Pin It on Pinterest