«

»

Чер 17

Вітання виконавчого комітету Старосамбірської міської ради з нагоди Дня фермера

Вітання День фермера фотоШановні фермери! Щиро вітаємо Вас із професійним святом – Днем фермера!

Враховуючи значення фермерських господарств для розвитку сільського господарства України, їх внесок у вирішення питань продовольчої безпеки держави Указом Президента України від 18 червня 2020 року №234/2020 установлено в Україні День фермера, який відзначається щороку 19 червня.

З сивої давнини сільськогосподарська праця була і залишається визначальною складовою розвитку, запорукою добробуту кожного українця. Це свято усіх тих, хто руками та розумовими здібностями, серцем і душею, незалежно від форми господарювання та власності, щоденно долучається до розвитку сільського господарства.

Завдяки Вашим працьовитим рукам та наполегливій праці плодоносить наша українська нива.

Ваша праця сьогодні є запорукою нашого ситого завтра. Так само як наші воїни на передовій, Ви кожен на своєму робочому місці, в полі чи на фермерському дворі, створюєте передумови для наших звитяг, тим самим наближаючи нашу перемогу.

Бажаємо Вам міцного здоров’я, фінансового добробуту та щедрого урожаю у коморі, хай не торкають Вас природні стихії, а Вашим родинам зичимо сімейного затишку, родинного тепла та достатку.

print

Pin It on Pinterest