«

»

Чер 20

Як переселенцям отримати безкоштовну юридичну допомогу

загружено (4)Центр надання соціальних послуг Старосамбірської міської ради налагоджує співпрацю з Данською Радою у справах біженців в Україні.

Програма співпраці передбачає надання юридичної підтримки для внутрішньопереселених осіб, зокрема:

Данська Рада у справах біженців в Україні (DRC) надає безкоштовну юридичну підтримку переселенцям, особам, що постраждали від конфлікту та особам, які планують чи вже виїхали закордон рятуючись від війни.

Юристи DRC безкоштовно проконсультують та допоможуть:

  • Поновити та призначити різні види виплат (виплати переселенцям, пенсії, аліменти, допомогу при народжені дитини, допомогу по безробіттю та інші);
  • Отримати чи відновити паспорт, довідку переселенця, свідоцтво про народження, смерть, шлюб, документи про освіту, документи права власності на майно (будинок, земля та інші), інші документи;
  • Вирішити інші юридичні питання (перетин кордону, оформлення тимчасового захисту, відновлення порушенних трудових прав, реєстрація місця проживання, реєстрація та припинення бізнесу, податкові питання та інші).

Номер юридичної гарячої лінії за яким працює послуга зворотного дзвінка (ви телефонуєте, а ми вам передзвонюємо) +38.044.333.42.95

Офіс у Львові: вул. Федьковича 16 (10 хвилин пішки від Львівського залізничного вокзалу). Працюємо з 9:00 до 17:00 з понеділка по п’ятницю.

Viber +38.095.861.30.95

Telegram +38.095.364.28.10

У Старому Самборі звертатися за адресою: вул. Лева Галицького, 40. Центр надання соціальних послуг. Тел. 0964068332.

Врахуйте, вони виготовляють паспорти за кошти проекту, це важливо, бо в цнапах треба оплачувати, а вони цю послуга беруть на себе.

print

Pin It on Pinterest