«

»

Сер 25

Старосамбірська громада зустріла свято Незалежності

IMG_6600 [Старосамбірська міська рада]24 серпня у Старому Самборі відбулося святкування Дня Незалежності України.

У залі засідань Старосамбірської міської ради, для вшанування найбільшого державного свята, зібралася численна старосамбірська громада. Благословив присутніх отець-декан Михайло Николин.

З вітальним словом перед громадою виступив Старосамбірський міський голова Ігор Трухим.

Це свято кожного з нас – і тих, хто зміцнював суверенітет держави протягом останніх десятиліть, і молодих людей, ровесників Незалежності, які далі розвиватимуть Україну.

2022 рік став роком випробувань та значних втрат. Ворог вирішив відібрати у нас волю, суверенітет та території. Проте у загарбників нічого не вийде, бо наша сила – у нашій єдності!

Не опустимо рук! Майбутнє України залежить від кожного з нас, нашої націленості на боротьбу, патріотизму та наполегливої праці.


IMG_6605 [Старосамбірська міська рада]Грамотами та подяками Старосамбірської міської ради з нагоди 31 річниці Незалежності України були відзначені кращі працівники та громадські активісти.

Відмінники освіти, які блискуче здали ЗНО, були нагороджені сертифікатами на отримання грошової премії Старосамбірської міської ради .

Урочистий патріотичний концерт для присутніх підготували працівники відділу культури. Святковий настрій торжества забезпечив талановитий ведучий свята Тарас Плетеня.IMG_6603 [Старосамбірська міська рада] IMG_6616 [Старосамбірська міська рада] IMG_6618 [Старосамбірська міська рада] IMG_6628 [Старосамбірська міська рада]

print

Pin It on Pinterest