«

»

Сер 25

Відтепер ТОВ можна автоматично зареєструвати на порталі Дія!

цнап24 серпня Міністерство юстиції разом з Міністерство цифрової трансформації України за підтримки Програма EGAP Фонду Східна Європа, що фінансується урядом Швейцарії, запускає нову послугу на порталі Дія – автоматичну реєстрацію ТОВ.

У жовтні 2020 року запрацювала реєстрація ТОВ із держреєстратором. За цей час послугою скористувалося близько 13 тисяч українців. Зараз ми прибираємо людський фактор з цієї послуги та скорочуємо час на її отримання.

Тепер відкрити власне підприємство можна за 2 секунди. Ніяких бюрократичних квестів, збору папірців та годин в чергах. Лише кілька кліків і ви ТОВ.

Ми послідовно реалізовуємо ініціативи, які дають можливість бізнесу отримувати державні послуги швидко та без бюрократії. Тим паче сьогодні, в умовах воєнного стану, підтримка бізнесу та якісні послуги для наших підприємців як ніколи важливі. Тепер відкрити власне товариство із обмеженою відповідальністю можна за декілька хвилин.

Як зареєструвати ТОВ на порталі Дія:

авторизуйтеся на порталі Дія та оберіть послугу (https://bit.ly/3AJlVnR);

заповніть заяву на реєстрацію ТОВ, вкажіть необхідні дані;

підпишіть заяву електронним підписом;

після цього система автоматично сформує та надішле вашу заяву на реєстрацію ТОВ – і все.

ТОВ буде зареєстровано автоматично, якщо заява відповідає усім умовам. Якщо ж не відповідає хоча б одній з умов — реєстрація відбудеться за участі державного реєстратора, онлайн, протягом 1 робочого дня.

print

Pin It on Pinterest