«

»

Сер 09

Гміна Риманув передала спецавтомобіль для добровільної пожежної команди

IMG_9526 [Старосамбірська міська рада]Завдячуючи співпраці між польською Гміною Rymanow і  громадською організацією «Міжнародний Центр «Європейська інтеграція України» було зроблено вклад у розвиток пожежної безпеки населених пунктів Старосамбірської територіальної громади.

Клопотав про передачу пожежного авто для нашої громади, нині покійний голова громадської організації Міжнародний Центр «Європейська інтеграція України» Цегенько Іван Дем’янович. Влада польського міста Риманув позитивно відреагувала на це звернення.

Зауважимо, що дружні відносини організації з польською стороною розвивалися не один рік. Сьогодні справу партнерства з польськими сусідами продовжує Цегенько Володимир Дем’янович.

Виконавчий комітет Старосамбірської міської ради висловлює подяку війту Гміни Риманув Войцеху Фарбанцю за підтримку та надану допомогу.

IMG_9535 [Старосамбірська міська рада]Отриманий від Гміни Rymanow спеціалізований пожежний автомобіль STAR A-200 буде передано для потреб місцевої добровільної пожежної команди.    IMG_9531 [Старосамбірська міська рада] IMG_9533 Старосамбірські вісті

print

Pin It on Pinterest