«

»

Жов 21

Грошова допомога від СОС Дитячі Містечка України для сімей, які всиновили дітей у 2022 році

21102022СОС Дитячі Містечка Україна спільно з Міністерством соціальної політики України запустили програму для підтримки сімей, які всиновили дітей у 2022 році. У рамках програми грошову допомогу отримають 500 родин, які всиновили дітей, починаючи з 01.01.2022 року або планують це зробити в поточному році. Варто зазначити, що внутрішньо сімейне усиновлення не підпадає під програму.
Грошова виплата здійснюватиметься на дитину, в розмірі від 45 тис до 75 тис гривень. Розмір виплати залежить від віку та статусу дитини. Заповнити заявку на отримання допомоги та дізнатися деталі програми можна за посиланням: https://forms.office.com/r/sivHHXZYHr.
Допомога буде виплачуватися одноразово на кожну усиновлену дитину. Розмір грошової допомоги розраховується на кожну усиновлену дитину відповідно до розміру прожиткового мінімуму та, у разі інвалідності дитини, соціальної допомоги дітям з інвалідністю, встановлених на 2022 рік.
СОС Дитячі Містечка — єдина неурядова організація в Україні, що комплексно підходить до проблеми сирітства, працюючи не лише з наслідками, а й над профілактикою, шляхом підтримки вразливих родин. На території Україні організація працює вже 18 років. За цей час організація допомогла понад 160 тисячам людей.

print

Pin It on Pinterest