«

»

Чер 17

У Старосамбірській громаді привітали медиків з професійним святом

IMG_2769 Старосамбірські вістіЩороку в третю неділю червня відзначається День медичного працівника.

Напередодні, 16 червня у Старому Самборі в актовому залі музичної школи відбулись урочисті вітання працівників медичної галузі. Благословили працівників медицини священнослужителі Іван Білик та Михайло Николин.

Під час заходу медичних працівників громади з професійним святом привітав Старосамбірський міський голова Ігор Трухим.

Споконвіку більше за скарби та всілякі надбання цінувалося здоров’я людини. А тому професія лікаря завжди була однією з найнеобхідніших і найшановніших. Саме для неї завжди були, є і будуть актуальними такі поняття, як доброта, гуманність благородність і професіоналізм. Ви даруєте людям найдорожче – здоров’я, віру та надію. З нагоди свята шлемо низький уклін усім працівникам охорони здоров’я за сумлінну та невтомну працю, – прозвучало у вітанні міського голови.

IMG_2733 Старосамбірські вістіЗа сумлінну працю в галузі медицини, відповідальне ставлення до виконання своїх професійних обов’язків кращі медичні працівники були відзначені подяками Старосамбірської міської ради та Самбірської районної військової адміністрації.

Для всіх присутніх був представлений патріотичний концерт, підготовлений працівниками культури Старосамбірської міської ради.

Фотографії М.Бухній.

IMG_2510 Старосамбірські вісті IMG_2516 Старосамбірські вісті IMG_2877 Старосамбірські вісті IMG_2886 Старосамбірські вістіIMG_2795 Старосамбірські вісті

print

Pin It on Pinterest