«

»

Вер 01

Привітання Старосамбірського міського голови з Днем знань

den_znan_uaШановні вчителі! Дорогі учні, студенти, батьки!

Від імені депутатського корпусу Старосамбірської міської ради, виконавчого комітету та від себе особисто вітаю з Днем знань. З новим навчальним роком, який Україна розпочинає у воєнний час.

Цей навчальний рік буде надзвичайно важким, але буде найголовніше – буде навчання, буде українська школа, українська освіта.

Дзвінок, що пролунає цього дня, покличе до класів та аудиторій учнів і студентів здобувати знання, новий життєвий досвід, розвивати в собі кращі риси громадянина незалежної України.

Щиро дякую нашим воїнам, завдяки мужності яких діти подовжуватимуть вчитися та можуть вивчати правдиву історію України.

Висловлюю подяку всій освітянській спільноті Старосамбірської громади за неоціненну працю під час широкомасштабної агресії. Наші навчальні заклади стали тимчасовим домом для людей із зони бойових дій. Педагоги готували, годували, організовували дозвілля для дітей і це все окрім дистанційного навчання учнів та підготовки шкіл до відкриття нового навчального сезону.

Бажаю усім витримки, міцного здоров’я та мирного неба над головою! У цей складний час пам’ятаймо: наші діти – це майбутнє України, наша гордість і віра у майбутнє!

З повагою, Старосамбірський міський голова Ігор Трухим

01 вересня 2022р.

print

Pin It on Pinterest