«

»

Сер 30

Про скликання 18-ї сесії 8-го скликання Старосамбірської міської ради

гербСТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 29 серпня 2022р.                   м. Старий Самбір                          № 93 /02-06

 Про скликання 18-ї сесії 8-го скликання Старосамбірської міської ради

Керуючись ст.46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 26 Регламенту Старосамбірської міської ради:

1.Скликати 18-у сесію 8-го скликання Старосамбірської міської ради 06 вересня 2022 року о 10.00 годині в приміщенні зали засідань адміністративного будинку Старосамбірської міської ради по вул.Лева Галицького, 40.

  1. Запропонувати на розгляд сесії наступний порядок денний:

2.1. Про обрання лічильної комісії.

2.2. Про затвердження порядку денного 18-ї сесії 8 скликання Старосамбірської міської ради.

2.3. Про затвердження (в новій редакції) Положення про відділ «Центр надання адміністративних послуг» апарату Старосамбірської міської ради, його Регламенту та переліку послуг.

2.4. Про зміну найменування «Закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів – заклад дошкільної освіти імені Дмитра Петрини с.Торгановичі» та затвердження Статуту закладу в новій редакції.

2.5. Про затвердження Стратегії розвитку Торгановицької гімназії імені Дмитра Петрини Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області на 2022-2026 роки.

2.6. Про затвердження стратегії розвитку ЗЗСО I-II ступенів с.Біличі Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області на 2022-2027 роки.

2.7. Про затвердження стратегії розвитку ЗЗСО I-III ступенів №2 м. Старий Самбір Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області на 2022-2027 роки.

2.8. Про затвердження стратегії розвитку ЗЗСО I-III ступенів с. Стрільбичі Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області на 2022-2027 роки.

2.9. Про затвердження стратегії розвитку ЗЗСО I-II ступенів с. Великосілля Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області на 2022-2027 роки.

2.10. Про затвердження стратегії розвитку ЗЗСО I-II ступенів імені Степана Петрівського с. Тершів Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області на 2022-2026 роки.

2.11. Про затвердження стратегії розвитку ЗЗСО I-II ступенів с. Стара Ропа Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області на 2022-2027 роки.

2.12. Про затвердження Стратегії розвитку ЗЗСО I-II ступенів с.Страшевичі Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області на 2022-2026 роки.

2.13. Про затвердження стратегії розвитку навчально-виховного комплексу «Заклад загальної середньої освіти I-III ступенів – заклад дошкільної освіти с.Велика Лінина» Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області на 2022-2027 роки

2.14. Про затвердження Стратегії розвитку НВК «ЗЗСО I-III ступенів – ЗДО смт.Стара Сіль» Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області на 2022-2026 роки.

2.15. Про внесення змін до показників бюджету Старосамбірської міської територіальної громади на 2022 рік

2.16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі в оренду гр.Жовніру Д.В. в смт.Стара Сіль

2.17. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для обслуговування електричних опор ПЛ-35кВ на території Старосамбірської міської ради, Самбірського району, Львівської області.

2.18. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної  грошової оцінки земельної ділянки для обслуговування нежитлового приміщення на території Старосамбірської міської ради

2.19. Про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки та надання в оренду земельних ділянок ПАТ «Укрнафта» на території Старосамбірської міської ради, Самбірського району, Львівської області.

2.20. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування нежитлової будівлі під державною установою за адресою вул.Л.Галицького, 88, м.Старий Самбір, Самбірського району, Львівської області.

2.21. Про вилучення земельної ділянки з користування для ведення особистого селянського господарства гр.Терефенко Н.П. м.Старий Самбір, вул.Зарічна

2.22. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на земельну ділянку в постійному користуванні гр.Затварському Антону Васильовичу.

2.23. Про надання в оренду земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва фермерському господарству «БІБ».

2.24. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земель та надання в оренду фермерському господарству «БІБ».

2.25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі в постійне користування користування Службі автомобільних доріг у Львівській області на території Старосамбірської міської ради.

2.26. Про надання дозволу на викуп земельної ділянки для ведення фермерського господарства ФГ «Кремінь».

2.27. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель для ведення товарного сільськогосподарського виробництва невитребуваних (нерозподілених) земельних часток (паїв) на території Старосамбірської міської ради ФГ «Золоте руно ФВ».

2.28. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель для ведення товарного сільськогосподарського виробництва невитребуваних (нерозподілених) земельних часток (паїв) на території Старосамбірської міської ради ТОВ «Норбілк Агрі».

2.29. Про внесення змін до рішення від 21 грудня 2021р. №859 «Про затвердження  структури та чисельності апарату  виконавчого комітету Старосамбірської міської ради та її виконавчих органів на 2022 рік».

2.30. Про внесення змін до переліку другого типу об’єктів оренди комунальної власності, які перебувають на балансі Старосамбірської міської ради.

2.31. Про передачу в оренду майна, що належить до комунальної власності Старосамбірської міської ради.

2.32. Про передачу майна.

2.33. Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність Старосамбірської міської територіальної громади об’єктів окремого індивідуально визначеного майна.

2.34. Про затвердження переліку першого типу об’єктів оренди комунальної власності, які перебувають на балансі відділу культури, молоді, спорту та туризму виконавчого комітету Старосамбірської міської ради.

2.35. Про затвердження переліку другого типу об’єктів оренди комунальної власності, які перебувають на балансі гуманітарного відділу виконавчого комітету Старосамбірської міської ради.

2.36. Про надання дозволу на розроблення детального плану території.

2.37. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки 8 Державно пожежно – рятувального загону Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Львівській області на 2022 рік та затвердження в новій редакції.

 

Міський голова                                                    Ігор ТРУХИМ

print

Pin It on Pinterest