«

»

Лип 26

Гостей Старого Самбора ознайомили з історією міста

IMG_9818 [1024x768]23 липня 2016 року в рамках регіонального туристично-презентаційного семінару «Старий Самбір – центр туризму, розваг і рекреації Верхньодністровських Бескидів», який організувала Старосамбірська міська рада було проведено екскурсію вулицями Старого Самбора. Прогулянка містом мала на меті оприлюднення концепції розвитку туризму і рекреаційних можливостей Старого Самбора та довколишнього регіону, про це повідомляють організатори заходу.

На екскурсію були запрошені гості семінару: Роман Теребенець – начальник управління туризму і курортів Львівської облдержадміністрації, Олег Балицький – депутат Львівської обласної ради, заступник міського голови міста Трускавця, Ігор Жук – перший заступник голови Старосамбірської РДА, Микола Мартич  – заступник голови Старосамбірської районної ради, Іван Цегенько – голова громадської організації «Європейська інтеграція України», а також депутати Старосамбірської міської ради, преса.

Організатор екскурсії, краєзнавець Юліана Ярема в цікавій та пізнавальній формі ознайомила екскурсантів з історією міста та його рекреаційними можливостями.

Гості Старого Самбора відвідали площу Ринок, краєзнавчий музей, побачили церкву св.Миколая, римо-католицький костел, єврейську синагогу та старовинне поховання Окописько. На завершення екскурсії туристична група побувала на вітровій електростанції, де сфотографувалася, на згадку, на фоні розкішного гірського краєвиду Старого Самбора.

print

Pin It on Pinterest