«

»

Сер 05

Медиків Старосамбірського ЦПМД відзначило Міністерство охорони здоров’я

zobrazhennia_viber_2022-08-01_16-12-12-252-1024x768Протягом лютого-квітня 2022 року Старосамбірський центр первинної медичної допомоги брав участь у спільному проекті МОЗ України, ГС « Коаліція за вакцинацію» та ЦГЗ МОЗ України « Транспортування мобільних бригад з вакцинаціі пацієнтів від COVID-19 у важкодоступних населених пунктах», в якому ми посіли друге місце. Дякуємо працівникам мобільних бригад за вашу роботу і внесок у боротьбу з коронавірусною хворобою.

Також традиційно щороку в червні відзначають День медичного працівника, з нагоди якого спільно з Департаментом охорони здоров’я ЛОДА та Львівською обласною організацією профспілки працівників охорони здоров’я відзначено Почесною Грамотою лікаря-терапевта амбулаторії загальної практики сімейної медицини м. Старий Самбір Савенко Наталію Ярославівну та Подякою інспектора відділу кадрів Білинську Наталію Миколаївну.
Оцінило старання та працю медиків і Міністерство охорони здоров’я й нагородили Подяками працівників Старосамбірського центру первинної медичної допомоги, які й забезпечували вакцинацію маломобільним громадянам. А це лікар-педіатр Роксолана Сапсай, лікар-терапевт Іванна Бохонок, медичні сестри Надія Душна, Оксана Мудрик, Соломія Ковальчук та Олександра Рущак. Відповідний наказ підписав Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко. Для вручення подяк до центру первинної допомоги завітали представники Львівського обласного центру контролю та профілактики хвороб разом зі своїм колегою зі Старого Самбора Мирославом Голубінкою.
print

Pin It on Pinterest