«

»

Лют 28

Про заборону поселення чоловіків віком від 18 до 60 років та заборону продажу алкоголю на території Старосамбірської міської ради в умовах воєнного стану

IMG_20220228_0001 [Старосамбірська міська рада]

УКРАЇНА

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

Самбірського району Львівської області

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 28 лютого 2022 року             м. Старий Самбір                 № 22

Про заборону поселення чоловіків віком від 18 до 60 років та заборону продажу алкоголю на території Старосамбірської міської ради в умовах воєнного стану

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про правовий режим воєнного стану», на підставі Указу Президента України від 24.02.2022 року №64 «Про введення воєнного стану в Україні», розпорядженням Кабінету Міністрів України від 24.02.2022 року№ 179-р «Про організацію функціонування єдиної державної системи цивільного захисту в умовах воєнного стану», з метою запобігання конфліктних ситуацій на території Старосамбірської місЬкої ради в умовах воєнного стану:

 

  1. Заборонити поселення чоловіків віком від 18 до 60 років в усіх закладах розміщення незалежно від форми власності починаючи з 28 лютого 2022 року відповідно до пункту 10 та пункту 17 статті 8 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» без дозволу військового комісара.

 

  1. Керівникам всіх закладів розміщення невідкладно надати інформацію до Старосамбірської міської ради про кількість поселених на денний час чоловіків віком від 18 до 60 років з зазначенням паспортних даних згідно форми (додається).

 

  1. Керівникам всіх закладів, де здійснюється продаж алкогольних напоїв, негайно зняти з продажу всі види алкогольних напоїв у зв’язку із забороною реалізації даної продукції на підставі пункту 13 статті 8 Закону України «Про правовий режим воєнного стану».

 

  1. Дане розпорядження довести до відома Старосамбірського відділення поліції Самбірського ВП ГУ НП у Львівській області.

 

Міський голова                                                                           Ігор ТРУХИМ

print

Pin It on Pinterest