«

»

Жов 21

Проведено психоедукаційний тренінг із педагогами громади

IMG_20221021_141923 [Старосамбірська міська рада]Уже понад вісім місяців триває повномасштабна війна в Україні. Чимало українців відчувають психологічне виснаження внаслідок тривалого впливу стресу на організми.

Про хронічний стрес та навички психологічного відновлення йшлося на психоедукаційному тренінгу, який  проводила представник благодійної організації «Крила надії» Олена Заярська.

Організований гуманітарним відділом тренінг поповнив багаж знань практичних психологів, соціальних педагогів та педагогів організаторів Старосамбірської ТГ  із проблеми подолання стресів та іх наслідків як у дітей так і у дорослого населення.

Тренінг також проведено із заступниками директорів закладів освіти. Із їх відгуків, на перший погляд це скидалося на репетицію мовчазної вистави, у якій люди виконували різноманітні вправи, дихали, зосереджуючись почергово на звуках зовні і на звуках всередині власного тіла. Але результат неймовірний! Виявляється, якщо володіти відповідними знаннями, можна допомогти  собі чи учням у кризових ситуаціях.

Педагоги здобули практичний досвід та базові знання щодо роботи з дітьми у цей складний час війни в Україні, особливо під час перебування в укриттях.

IMG_20221021_101847 [Старосамбірська міська рада] IMG_20221021_101902 [Старосамбірська міська рада]

print

Pin It on Pinterest