«

»

Тра 20

Гуманітарна допомога від Чеської Міжнародної Благодійної Організації People in Need ( “ЛЮДИНА В БІДІ”) Ukraine

фото 26 05 [Старосамбірська міська рада]Волонтерський рух, пов’язаний із російсько-українською війною, здобув велике суспільне та державне визнання.  Після повномасштабного вторгнення росії волонтером є чи не кожен громадянин України. Самоорганізація українців не має аналогів у світі, адже йдеться про тисячолітню традицію. Долучилися до волонтерства  заклади освіти Старосамбірської міської ради. Десять закладів  освіти надали прихисток внутрішньо переміщеним особам.

Гуманітарним відділом, керівниками шкіл прикладені неабиякі зусилля, аби забезпечити комфортні умови проживання людей. У цьому допомагали багаточисленні волонтери, в тому числі учительство громади.

На днях заклади освіти, у яких проживають внутрішньо переміщені особи,  отримали додатково від Чеської Міжнародної Благодійної Організації People in Need Ukraine гуманітарну підтримку. Щедрою і дуже неохідною є ця допомога. А це і засоби гігієни для дітей та дорослих, ліжка та постельна білизна, побутова техніка та кухонні набори.

IMG-d9ef917b50a693a2c19b77a3d845eaf9-V [Старосамбірська міська рада]Адміністрації закладів освіти міста Старого Самбора, смт. Стара Сіль , сіл Торгановичі, Тершів, Велика Лінина, Великосілля, Спас, Стрільбичі, Біличі  сердечно дякують КОМПАНІЇ “ЛЮДИНА В БІДІ” (СLОVЕК V ТІSNІ) за доброту і милосердя, небайдуже ставлення до проблем сьогодення.  Дана допомога послужила на благо: допомогла відчути внутрішньо-переміщеним особам  велику підтримку, турботу і увагу. Свої щирі слова подяки адресують усі, хто змушений був залишити свої домівки та поселитися у наших закладах освіти,  благодійникам  в особі Романа Земляка, офіційного представника компанії в Україні, який координував доставку гуманітарної допомоги.

IMG_6251 [Старосамбірська міська рада]

print

Pin It on Pinterest