«

»

Лют 08

1000 грн за програмою єПідтримка відтепер зможуть отримати підлітки

_1642433961_480x375_2_0_nwПочинаючи з 7 лютого отримати 1000 грн в рамках програми єПідтримка зможуть українці від 14 років, які мають дві дози щеплення від COVID-19. Наразі вже близько 75 тисяч підлітків пройшли повний курс вакцинації.

Водночас Уряд розширив перелік сфер бізнесу, в яких ці гроші можуть бути використані. Тепер 1000 грн за програмою єПідтримка можна буде витратити не лише на придбання книжок, послуг у сфері культури, спорту чи пасажирських перевезень, але й на освітні послуги, дитячі позашкільні гуртки, перебування в літньому чи спортивному дитячому таборі, спортивні товари, канцтовари, шкільне приладдя. 

“Вакциновані українці від 14 років тепер можуть отримати свою 1000 гривень та витратити їх на спортивні товари, підручники, канцтовари, шкільне приладдя або оплатити навчальний курс. Окрім того, до програми постійно долучаються нові банки для того, щоб усі вакциновані могли нею скористатися. Наразі через 10 банків-партнерів можна згенерувати картки програми єПідтримка”, – зазначив начальник управління з питань цифрового розвитку Львівської ОДА Максим Столярчук.

На сьогодні програмою єПідтримка вже скористалися 8 млн громадян. Загалом з початку запуску програми на картки українців перераховано 8 млрд грн, а 2,6 млрд грн з отриманих коштів громадяни вже витратили.

print

Pin It on Pinterest