«

»

Вер 09

У Старому Самборі відбулося відкриття нової автобусної станції

зображення_viber_2022-09-09_13-36-01-1469 вересня 2022 року в м. Старий Самбір відбулося урочисте відкриття нової автостанції.

На відкриття автовокзалу у Старому Самборі були запрошені заступник голови ЛОВА Юрій Бучко, голова Самбірської РВА Іван Ільчишин, Старосамбірський міський голова Ігор Трухим, керівник Самбірсьго АТП Іван Романяк та інші поважні особи. Освятили будівлю нової автостанції священники отець Іван Білик та отець Михайло Николин.

Відкриття оновленого автовокзалу сприятиме підвищенню комфортних умов для пасажирів та подорожуючих. У вітальному слові міський голова Ігор Трухим наголосив, що відтепер кожен житель і гість міста та громади в цілому матиме можливість у комфортних умовах очікувати прибуття автобуса, а також із задоволенням проводжати та зустрічати гостей.

зображення_viber_2022-09-09_13-40-10-761Зазначимо, що на оновленому автовокзалі обладнали пасажирські платформи, комфортний зал очікування, каси на рейси перевізників. Автостанція буде надавати послуги пасажирам автобусних маршрутів загального користування.

print

Pin It on Pinterest