«

»

Тра 20

Привітання Старосамбірського міського голови Ігоря Трухима з нагоди 951 річчя м.Старий Самбір

Трухим Ігор Станіславович_Fotor [Старосамбірська міська рада]Дорогі старосамбіряни та гості нашого міста!

951 рік. Саме такий поважний вік у центру нашої громади – Старого Самбора. Адже саме стільки часу минуло від першої писемної згадки про місто.

22 травня, у день літнього Миколая, ми щороку відзначаємо День міста. Минулорічну ювілейну дату перенесли через карантин на початок вересня. Але це було не менш урочисто та святково.

Цьогоріч війна в Україні також не дає приводів для радості. Та і без святкувань ми не менш любимо своє містечко та прагнемо його розвивати. Однак святкувати буде вся Україна й в тому числі наш Старий Самбір, коли переможемо.

А сьогодні я дякую нашим людям, які воєдино намагаються протистояти ворогові. Хоч ми далеко від лінії вогню та стали потужним тилом, а це для перемоги також важливо. Я дякую усім, хто на захисті України і боронить її на передовій, волонтерам, які працею і матеріально долучаються до спільної української справи, а також усім людям, які належно виконують свої професійні обов’язки та всім мешканцям нашого прекрасного Старого Самбора.

Пам’ятаймо повсякчас, що ми – маленька частина великої України. Здоров’я вам, гармонії у ваших родинах, затишку вашим оселям та переможного миру нашій спільній домівці – Україні!

З повагою Старосамбірський міський голова Ігор Трухим

print

Pin It on Pinterest